Şimdi Ara

(Beta Çıktı) SW Knights of the Old Republic 2 The Sith Lords Türkçe Yama Çalışması Başladı! (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
712
Cevap
38
Favori
120.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
94 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok haklısın bide benim dikkat çekmek istediğim konu sen türkçe yama yaparken başkalarının emeğini modluyorsun ve yasal değil zaten ve bundan para istemek haksızlık ve suç.Örnek olarak rdr çevirisini dava eetmeleri.

• Grimmjow kullanıcısına yanıt

gelişme olursa bekliyoruz  

• Merhaba Animus proje artık faaliyetlerini sonlandırdığına göre biz bu yama için bunca süre boşa mı beklemiş olduk arkadaşlar bazıları yamaları ücretsiz yapacaklarının sözünü verdiler yapmadılar deniyor. Son durum nedir bileniniz var mı ?

• Değişen bişey var mı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yamanın sahibi niye bukadar umursamaz o garip geliyor. Sen uğraş et binlerce kelime çevir sonra hiç bişey yapma.

• Zamanında türkçe oynayıp bitirdim çok şükür. HK-47 nin bu kadar umursamaz olması çok tuhaf işini yarım bırakan biri değildi normalde garip.

• Acaba yama sahibinin başına birşey gelmiş olabilir mi? Kayıplara karışması çok garip. Kendisine ulaşmanın hiçbir yolu yok mu?

• Yamayı 2dk yayınlasan ne olurki

• Yamayla ilgili haber var mı?

• Lord of Hunger kullanıcısına yanıt

Yamayı çeviren arkadaşa facebook üzerinden sordum. Cevabını bekliyorum. Cevap verirse paylaşacağım cevabı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi romedon -- 3 Ocak 2023; 17:49:50 >
  • Şu konuyu ilk açıldığı dönemi saymazsak son 5-6 aydır çıkmayacağı belli olmasına rağmen hala ısrarla takip edip yama diye yalvaran kitle kadar yıkık insanalar görmedim. Konu sahibinin şeyine taktığı yok hala gelip yorum yapmalar birde farklı platformlardan ulaşmaya çalışmalar falan işsiz misiniz arkadaş? Adam belli ki yama üzerinde artık hiçbir söz hakkı yok daha neyi zorluyorsunuz anlamak mümkün değil. Evinin adresini falan bulun bari kapısına falanda gidin üşenmeyip.

• Animustan Yama Bekliyecenize Gökten Para Yağmasını Bekleyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AhmetHakanBey -- 5 Ocak 2023; 0:11:39 >
  • adam doğruyu söylüyor diye banlamışlar aq.

• Bu yamaya dair artık umut kalmadı sanırım.

• Eğer Oyunu Önceden Türkçe Oynayıp Bitirmiş Arkadaşlar Varsa Direkt Oyunun Bütün Dosyalarını Atsınlar Bari Türkçe Bi Şekilde Oynamanın Tek Yolunun Bu Olduğunu Düşünüyorum (LÜTFEN ARTIK BİRİNİZ ŞU YAZDIĞIMA KULAK VERİP BUNCA YETİMİN HAKKINI VERSİN) 

• mıdıtekıro M kullanıcısına yanıt

dil dosyalarını tam kestirebilecek varsa dil dosyalarını atsın

• oyunun gog sürümü var bende data klosörünün içinde dialogs diye dosya var yüksek ihtimalle o.

• türkçe mi

• mıdıtekıro M kullanıcısına yanıt
    Oyunun steam versiyonu varsa bizlerde çalışmaz sadece onun steamıd si ile çalışır diye biliyorum

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.