Arkadaşlar durumu kısaca özetleyim; Gece saat 23:30-24:00 arası karayolunda kaza yaptım mıcıra girdim araç kaydı ön tampon sağ taraf ön far değişti, jantlar değişti hasar yaklaşık 8000 tl tuttu... Şimdi ben gece arabadan indim kazaya baktım bana küçük gibi gözüktü jandarmayı aramadım ertesi gün BEYAN yazarak arabayı servise verdim. Beyanımda da olayın oluş biçimini yazdım... Ancak servisteki usta beyan olduğu için bu hasarı sigorta karşılamaz diyor şimdi ustanın söylediği doğru mu? Eğer doğruysa gerçekten karşılamazsa ben ne yapabilirim ?
araç tamir gördümü yoksa ekspermi bekleniyor? eğer tamiri başladıysa karşılamayacağını düşünüyorum ama araç hasarlı halde duruyorsa karşılamaması için hiçbir neden yok... Karşılar...
araç tamir i yapıldı ve bitti yapıldıysa niye karşılamıyor tam olarak anlamadım biraz açıklar mısın?
Hasarlı halini görmeden eksper sigortaya negatif bildirim veriyor genelde sigortalarda ödemiyor. Araç yapılmadan eksper görmesi daha iyi olur
araç yapılmadan eksper gördü ve gitti daha sonra yapımına başlandı yani şimdi bu eksperin olumlu rapor verdiğini mi gösteriyor...
Şöyle açıkLamamda fayda var umarım. Eksper genellikle kazanın ne kadar(değerinin) olduğunu değerlendirir kazayla pek ilgilenmez fakat sigorta şirketleri en ufak şeyden prüz çıkarır ödememeye çalışır bu her sigorta şirketi için geçerlidir(ödemez demiyorum eğer herşeyiniz yeterli bir şekilde mevcutsa öder). Beyanla çok büyük meblaları ödemez örneğin 50.000 tllik bir araçta 8.000 tl pek göze çarpmaz beyan ile ödenir ama 20.000 tllik bir araçta göze çarpar ödenmez.
peki 35 bin bedelli fiesta 2011 model sizce öder mi kasko henüz yanıt gelmedi...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme