Şimdi Ara

'Beygir havası' eşliğinde deneme çözmek.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kendimizi her koşula hazırlamalıyız demişti hocamız.Dün 5 saat su içmeyip deneme çözdüm,bugün de bunu yaptım.Şöyle diyeyim cidden dünkü denemeden daha zorladı beni.Sizin önerebileceğiniz ekstrem durumlar var mı? (Bez bağlamak,silgisiz çözmek,gaz maskesiyle çözmek,montla çözmek gibi olasılıkları denedim)

• "Beygir havası" eşliğinde deneme çözmek.
  • En zor koşul denemeyi fullemektir.
  • Niye 5 saat su içmedim Kerbela'da değiliz virüs var sadece
  • Öyle deme hocam sınav sırasında karşılaşacağımız durumları bilemeyiz.
  • çividen oturak yaptım, kafama da tepeden su damlatıyorum. gömlek giyip yakasına da iğne taktım. yarın deniz altında çözeceğim.
  • gözlerini bağlayıp çözebiliyorsan bu iş olmuştur sincap.
  • Göz değil de burun kapatmayı deneyeceğim hocam.Teşekkürler
  • Savor S kullanıcısına yanıt
    Bezle sınava giren arkadaşım vardı benim. O kadar germişti ki çocuk kendini sınavda da o gerginlikten ötürü yapamadı. Sen şakasındasın işin ama varsa bu kadar gergin arkadaş sakin olsun
    Hocam sınıfın içine gaz bombası mı atacak polis amcalarımız gaz maskesi ile ilgili nasıl bir durum olabilir ki :D
  • MaVzeR16 kullanıcısına yanıt
    Etraf manyak dolu hocam.
  • Bu arkadas baraji gecerse tebrik basligi acicagim.
  • Domuz havası eşliğinde çözmenizi öneririm

Edit: Kuzenim metal dinleyerek çözerdi. 13 bin yaptı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Profes124 -- 20 Haziran 2020; 18:52:37 >
  • Profes124 kullanıcısına yanıt
    Hocam domuz havasını sizden duydum dinledim.En az beygir havası kadar etkili.Sınava girecek arkadaşlara tavsiyemdir.
    Ben o şekilde çözmeyi doğru bulmuyorum. Çözene saygım sonsuz. Domuz havası bana daha komik gelir beygir havasına nazaran. İyi çalışmalar.
  • Hocam eller arkadan bağlı ve göz bandıylada deneyin mutlaka (ayrı ayrı değil birlikde)
  • Ben Beter Ali'yle çözecem hocam:
    Lüzumsuz Videolaryoutube
    Hırhız Ali - Kako
    https://www.youtube.com/watch?v=oJ_23tAwuW0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TROHNET -- 20 Haziran 2020; 21:1:27 >

• Gözlerim kapalı denedim zor oldu ama 95 net civarı geldi nasıl yaptın diye sorarsanız koklayarak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.