Bildirim
BEYİN FIRTINASI(KARADELİKLER)::::::::::::::::::::
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
örtmenim bida anlatabilirmisin ben bir poh anlamadım -
yanlış sınıftasın anaokullar alt katta -
0? -
Bende anaokuluna gidim bari -
[Deleted by Admins] -
ışık hızıyla çıkar -
bana karadelıgın cekım ıvmesını wer ne kdr surede cıktıgını wer...
Fnet=m.a walla aklıma bu geldı ama kesın sabıt bı seyı wardır -
hızlı çıkar? -
-
yaw bu resimdeki nebula belki bi nova patlaması ile oluşmuştur bir karadeliğin b çıkış noktası(buna kısaca beyaz delik diyorlar)
olmadığını nerden bilmişler?!?
ayrıca nebula bulutları muhteşem görünüyorlar -
ben ce kütle önemsizdir uzayda sonucta sürtünme 0 ve ulaşabileceği max. hızla cıkar ama benim fikrime göre
deliğin içinde hareketsizdir ve cıkışta giriş hızına eşit olur -
O cisim icin bir cıkıs hızından bahsetmek dogru olurmu bilemiyorum sonucta karadelige giren kutle enerjiye donusur ve ortada kutle kalmaz. Tam hatirlayamiyorum ama bir olaybolgesimi oyle tanimlanan bir yer vardi isik bu bolgeden kacabiliyor. o gozlenenler bu bolgeden kacabilenler. Bir de isik dedigimiz elektromagnetik dalga yani X isini ve gama sadece dalga boyu farkliliklarindan farkediyor. -
quote:
Orjinalden alıntı: John_Lennon
bana karadelıgın cekım ıvmesını wer ne kdr surede cıktıgını wer...
Fnet=m.a walla aklıma bu geldı ama kesın sabıt bı seyı wardır
dostum klasik fizik kanunlarini relatif bolge icin kullanamazsin
bkz Einstein Relativite üzerindeki düşünceleri ve Maxwellin Interferometre Deneyi
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X