Şimdi Ara

Beykent or Işık University?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
4.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhabalar Beykent ya da Işık Uni. den birini seçmeyi düşünüyorum yazılım müh. fakat ışık üni. nedense gözüm pek tutmadı ama puanı falan daha yüksek beykente göre daha ön tercih olarak bulundurmam hangisi iyi olur sizce ve NEDEN?
    YERLERİ...
    BEYKENT Ayazağa Kampüsü

IŞIK Şile Kampüsü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tadakoglu -- 28 Temmuz 2011; 14:53:09 >

• ikisi de okunmaz ...
  • eğitimlerini bilemicem fakat kampüs açısından şöyle beykent in mühendislik fakültesi ayazağa da , ışık ın mühendislik fakültesi şile de. Geçenlerde şile den geçiyodum ışığın kampüsünü gördüm böyle ormanın içinde bi gizli bi şato gibi en yakın yerleşim yerine 10-15 dakika uzakta tamamen izbe bi yer valla insan kafayı yiyebilir orda,Beykentin kampüsü Ayazağa da ve birçok merkezi yere yakın ( Taksim,Beşiktaş,Şişli vs ) ..
    Eğitimleri hakkında detaylı bilgiyi burda bulamazsan Facebookta üniversite bölümlerinin grupları vardır ordan okuyanlara mesaj at geri dönüyolar çok da bilgi veriyolar =)
  • bence yer olarak değerlendirmektense akademik kadrolarını, öğrenci projelerine verdikleri destekleri filan göz önünde bulundur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahinkenan89

bence yer olarak değerlendirmektense akademik kadrolarını, öğrenci projelerine verdikleri destekleri filan göz önünde bulundur.

Aynen...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 377

quote:

bence yer olarak değerlendirmektense akademik kadrolarını, öğrenci projelerine verdikleri destekleri filan göz önünde bulundur.

Aynen...

malesef bir çok öğrenci yere ve tbaan puanına bakıyor.
  • "university" yazınca daha üstün seviye mi gözüküyor gözünde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Başlıktan gördüğüm kadarıyla ingilizcen hafife alınmayacak kadar iyi, Işıkta yazılım ingilizce orada oku harcama Beykentte ingilizceni :)
  • hayır sadece daha çok kullanıcı toplamak için denedim başlığı kadrolarına baktım gözüm tutmadı benim :S:S nerdeyse hepsi elektronik üstüne okumuş hocalar yazılım dersi veriyor bu ne ya yanlış bişi düşünmüyorum umarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: tadakoglu

hayır sadece daha çok kullanıcı toplamak için denedim başlığı kadrolarına baktım gözüm tutmadı benim :S:S nerdeyse hepsi elektronik üstüne okumuş hocalar yazılım dersi veriyor bu ne ya yanlış bişi düşünmüyorum umarım

Çoğu yerde bu böyledir, matematik veya elektronik okuyanlar yazılım dersi veriyor. Hocaların yüksek lisanslarını doktoralarını nerelerde yaptığına baksan daha iyi olur bence :)
  • quote:

Hangisine giderse gitsin alacağı eğitim aşağı yukarı aynı olacağı için diğer detaylar önem kazanıyo ben o açıdan da yaklaşmak istedim.
  • bu ingilizceyi harcama ışıkta beykentte, university of oxford yaz uğraşma türkçeyle
  • :D:D çok şakacısınız beyler ama ciddi bişiler sormuştum
  • quote:

Orijinalden alıntı: tadakoglu

hayır sadece daha çok kullanıcı toplamak için denedim başlığı kadrolarına baktım gözüm tutmadı benim :S:S nerdeyse hepsi elektronik üstüne okumuş hocalar yazılım dersi veriyor bu ne ya yanlış bişi düşünmüyorum umarım

Maalesef çoğu üniversitede durum henüz bu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.