Şimdi Ara

Beyler 80 bin ₺ butce arac tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3.20d, A4 2.0tdi bunlardan birini istiyorum ama bu paraya km cok yuksek veya hasarli oluyolar ( arabalar asiri pahalanmis)..d segment bi arac istiyorum performansi tatmin etmeli yakitta da dizel veya lpg uyumlu benzinli veya turbo benzinli az yakan yeni nesil motorlar olabilir vw nin act 150 beygirlik motoru ornek olabilirr.. yilda 25 bin km yaklasik yapiyorum.. en fazla 6 yasinda bi arac olabilir nacizane yorumlarinizi fikirlerinizi tavsiyelerinizi bekliyorum simdiden tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• O bütçeye C segmente inmelisin, yoksa canın sıkılabilir :)

• C icin fazla butce degil mi hocam.. ne gunlere geldik:)

• Haklısın ama artık durum böyle :(Kardeş 80 kağıda D segmenti son kasa mondeo style alınabilir ben tipini çok seviyorum konforu yalıtımı da iyi deniyor. Tek dezavantajı benzinlinin yakıtı üzebilir. 3 , 5k daha koyarsan manuel dizel alınabilir ama ben olsam D segment manuel araba almazdım. 6-7y 3.20d min 100k km de olur ve yavaş yavaş S.O.S vermeye başlamıştır:) A4 için ilk sahibinden servis kayıtlı kazasız bulabilirsen bi ihtimal alınabilir ki o da 80 e çok zor

• Volvo s80 de olabilir o fiyatlara

• Benzinli bi a4 almaya kalksam bu paralara bulunuyo aslinda

• Pirasa27 P kullanıcısına yanıt
    Yağ yakanlarına denk gelme derim 1.8 tfsi falan bakınıyorsan.
  • 2.0 tfsi baktim ama nasil arabadur bilmiyorum gormedim kimsede a3 sedan bakiym dedim o bile zor duruyo

• Pirasa27 P kullanıcısına yanıt
    2011 leri bile yağ yakıyordu o motorun, servis tarafından revize edilmedi ise hiç uğraşmayın garantisi vs. si bitmiş araçlarla, forumdan yaşayan birisinin konusu okursanız.

https://forum.donanimhaber.com/audi-aracimin-motorunu-ucretsiz-degistirdi-64-gunluk-surec--111387053#111387053

Bu nedenle fiyatları muadillerine göre uygun. Sizin yerinizde Insignia(makyajlı kasa)/Mondeo falan bakardım D segment istiyorsanız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.