Baban annenle iliskiye girmeden once parlamenti kisa iciyosa olabilir hocam abini yapmadan once uzun icmistir sor bi
quote:Orijinalden alıntı: MarceloCarrusca quote:Orijinalden alıntı: Ingvar daha uzamaz uzayan vardır belki kardeşim olabilir ama kendinle barışık ol bence her şeyin en iyisi olamazsın değil mi
quote:Orijinalden alıntı: Ingvarquote:Orijinalden alıntı: MarceloCarrusca quote:Orijinalden alıntı: Ingvar daha uzamaz uzayan vardır belki kardeşim olabilir ama kendinle barışık ol bence her şeyin en iyisi olamazsın değil miAlıntıları Göster Dna testi yaptırın
quote:Orijinalden alıntı: Marvel_RecaiDna testi yaptırınAlıntıları Göster annene sor derdim ama daha erken 20 yaşına kadar uzarsın ergenliğe geç girmiş olabilirsin.uzamazsan o zaman sor.
quote:Orijinalden alıntı: uğurLannene sor derdim ama daha erken 20 yaşına kadar uzarsın ergenliğe geç girmiş olabilirsin.uzamazsan o zaman sor.Alıntıları Göster
quote:Orijinalden alıntı: Ingvar quote:Orijinalden alıntı: MarceloCarrusca quote:Orijinalden alıntı: Ingvar daha uzamaz uzayan vardır belki kardeşim olabilir ama kendinle barışık ol bence her şeyin en iyisi olamazsın değil mi haklısında kardeşim bütün kötü özellikler bende toplanmış bu tesadüf olamaz
quote:Orijinalden alıntı: MarceloCarrusca quote:Orijinalden alıntı: Ingvar quote:Orijinalden alıntı: MarceloCarrusca quote:Orijinalden alıntı: Ingvar daha uzamaz uzayan vardır belki kardeşim olabilir ama kendinle barışık ol bence her şeyin en iyisi olamazsın değil mi haklısında kardeşim bütün kötü özellikler bende toplanmış bu tesadüf olamaz Ya toplanmis iste
quote:Orijinalden alıntı: uğurL annene sor derdim ama daha erken 20 yaşına kadar uzarsın ergenliğe geç girmiş olabilirsin.uzamazsan o zaman sor. aynen göğsümde fln hiç kıl yok
abine fazla yükleyip gönderince bi dahakine az yükleriz demişler. doğuştan cenabetsin arkadaşım geçmiş olsun
quote:Orijinalden alıntı: Angelica Sütle ilgisi olabilir. Sütçü falan yani. kardeş dolaylı yoldan aileme sövüyosun cidden dediğin şey çok ayıp.
quote:Orijinalden alıntı: MarceloCarruscaquote:Orijinalden alıntı: Angelica Sütle ilgisi olabilir. Sütçü falan yani. kardeş dolaylı yoldan aileme sövüyosun cidden dediğin şey çok ayıp.Alıntıları Göster Sağlık sorunun yoksa takam kafana