Şimdi Ara

Beyler artık milli işletim sistemi geliyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
2.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar artık milli işletim sistemi Pardus geliyor.Hemde %100 yerli.İos falan hikaye artık elin gavuruna ihtiyacımız olmayacak.Yaygınlaşsın sizde bir deneyin.

• Birçoğunuz kaç yaşında bilmiyorum ama 2004 , 2005 yılında benzer konular açıyorduk hevesle hatta çok ufak katkılarımız da oluyordu geliştirme aşamasında..kurulum yapıp kullandım uzun süre bilgisayarı çökerttim birkaç kez bu uğurda...14 sene geçti pek umudum yok...umarım yanılırım bu sefer olur !!

• Komik mi ?
  • Enes_Akarsu733 E kullanıcısına yanıt
    gülmemek için direniyorum ama olmuyor
  • Neden ?
    İnsanların pardusu kullanması için bir gerekçe yok

lüzumsuz
  • Tamam sen kullanma.Milli olduğu için gelişmesi lazım.
    Hahahahaha hadi gülüm hadi
  • Tamam
  • ben buna geçmeyi çok isterim ama oyun oynayabiliyo muyuz ? mesela call of duty mwv4 ü indirip oynayabilir miyim ? yada photoshop ,solidwork , word excel outlook vs gibi şeyler indirip kullanabilir miyim ? hiç araştırma yapmadım ama içimden bi ses bütün sorularımın cevabı "hayır" diyor
  • Açıklama geldi bekle linkini atayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enes_Akarsu733

https://www.google.com.tr/amp/m.haber7.com/amphtml/guncel/haber/2696069-yuzde-yuz-yerli-devlet-pardusa-geciyor

Al burdan okuyabilirsin.
    sadece word excelden bahsetmiş. sanırım daha çok yol katetmesi gerekiyor. ülkemize destek için kurup indiriyim diyorum ama diğer bahsttiğim sorunlarda hallolması gerekiyor. inşallah bütün eksikleri kapatırlar da geçeriz. hatta kendi photoshopumuz olsa kendi solidworkumuz olsa da onları da kullansak keşke. gerçekten çok geç kalınmış adımlar bunlar. yıl 2018 ve ülkemizin tekonoloji anlamında geldiği nokta içler acısı. bunlar güzel adımlar ama çok geç kalınmış adımlar. şimdiden başlasalar sistemin sorunsuz bi şekilde rayına oturması 2025-2030 anca olur.

• Aynen dediğin gibi çok gelişmesi lazım.Çünkü bir savaş anında direk ABD İnterneti falan kapatır.
  • linux varken pardusa gerek yok arkadaşlar
  • Şu yandan yemiş Linux mu ?
  • Birçoğunuz kaç yaşında bilmiyorum ama 2004 , 2005 yılında benzer konular açıyorduk hevesle hatta çok ufak katkılarımız da oluyordu geliştirme aşamasında..kurulum yapıp kullandım uzun süre bilgisayarı çökerttim birkaç kez bu uğurda...14 sene geçti pek umudum yok...umarım yanılırım bu sefer olur !!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technological -- 23 Ağustos 2018; 0:23:29 >
  • sunbird kullanıcısına yanıt

• 10-15 yıldan beri var şu pardus ama kullanan duymadım. Eski PC me (99 model) yıllar önce yüklemeye çalışmıştım ama fare gelmesi gereken ekranda takılınca bir daha denemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drahmizm -- 23 Ağustos 2018; 0:30:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sunbird

linux varken pardusa gerek yok arkadaşlar
    pardus zaten linux?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.