Şimdi Ara

Beyler askerlik için seferberlik çıktı (savaş mı çıkıyor? (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
334
Cevap
2
Favori
48.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eğitime giden adam saç uzatıyorsa ne olacak.O kadar yıllık saçı sıfıra mı vurduracak?Sonuçta tekrar sivil olarak gidiyorsun oraya.Belki saç ,sakala muafiyet vardır?Eğitim alanlar ne yaptı yazabilir mi?
  • Efsanemanx 😀 özel güçlerinle sen kahramansın zaten 💪

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-89A45CD9F

Efsanemanx 😀 özel güçlerinle sen kahramansın zaten 💪
    Hadi abisi işine bak trolluğü bırak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BC95874BB

Hadi abisi işine bak trolluğü bırak

Alıntıları Göster
    Ailen çocuk yetiştirememiş yapacak bişey yok yeni nesil çok kötü üzülüyorum.

• quote:

Ailen çocuk yetiştirememiş yapacak bişey yok yeni nesil çok kötü üzülüyorum.

Alıntıları Göster
    Aynen vatanını paraya değişenler çok iyi ama demi
  • Sana seferberlik görev emrini tebliğ edecekler kardeşim seferberlik çıkmış gidip imza atıp kağıt alacaksın benim Manisa İl jandarma ya çıkmıştı zamanında ama 1 yıl sonra tekrar çağırıp benden seferberlik kağıdını alıp iptal oldu gidebilirsin demişlerdi evin tek erkek çocuğu olduğum için sanırım böyle bir şey oldu bu arada seferberliğin çıkma olayını tezkere aldığın birlik belirliyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • banada çıkmiş ama gitmem
  • Babam 51 yaşında adam onada gelmiş. Askerlik anısı anlatıyor 2 saattir adam başımıza iş açtı devlet.

• Tabi kestircek saçını papaz saçla askeriyeye girildiği nerde görülmüş

• O süre zarfında maaşın da ödeniyormuş.

• 👍👍 işsizlik zor tabi sende haklısın

• quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    bende en büyük ak parti düşmanıyım.ve başta söylediklerinize sonuna kadar katılıyorum.ancak cephede savaş cıkarsa ve benim askerim polisimi elin conisi vurursa yapacak bişey yok.koştura koştura en önde giderim. savaşlar zaten yanlış politikadan dolayi cıkmıyormu? adamlar sınırımızda pkk ordusu kurmaya calısıyor.eğerki suan başımızda chp olsaydi daha mı iyi olurdu? hatta benim fikrimce dogunun bir kısmı kürdistan diye kurulcak ulkeye coktan vermişlerdi chp yonetimi.20 yıl boyunca cok hata yaptılar ama 20 yıl dan once herşey güllük gülüstanlıkmiydi? kendi tufegimiz bile yoktu.ben 1953 yapımı babamla aynı yaştaki tufekle askerlik yaptim.iğnesi bile yoktu. şimdi iyi seylerde oldu? mpt tufeği ? ihalar sihalar? atak helikopteri ve daha nicesi? biz 20 yıl oncesinde ne yapıyorduk?sağ sol kavgasi yaparken annemizin babamızın zamanında abd ilk insansız jet motorlu ihanın projesini ciziyordu .biz ozamanlar tüp kuyrugunda bekliyorduk? simdi ortadogu tamamen dagıldi.pamuk ipligine baglı ha ic savaş cıktı cıkacak iran kaldı birde son 3 4 yılda uyanan turkiye kaldı.başka gidicek ulkemiz yok.ben suriyeliler gibi anami babami alıp ulkemden kacamam kacmam. a b yonetimin kötü yonetiminden dolayi savaş cıkarsa askerimle omuz omuza savaşırım. b seceneğim yok.benim anamda babamda bu ulke.

• quote:

👍👍 işsizlik zor tabi sende haklısın
    Asena bile kıvırmadı bu kadar kardeşim kadının işini elinden alacaksın
  • 👍

• Bana çıkmamış çok sinirlendim biz minnoş muyuz derhal başvurmaya gidiyorum pazartesi günü

• Akp’li değilim demişsin ama akp ağzı yapmışsın resmen..

• quote:

Orijinalden alıntı: Makale_Helvetia

Akp’li değilim demişsin ama akp ağzı yapmışsın resmen..
    sizin gibi tek taraflı bakmıyorum cünkü.iyi ye iyi kötü ye kötü diyorum.nasıl ak partinin cahili cuhalasi bu ülkeyi batırdıysa chp nin de bu tek taraflı bakan insanlarıda ulkeye zarar veriyor.anneme babama da kızıyorum.öğretmen olmalarına rağmen 20 yıldan once sizler ne yaptınız diyorum kendilerine.sabah aksam fox tv izleyerek cb na söverek gecmez bu hayat diyorum.kötü olan şeylerde bende sinir küpüne dönüyorum. 1 aydır aklıma geldikce cılıdırıyorum mesala zamlardan dolayi.tr tarihinin en zor kışına giriyoruz Türk halkı olarak mesala. faturalar felaket gelicek.hiç bi zaman Türkiye halkı bu kadar fakirleşmemişti.cok üzülüyorum bu duruma.
  • Ak kefenliler Beşar Esad sizi bekler.

• Ağzı olan konuşmuş yine. Kardeşim Erzurum da bedelli askerlik yaptım geldim. Siz gitmeyin ben gönüllü giderim. Hani siz 15 ay dağlarda yapmışsınız ya amk hani sürünmüşsünüz falan bunun seceresini tutuyosunuz ve aslında farkında olmadan şuan üstü kapalı kininizi kusuyorsunuz ya. O zaman bende secere tutayım dayımı bu uğurda şehit vermişim kuzenimi bu uğurda şehit vermişim. Nitekim babam 35 yıl sizin dediğinizi ama yapmadığınız kadarının daha da fazlasını yapmış. O zaman bizde secere tutalım bizde haram edelim kardeşim babam bu işi yaparken biz yolu gözlerken sizde kendi evlerinizde belkide pusetlerinizde belkide portakal ağaçlarındaki vitamin halinizle rahat rahat takılıyordunuz. Sorsak hepiniz vatansever vatanperversiniz. Bir yakamızı bırakın kardeşim bedelli yaptık diye. O bahsettiğiniz seferberlik emri kaç yaşindaki babama bile geliyor emekli olmasına rağmen kendinizi bir bok sanmayın boşuna.

Seferberlik emri sms olarak gelip ben şu kadar yaptım bu kadar yaptım gitmem bedelliler gitsin diyen gevşekler ulaşabilir seve seve sizin yerinize gitmek için gidip şubeye başvuracağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozqur35 -- 4 Ekim 2019; 19:3:7 >

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.