Şimdi Ara

Beyler askerlik için seferberlik çıktı (savaş mı çıkıyor? (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
334
Cevap
2
Favori
48.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Durum nedir? Seferberlik mesajı gelenler cevaplayabilir mi? Askere mi alıyorlar yoksa yoklama gibi bir durum mu oldu? İşiniz, aileniz, okulunuz vs. ne durumda?
  • Tebliğ sadece bu yani sefer görev emrin var bilgin olsun diyor, savaş yok yani easy gaza gelmiş millet yine.

Ben Asker de ögrenmiştim yazıcı olmanın avantajı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaymonD7 -- 4 Ekim 2019; 13:35:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • radko kullanıcısına yanıt
    Suriye operasyonu ile ne alakası var bu durumun? Terörist temizlerken ülke seferberlik mi ilan edecek? Sanki devletle savaşıyorsun.

Seferberlik dediğiniz şeyi ancak gerçekleşirse 3. Dünya Savaşı'nda görürüz. Onda da zaten devletin seni çağırmasına gerek yok, sen koşa koşa gideceksin.
  • Endişem ve korkum yok. Sadece sinirleniyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lamptey

Durum nedir? Seferberlik mesajı gelenler cevaplayabilir mi? Askere mi alıyorlar yoksa yoklama gibi bir durum mu oldu? İşiniz, aileniz, okulunuz vs. ne durumda?
    İlk defa böyle bir şey duyuyorum. Devlet bildirimi tebligat yoluyla yapar sms yoluyla bildirim yapıldığı için ben durumu ciddiye almadım.
  • Tatbikatmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Namütenahi.

Suriye operasyonu ile ne alakası var bu durumun? Terörist temizlerken ülke seferberlik mi ilan edecek? Sanki devletle savaşıyorsun.

Seferberlik dediğiniz şeyi ancak gerçekleşirse 3. Dünya Savaşı'nda görürüz. Onda da zaten devletin seni çağırmasına gerek yok, sen koşa koşa gideceksin.
    ne teroristi hocam. karşımızda nato ulkesini karşısına alıp teror örgütünü koruyan ve tarafını secen bir ulke var artık. ve dün amerikan ucakları askeri birliklerimize bomba yuklu ucaklarını yakın uçuş ile göz dağı verdi.ve hulusi akar abd ile catışa biliriz acıklaması yaptı.önümüzde cok sancılı ve sakıncalı bir dönem başlıyor.
  • Yusuf yusuf mu ettiniz

• Amerika ile çatışmak mı? Güldürmeyin beni.
  • quote:

Amerika ile çatışmak mı? Güldürmeyin beni.
    peki güldürmeyelim seni .
  • Bozguncu kefallerin tespiti için tatbikat olduğu ortaya çıktı....
    Haber Port
    E-Devlet seferberlik SMS mesajları neden geldi? Ne yapılmalı?
    https://haberport.com/yasam/e-devlet-seferberlik-sms-mesajlari-neden-geldi-ne-yapilmali-h18409.html

• quote:

Amerika ile çatışmak mı? Güldürmeyin beni.
    Onlarda o yürek yok zaten ırak ta gördük kayıplarını

• arkadaşlar seferberlik tatbikatı bu, her sene tsk bu tatbikatı yapar ve dışarıdan askerliğini tamamlamış sivil kişilerde 15-20 gün seferberlik tatbikatlarına katılır. tezkere kağıdında falan bu detay ayrıca yazar. yani seferberlik tatbikatlarına katılım v.s. diye

katılım zorunlu mu değil mi bilmiyorum onu askerlik şubesi ile konuşmak gerek endişe edecek bir şey yok

• Gitmiyor zaten istemiyor ne ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-89A45CD9F

Gitmiyor zaten istemiyor ne ?
    Sefere de mi gitmiyor
  • Her askerlik yapanı belli dönemlerde tatbikat için çağırıp, eğitim yenilemesi yapmaları lazım. CİMER'e bugün bu konuda yazı yazdım. Savaş durumu, 15 Temmuza benzemez.
  • Hocam uzun dönem yaptınız zaten bordo bereli oldunuz 😀 bırakın Allah aşkına 12 ay yapan da 6 ay yapan da hiç yapmayanda bir farkı yok.

• Askerlik bitiminde, seferberlik verilen kisiler devlet subeye cagirir, gitmeyenler Para cezasi oder.
    Merak etmeyin akp yeni kaynak bulmustur. Cezalari kesecektir.

• Gazilerden sonra gidiyor. Ki seferberlik imzalamadı eğitim almayanlar

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.