Şimdi Ara

Beyler askerlik için seferberlik çıktı (savaş mı çıkıyor? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
334
Cevap
2
Favori
48.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bir doz başçavuş verin sıcak suyla ovalayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kadircitak kullanıcısına yanıt
    Aynen :) parasını versinler 3ay bile kalırım. Öyle karın tokluğuna çağırıp çalıştırma olmaz.

• Her seferlik emri geldiğinde bedelli yapanlar para mı verecek. Para ve 28 günlük eğitim alanlara aytı tarife mi var? Ben yine şırnaka mı gidecem.

• Sefer görev emri eli silah tutan 45 yaşını aşmamış her Türk genci için geçerli olan bir şey

eli silah tutan demek bedelli de olsa askerliğini yapmış insan a denir

12 ay yapmış olman bir şeyi dğeiştirmez ben askerken 18 ay askerlik yapmış 30 küsür yaşındaki adamı tekrardan askere çağırmışlardı işinden gücünden izin alarak gidiyorsun

sefer görev eğitimi veren bir birlikte askerlik yapmış iseniz bu sefer görev kağıdı hatta görev yerinizi yazan bir kağıdı terhis olmadan önce size veriyorlar

Seferberlik ilan edildiği anda mahalle muhtarınıza sefer görev emri içeren zarf gelir bu zarf size ulaştıktan sonra 3 gün mühdetiniz var 3 gün içersinde görev yerinize teslim olmanız lazım aksi durumda vur emri ile aramanız çıkar (işi geliştirmişler demekki artık sms ile bildiriyorlar)

elinizdeki sefer görev emri ile istediğiniz otobus uçak deniz demir yolu ile ücretsiz ulaşım hakkına sahipsiniz diyelim ki uçakta otobuste boş koltuk yok o kağıdı gösterdikten sonra otobusten birinin bileti iptal edilir ve sizi taşımaya zorunludur elinizdeki kağıdı göstererek istediğinizulaşım aracına ücretsiz binebilirsiniz

• Daha düne kadar forumda doğruculuk oynayanlar bugün bu konuda seferberlik görev emri çıkınca anında vatanını satmış. Arkadaşlar bu hayatta her şey olun ama vatan haini olmayın hadi eyvallah.
  • Seferberlik tatbikati icin onlar

• 87/4 yaptım askerliğimi.
    Asker Müze ve Kültür Sitesinde yazıcılık yaptım.
    Hiç bir devreme seferberlik yazmadım. Kafaları rahattır. Hepsine selam olsun
  • Malum suriye operasyonu yaklaşıyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • burcink kullanıcısına yanıt
    Tamam normalde düzenli şekilde tatbikat için çağrılır fakat bu sefer yüzbinlere yakın insan çağrılmış,nerdeyse Tsk mevcut er sayısı kadar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Malik the Mafia

Daha düne kadar forumda doğruculuk oynayanlar bugün bu konuda seferberlik görev emri çıkınca anında vatanını satmış. Arkadaşlar bu hayatta her şey olun ama vatan haini olmayın hadi eyvallah.
    Peki herkesin maddi durumu iyi olsa ve bedelli askerlik yapsa yine de vatan haini mi olacak bedelli yapanlara da gidiyormu seferberlik emri?

• Yok ya saç sakal birbirine girmiş olur,akşamlar eve gönderiyorlar mı nedir ya 😂
    Siz askerliğinizi yaptınıza eminmisiniz

• valley4891_sony kullanıcısına yanıt
    Bizede seferberlik görev kağıdı imzalattılar bu durumda bedelli yapanlarda ilerleyen yıllarda çağrılabilcek,sonuçta önce ki bedellilerden bu bedellinin farkı 21 eğitimdi ve bu eğitimin amacı seferberlik görev emri almaları için getirildiğini açıklamıştı hulusi.

• quote:

Orijinalden alıntı: valley4891_sony

Peki herkesin maddi durumu iyi olsa ve bedelli askerlik yapsa yine de vatan haini mi olacak bedelli yapanlara da gidiyormu seferberlik emri?

Alıntıları Göster
    Hocam bedelli de yapsanız 6-12-15-18 hatta 30 ay bile yapsanız terhis almadan önce size seferberlik görev kağıdı verilmediyse bir yere gitmezsiniz. Yada 45 yaşınızı doldurduysanız yine gitmezsiniz. Bu iki durumdan ikisi de mevcutsa yani bedelli yaptınız ama terhisten önce seferberlik görev kağıdı size verildi ve 45 yaş altındasınız o zamanda işin piyango kısmı çıkıyor ortaya. Çevremden o kadar insan var sadece birine çıktı bu mevzu o da 12 ay Diyarbakır/Sur'da askerlik yapmış bir adam.

Özetle e-Devlet üzerinden kontrol edin çağırırlarsa da en yakın askerlik şubesine başvurun.

• vc1903 kullanıcısına yanıt
    ÜLKE ELDEN GİDİNCEDE SANA SELAM EDERLER , HAK YEMİŞSİN RESMEN .
  • quote:

Orijinalden alıntı: gilemma

ÜLKE ELDEN GİDİNCEDE SANA SELAM EDERLER , HAK YEMİŞSİN RESMEN .
    Genelkurmay da 15 ay askerlik yaptım. İt gibi. Uyku uyumadım. Sabah 6 da kalkar 2 gibi kapatırdım dükkanı. Hak konusunda içim çok rahat çok şükür
    Ayrıca ülke elden gideli çok oldu. Çık bir dolaş sokakta. Her cins ırktan insan bulabilirsin.
    Hak yiyenleri fark yerde arayabilirsiniz hocam.
  • Her sene bu dönemde Yıldırım Seferberlik Tatbikatı düzenlenir, onunla ilgili olabilir.
  • vc1903 kullanıcısına yanıt
    Memurdan daha kebab askerlik yapmışsın 6-2 it gibi mi oluyor.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.