Şimdi Ara

Beyler askerlik için seferberlik çıktı (savaş mı çıkıyor? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
334
Cevap
2
Favori
48.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Askeriye harcamaları, ülke güvenliği & savunması adı altında elit kesimin kasasına gidiyor. TV'de askeriye haberleri seyreden avam tabakasının kafası buna basmaz.

Savaşlar elit kesimin planlayıp gerçekleştirdiği operasyonlar. Kurbanlar ise, savaşın ülke güvenliği için yapıldığına inanan saf yığınlar. II. Dünya savaşı öncesi ve esnasında Adolf Hitler amerikan bankerler tarafından finanse edildi, belgeleri var yani savaşlar , finansörlerin, finanse edenlerin düzenlediği birer oyun. II.Dünya savaşında asker olmayı reddetmiş yüzbinlerce kişi varmış, bunu TV'de haberlerde duyamazsınız.

askere giderken davullu zurnalı kornalı kutlama yapan kişiler vardır bilirsiniz. yüksek rütbeli bir asker tanıdığımız onlar için ne dedi biliyor musunuz: "Aptallar"

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaw ole bişi yok TROLL ve ALGI yersen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç belli olmaz hop agizdan cikan tek sözle savasa gideriz ama ölenler veya gazi olanlar yinr kurunun yaninda yaş olanlar olacak yine vatanseverler ölür ama kefenimizi giydik diyen yalandan sabah akşam ülkücü takilan sahte vatanseverlere birsey olmaz.Bu ülkede her zaman dogru hakli kişi cezalandiriliyor

• Bunun altından başka bir şey çıkar. Gayet sıradan bir olay değil bu.

• freshmind kullanıcısına yanıt
    etrafta onca it köpek varken ülkenin yarısı profosyonel olmalı yada kendiniz orta avrupada yaşamalısınız. bu millet kurulduğndan beri savaşmak zorunda kalmıştır sen uyursan birileri uyumayacaktır zamanı geldiğinde asil kan ortaya çıkacaktır bozu sütler maya tutmaycakır yıllardır milletin dini duyguları verdiği olar hor görüldü aldılar milletten cevaplarını.
  • 2 senedır savas cıkcak dedım onca kanıttan bellı zaten
  • Geçen yıl yapılan yıldırım 2018 tatbikatı için beni de şubeden aradıklarında normal prosedür sanmıştım ama 15 gün sefer görev Emri çıkınca tıpış tıpış gittik geldik.

Bu mesaj arkadaşıma da geldi. Şubeden Bilgi alamadı aradığında.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hadi bakalım ak neferler öncelik sizde buyrun.

• Hep söylemişimdir yine söylüyorum yarın savaş çıksa eli silah tutacak adam yok bedelliler gitsin kardeşim ben 2005 te yaptım görevimi çok şükür

• Suriyelileri göndersinler en başta bedava yaşamasın müptezeller

• Parasını veren devlete daha yararlı. Çünkü yazıda kendinizle çelişmissiniz. Evet haklısınız 3 ay acemilikten sonra hop daha giden asker tecrübesiz bir şekilde ortada kalıyor . Ayrıca bı ulkenin ordusu tamamen paraya dayalı bir birlik kurulmasi çok saçma .hem gönüllü hem profesyonel şekilde olması lazım .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • CeyKalDa kullanıcısına yanıt
    vatan dediğin terimin sözlükteki karşılığı kendi topraklarında sömürge, sefil ve köle gibi yaşamak mıdır?
    vatan için ölen sen, vatan için tomar tomar vergi ödeyen sen, vatan için sürünen sen, ama vatanın nimetlerini yaşayan başkaları...
    bu noktada bir gariplik yok mu sence?
  • -RAUL kullanıcısına yanıt
    35 like var

Ben 18 ay askerlik yaptım. Keşke imkan olsada zamanı geri çevirsek ve sizin bedelli ile benim 18 ayı takas etsek misal devlete ne kadar faydanız olmuşsa bi o kadarda ben size şahsınıza üste parada verirdim. Daha ilk geceden sabaha kadar dua edersiniz sabah olsunda cayma bedeli neyse vereyim ilk gece böyle ben daha burada 550 gece ne yaparım dersiniz.

• Banada 1 sene once geldi gorev yerimi soylediler 2. Bir emre kadar bekleyin dediler ararda sirada e devlete giriyorum 40 yasinda yedeklikten dusucem 40 ima cok az kaldi aylar kaldi bakalim gorucez

• Dostum sana gelmiş bundan 3 sene önce benim arabaya geldi sefer görev emri :))

• burcink kullanıcısına yanıt
    Askerde adam olmayınca yalandan 15-20 günlüğüne çağırıyorlar. Boş işlerle uğraşıyorlar. Askerde de boş işlerle ugrastiriyorlar zaten.

• C4_1400 C kullanıcısına yanıt
    Boş işler. 15-20gun zararı kim karşılayacak.

• problem olacağını düşünmüyorum, sadece olası bir seferberlik emri için ( düşünüldüğü anlamına gelmez, bu askerlik gibi bir borçtur ve askerden sonra yapılır ) durumunuz, yerleşiminiz falan öğrenilir, bir nevi askerlik yoklaması gibi.
    Gelen varsa çekinmeden gitsin sorsun, dediğim gibi bir şey çıkmayacaktır.
  • f16 verseler koşarakmı gidecen.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.