Şimdi Ara

Beyler askerlik için seferberlik çıktı (savaş mı çıkıyor? (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
334
Cevap
2
Favori
48.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-89A45CD9F

Hocam uzun dönem yaptınız zaten bordo bereli oldunuz 😀 bırakın Allah aşkına 12 ay yapan da 6 ay yapan da hiç yapmayanda bir farkı yok.
    hıhı emin ol yok.

kısa donemler ve paralı yapanlar

şimdiden ağlamaya başlamiş.
    bizedemi seferberlik?
    hani biz para vermiştik ?
    ben uni okumuştum. banada mı seferberlik?
    vatanı benmi kurtarcam fakirin fukarın cocugu gitsin onlar ölsün .

yazık gercekten sizin gibilere
  • quote:

Gazilerden sonra gidiyor. Ki seferberlik imzalamadı eğitim almayanlar
    Ne saçma iş diğeriyle erkek değlldi doğru Oğlan onlar
  • Tabi beyini çalıştırmak yerine güç kuvveti çalıştırmak erkeklikse ben erkek değil 👍 sen savaşırken o erkek demediğin adamların ürettiği bombaları kafana yerken gösterirsiniz erkekliğinizi 😀

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de 12 ay askerlik yaptım. Seferberlik çıksa gitmesem para veya hapis cezası verirler mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alla alla ben ağlayan göremedim bak burada ağlayanların hepsi uzun dönem yapanlar okumanız yok mu? 😀 hayır farkınız ney ben onu anlamadım yaptığınız rezillikleri övmenin amacı ney ? Ne eğitimi aldınız ? Naptınız uçan kuşu mu vurdunuz ?

• quote:

Tabi beyini çalıştırmak yerine güç kuvveti çalıştırmak erkeklikse ben erkek değil 👍 sen savaşırken o erkek demediğin adamların ürettiği bombaları kafana yerken gösterirsiniz erkekliğinizi 😀
    Boş yapma üni okuyanların hepsi mi bedelli yaptı kıvırma yemiyor de geç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BC95874BB -- 4 Ekim 2019; 15:17:2 >
  • Fenamı işte ne güzel Ümmet uğruna ölürsek şehit kalırsak gazi anlayışı ile bu kutsal yürüyüşe başlıyacagız

• Neye gitmek istemiyor? Yahu şu ülkede azıcık herkes delikanlı gibi gerçekleri konuşsun.
    Burada 15 ay dağda şunu yaptım bunu yaptım diyenler eğer en ufak fırsatı olsa her bedellinin yaptığını yapardı. Onlar zorunda olduğu için ve onlara fırsat verilmediği için zorla 15 ay yaptırdılar. Evet askerlik anlamında bakarsan tabii ki katkısı bedellilerden fazladır. Ama onlara şans verilmedi diye bunun suçlusu askerliği bedelli yapanlar değildir, bu kadar basit.

Hakikaten ülkenin durumu rezillik ya. Adam diyorki uzun dönem yapanlar korkmasın bedelliler korksun biz tecrübeliyiz, Yahu sanki elde silah sürekli atış talimi yapa yapa dağlarda gezdi, paspas çektin, tuvalet temizledin,2 saatte bir içtima için sıraya girdin olay bundan ibaret. Bedelli asker 3 mermi attı, sen 20 hadi diyelim maksimum 30 mermi attın, en fazla bedelli kadar tecrübelisin sadece sayıdan ibaretsin. Uzun dönemlerin yüzde 99.9'u bu dediğim şekilde ama sorsan mübarek hepsi özel harekat, hepsi dağdan inmemiş, hepsi sat komandosu, sigara içtin, çarşı izninde kız kovaladın, her yeri pislik, sperm dolu banyoda haftada bir 10 dakikada temizlenmeyi başardın diye hiçbir şey olmadın emin ol. (Doğuda kritik yerlerde askerlik yapanlar hariç)

Biz her yanımız borca batmışken, nereye seferberlik, savaş çıkarmaya çalışıyoruz, önce sorgulamamız gereken bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StaatSanWalt -- 4 Ekim 2019; 15:24:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: StaatSanWalt

Neye gitmek istemiyor? Yahu şu ülkede azıcık herkes delikanlı gibi gerçekleri konuşsun.
    Burada 15 ay dağda şunu yaptım bunu yaptım diyenler eğer en ufak fırsatı olsa her bedellinin yaptığını yapardı. Onlar zorunda olduğu için ve onlara fırsat verilmediği için zorla 15 ay yaptırdılar. Evet askerlik anlamında bakarsan tabii ki katkısı bedellilerden fazladır. Ama onlara şans verilmedi diye bunun suçlusu askerliği bedelli yapanlar değildir, bu kadar basit.

Hakikaten ülkenin durumu rezillik ya. Adam diyorki uzun dönem yapanlar korkmasın bedelliler korksun biz tecrübeliyiz, Yahu sanki elde silah sürekli atış talimi yapa yapa dağlarda gezdi, paspas çektin, tuvalet temizledin,2 saatte bir içtima için sıraya girdin olay bundan ibaret. Bedelli asker 3 mermi attı, sen 20 hadi diyelim maksimum 30 mermi attın, en fazla bedelli kadar tecrübelisin sadece sayıdan ibaretsin. Uzun dönemlerin yüzde 99.9'u bu dediğim şekilde ama sorsan mübarek hepsi özel harekat, hepsi dağdan inmemiş, hepsi sat komandosu, sigara içtin, çarşı izninde kız kovaladın, her yeri pislik, sperm dolu banyoda haftada bir 10 dakikada temizlenmeyi başardın diye hiçbir şey olmadın emin ol. (Doğuda kritik yerlerde askerlik yapanlar hariç)

Biz her yanımız borca batmışken, nereye seferberlik, savaş çıkarmaya çalışıyoruz, önce sorgulamamız gereken bu.
    Madem bedeli yaparlardı o zaman insanlara eşitlik verilecek saçma sapan ayrımcılık yapmaya gerek yok .Dediğinde ise haklısın ama ülkenin başındaki insan düzgün olsa bunları sorgulamazdık.

• Tm

• cokbaska kullanıcısına yanıt
    Çifte standart olduğuna %100 katılıyorum. Ama bana hukuk okumama rağmen zorla 12 ay er olarak askerlik yaptıracaklardı. Ben o 30 bin lirayı 1 senede her türlü sadece masraf olarak harcayacaktım. Herkesin yapacağını yaptık diye biz suçlu değiliz, bazıları saçmalıyor ne yazık ki.
  • quote:

Tm
    Reis bedelli çıksın lütfen çoçuğum var işim var askere gidemiyorum diyen adamlar burda erkek kesiliyor ya gülüyorum
  • Ağlamaya devam edin biz gülerek izliyoruz 😀

• quote:

Orijinalden alıntı: StaatSanWalt

Neye gitmek istemiyor? Yahu şu ülkede azıcık herkes delikanlı gibi gerçekleri konuşsun.

Hocam güzel özetlemişsin de bu işi gerçekten gönüllü yapmak isteyen birçok insan tanıdım ben de dahil olmak üzere 2.si bedelli sistemi adil değil durumu olmayan gidiyor olan gitmiyor gerçi 6 aya düştü çok sorun olacağını düşünmüyorum yine de belirtmek istedim

• quote:

Ağlamaya devam edin biz gülerek izliyoruz 😀
    Hadi dantel örmeye devam et rujunu da sürmeyi unutma
  • Rainbow six call of duty oynayanlar konuya damlamış şaşırmadım

• Cs goya devam et sende 15 yaşında velet. Daha askerlik ne bilmiyorsun yorum yap anca efsane mannn

• quote:

Cs goya devam et sende 15 yaşında velet. Daha askerlik ne bilmiyorsun yorum yap anca efsane mannn
    Ya aynen siz biliyosunuz 15 güne bile ağladınız boş yapma
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.