Şimdi Ara

BEYLER BIOS SIFRE ISTIYO AMA BILMIYORUM ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Varmı bunun bi yolu bios taki şifreyi nasıl kaldırabilirim formatla olabilir mi yardımcı olabilirseniz ne mutlu bana.

• işin zor kardeş pek bi cözümü olacagını sanmıyorum
  • anakart üzerindeki bios pilini çıkar biraz beledikten sonra tak biosunu resetlicektir
  • quote:

Orijinalden alıntı: [ZaFeR]

anakart üzerindeki bios pilini çıkar biraz beledikten sonra tak biosunu resetlicektir
    valla birden çok pil var ama hepsini çıkarıp takıcam ben bios güncellemeye çalısmıstım yanlıs hatırlamıosam bi ara yanlıs bişi yüklediysem ondan olmus olabilir bi formatı çakıyim ondan sonra olmazsa pilleri çıkartırım eyvallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: CRAIG DAVID

valla birden çok pil var ama hepsini çıkarıp takıcam ben bios güncellemeye çalısmıstım yanlıs hatırlamıosam bi ara yanlıs bişi yüklediysem ondan olmus olabilir bi formatı çakıyim ondan sonra olmazsa pilleri çıkartırım eyvallah

Alıntıları Göster
    Sakın format çekme format biyosa etki etmez kardeş. Sen bios pilini çıkar tekrar tak sanırım hallolur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _barbar_

Sakın format çekme format biyosa etki etmez kardeş. Sen bios pilini çıkar tekrar tak sanırım hallolur.

Alıntıları Göster
    eyvallah sağolun
  • quote:

eyvallah sağolun

Alıntıları Göster
    _barbar_ arkadasımızın dedigi dogru sakın format atma çünkü format ile bios un alkası yok sen bios pili çıkar 5 dakika bekle tekrar tak 5 dakika bekle dememin sebebi saglam olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: admin_mitnick

_barbar_ arkadasımızın dedigi dogru sakın format atma çünkü format ile bios un alkası yok sen bios pili çıkar 5 dakika bekle tekrar tak 5 dakika bekle dememin sebebi saglam olsun

Alıntıları Göster
    şimdi board dediğimiz bu dimi tam olarak neresinde bu pil yanlıs bişi yapmamak için soruyorum ok çıkarıp gösterebilir misiniz.

• quote:

şimdi board dediğimiz bu dimi tam olarak neresinde bu pil yanlıs bişi yapmamak için soruyorum ok çıkarıp gösterebilir misiniz.

Alıntıları Göster
    anakart pilinin yanında ki jumper in konumu değiştir
    bilgisayarı aç.
    jumpuri eski haline getir.
    bios şifresi yok ilk halinde.

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: CRAIG DAVID

pil anakartın üstündedir kasayı açınca görürsün zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: jumanji2356

quote:

Orjinalden alıntı: CRAIG DAVID

pil anakartın üstündedir kasayı açınca görürsün zaten

Alıntıları Göster
    bios pilini çıkar sonra yeniden tak reset atmış olursun sonraki açılışta şifre istemez

• quote:

Orijinalden alıntı: bodyfx

bios pilini çıkar sonra yeniden tak reset atmış olursun sonraki açılışta şifre istemez

Alıntıları Göster
    pilin yanında jumper olacak clear cmos yazıyo yanında onu kısa devre yap tamam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Celaleddin Ari

pilin yanında jumper olacak clear cmos yazıyo yanında onu kısa devre yap tamam

Alıntıları Göster
    bu benim anakartım, sanırım hepsinde aynı yerlerde olur, kırmızı çember içinde yuvarlak şey bios pili

• quote:

Orijinalden alıntı: ssaamm

bu benim anakartım, sanırım hepsinde aynı yerlerde olur, kırmızı çember içinde yuvarlak şey bios pili

Alıntıları Göster
    arkadaşlar en iyi bu olayı onderos kardeşimiz açıklamış pille uğraşmayın boşuna bios resetlemenin en iyi yolu jumperla oynamak

• quote:

Orijinalden alıntı: jashua

arkadaşlar en iyi bu olayı onderos kardeşimiz açıklamış pille uğraşmayın boşuna bios resetlemenin en iyi yolu jumperla oynamak

Alıntıları Göster
    bios şifresi var bilgisayar zaten açılmıyor nasıl format atıacksın bu durumda bi tarif ediversene.bios pilini çıkar kısa sürede sanırım işe yaramaz.15-20 dk sonra takıp aç bilgisayarını olmazsa eğer yaz buraya programı vardı onun ayarlarız bişiler.

• quote:

Orijinalden alıntı: ewelfener

bios şifresi var bilgisayar zaten açılmıyor nasıl format atıacksın bu durumda bi tarif ediversene.bios pilini çıkar kısa sürede sanırım işe yaramaz.15-20 dk sonra takıp aç bilgisayarını olmazsa eğer yaz buraya programı vardı onun ayarlarız bişiler.

Alıntıları Göster
    kardeşim bilgisayar açılıyor neden açılmasın ben pc yi açarken bilgisayar bios şifresi istemiyor ki ben biosa girmek için sordum yoksa pc açılıo oyun bile oynuyorum ben sadece şifre olayı kalksın diye sordum sağolun yardımseverliğiniz için bu arada asıl nickim bu

Bu arada ben bilgisayara format ta atabiliyorum herhalde daha denemedim ama atarım gibi gelio bana çünkü cd otomatik olarak başlıyo yani boot device diye bir yer var benim oraya ihtiyacım yok açılısta cd olarak görmesini sağlıyorsunya benim otomatik olarak görüyor o yönden rahatım bilgisayarda önemli bir sorun yok sadece needforspeed oynarken klavyedeki sol
    tuşu çalısmıyor araba sola dönmüyo oyunu silip tekrar kurdum yine aynı zaten formatı atmak istememde bu yüzden tv bile izliyorum ama yarışmadan duramam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YANKILAR -- 9 Ekim 2005, 5:12:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ssaamm

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ssaamm

bu anakart çok güzel aynısı kanki de var asus P5PRO800 sanıyorum bu da??

• quote:

Orijinalden alıntı: onderos

bilgisayarı aç.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: onderos

bilgisayarı aç.

aynısını yap başkada pili çıkartıp saşe yaptırırsın ben öyle yapıyorum nasıl şase pile değen uçları birbirine degdiriyorsun oluyor. kesin çözüm bu ikisi.

• quote:

Orijinalden alıntı: YANKILAR

kardeşim bilgisayar açılıyor neden açılmasın ben pc yi açarken bilgisayar bios şifresi istemiyor ki ben biosa girmek için sordum yoksa pc açılıo oyun bile oynuyorum ben sadece şifre olayı kalksın diye sordum sağolun yardımseverliğiniz için bu arada asıl nickim bu

Bu arada ben bilgisayara format ta atabiliyorum herhalde daha denemedim ama atarım gibi gelio bana çünkü cd otomatik olarak başlıyo yani boot device diye bir yer var benim oraya ihtiyacım yok açılısta cd olarak görmesini sağlıyorsunya benim otomatik olarak görüyor o yönden rahatım bilgisayarda önemli bir sorun yok sadece needforspeed oynarken klavyedeki sol
    tuşu çalısmıyor araba sola dönmüyo oyunu silip tekrar kurdum yine aynı zaten formatı atmak istememde bu yüzden tv bile izliyorum ama yarışmadan duramam

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: YANKILAR

bu işin en kolay yolu reset jumper'ıdır... her ankartta başka yerde olur ama genelde pilin yakınlarında biryerdedir.. anakartının marka ve modelini bildirirsen sana bulabiliriz reset jumperı.. veya direk anakartın kitapçığından da bulabilirsin...

• quote:

Orijinalden alıntı: onderos

bilgisayarı aç.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: onderos

bilgisayarı aç.

+1 walla kardeş kessin çözüm...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.