Şimdi Ara

beyler bunalımdayım üniversite hikayesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kırıkkalede yaşıyorum ve aynı yaşadığım yerde aile yanında tıp fakültesini yazdım geldi.Aslında hep çanakkale vardı üstte ama son tercih günü değiştirmiştim.En mutlu olmam gereken zamanda yani üniversite hem de tıp fakültesi kazandığım zamanda depresyona gireceğim neredeyse...
    Çünkü kırıkkaleyi hiç sevmiyorum kız ortamı yok,takılacak ortam yok.O son tercih günü gaza gelip kırıkkale yazmasaydım keşke..

Sizce yaptığım aptallık mı ?

• Açık konuşmak gerekirse (izmir'de okuyan biri olarak söylüyorum) Çanakkale'yi gördüm pek ortam olan bir yer gibi değil, ayrıca aile yanında yemeğiydi, parasızlığıydı, eve çıkma vs. türlü gereksiz işlerle hiç uğraşmazsın. Rahat rahat okumak varken macera aramak gerektiğine inanıyorum, kız ortamıysa en kötü üniversite kampüsünde takılırsın yine bir ortam bulunur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Insanin ayaklarinin uzerinde ailesi olmadan durabilmeyi ogrenmesi gerekli.Ailen her zaman yaninda olmayacak.Bence yaptigin yanlis.Ama olan olmus depresyona girmeye gerek yok,sen kendi isteginle tercih etmissin demek ki bir seyler planlamissin kafanda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NevaMind -- 13 Ağustos 2014; 11:38:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tıp okuyacaksın zaten. Bence en doğrusunu yapmışsın. Ayrıca Çanakkale de öyle aman aman bir yer değil ki. Boşver artık.
  • Zorunlu hizmet için gittiğin yerde Kırıkkaleyi mumla arayacaksın...

Şaka bir yana aile yanında rahat etmeye bak, İstanbul olsa tamam diyeceğim de Ç.Kale için "öğrenci hayatı" yaşamaya değmez...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.