Şimdi Ara

Beyler Citizen nerelerde?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Uzun zamandır göremedim nerelerde Citizen forum falan çökmüyo garip hissettim kendimi :/

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Çine gitmiş Fransızca öğrenmek için.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: duygusal-adam

    Çine gitmiş Fransızca öğrenmek için.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapmayın bunu yapmayın. Yazmayın.
  • Ci-Ti-Zen Citizen Citizen???
  • quote:

    Orijinalden alıntı: duygusal-adam

    Çine gitmiş Fransızca öğrenmek için.

    />
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ömer

    Yapmayın bunu yapmayın. Yazmayın.

    Ömer hocam forumun çökmesinden korkuyoruz sizce Citizenin dönüşü muhteşem olabilir mi?
  • nereye çökmüyo arkadaşım buyur bak ufaktan çökertiyor forumu bozuyor konusunu bile açtım

    http://forum.donanimhaber.com/m_71131143/tm.htm
  • damlar birazdan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçenlerde mesaj gelmemişken 3 tane mesajım var gözüküyordu. Fiilen olmasa bile uzaktan da göçertebiliyor.
  •  Beyler Citizen nerelerde?
  • Bamya pişirmek bir çok hanım için korkulu rüyadır, nedeniyse doğru yapılmazsa sümüklenmesi ve hoş görünmemesidir.
    Şimdi bamya pişirmenin püf noktalarına değinelim biraz,
    - Bamyanızı mutlaka ayıklamadan önce yıkayın ve süzülerek kurumasını bekleyin.
    - Soğanınızı ve diğer malzemelerinizi hazırladıktan sonra bamyalarınızı soyun ve bekletmeden yemeğe katın.
    - Bamya pişiriken salça yerine mutlaka domates kullanın.
    - Pişerken limon suyu eklemeyi unutmayın.
    - Yemeği fazla karıştırmayın.
    Şimdi gelelim yaklaşan Ramazan ayın da sizler için yaptığım çalışmalara. Bu Ramazan sizler için 30 günü kapsayan farklı farklı menüler hazırladım. Artık ne pişireceğim gelen misafirlerime ne yemek yapacağım diye düşünmek zorunda kalmayacaksınız.


    Malzemeler:
    1 kg bamya
    2 adet orta boy soğan
    2-3 adet büyük boy domates
    yarım su bardağı sıvıyağ yada zeytinyağı
    yarım limon suyu
    3-4 diş sarımsak
    2 adet kesme şeker
    su
    tuz
    Hazırlanışı:
    1. Bamyaların sap kısımlarını küçük ve keskin bir bıçakla huni şeklinde temizleyin.
    2. Soğanları ve sarımsakları soyup yemeklik doğrayın. Domatesleri rendeleyin.
    3. Bamyalar ve limon suyu haricindeki tüm malzemeyi tencereye alın ve orta ateşte 2-3 dakika kavurun.
    4. Bamyayı ve limon suyunu ekleyerek hafifçe karıştırın ve kapağı kapalı olarak 7-8 dakika pişmeye bırakın. Bu süre sonunda bamyanın hizasında su ekleyin ve hafifçe karıştırarak pişmeye bırakın.
    5. Servis tabağına alın limon dilimleri ile süsleyerek sıcak ya da soğuk olarak servis yapın.


    Devamı için:http://mutfaksirlari.com/zeytinyagli-bamya.html#ixzz2JhDEu3Pk




  • La daha 2 gün önce test aptı site çöktü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Numan

    Bamya pişirmek bir çok hanım için korkulu rüyadır, nedeniyse doğru yapılmazsa sümüklenmesi ve hoş görünmemesidir.
    Şimdi bamya pişirmenin püf noktalarına değinelim biraz,
    - Bamyanızı mutlaka ayıklamadan önce yıkayın ve süzülerek kurumasını bekleyin.
    - Soğanınızı ve diğer malzemelerinizi hazırladıktan sonra bamyalarınızı soyun ve bekletmeden yemeğe katın.
    - Bamya pişiriken salça yerine mutlaka domates kullanın.
    - Pişerken limon suyu eklemeyi unutmayın.
    - Yemeği fazla karıştırmayın.
    Şimdi gelelim yaklaşan Ramazan ayın da sizler için yaptığım çalışmalara. Bu Ramazan sizler için 30 günü kapsayan farklı farklı menüler hazırladım. Artık ne pişireceğim gelen misafirlerime ne yemek yapacağım diye düşünmek zorunda kalmayacaksınız.


    Malzemeler:
    1 kg bamya
    2 adet orta boy soğan
    2-3 adet büyük boy domates
    yarım su bardağı sıvıyağ yada zeytinyağı
    yarım limon suyu
    3-4 diş sarımsak
    2 adet kesme şeker
    su
    tuz
    Hazırlanışı:
    1. Bamyaların sap kısımlarını küçük ve keskin bir bıçakla huni şeklinde temizleyin.
    2. Soğanları ve sarımsakları soyup yemeklik doğrayın. Domatesleri rendeleyin.
    3. Bamyalar ve limon suyu haricindeki tüm malzemeyi tencereye alın ve orta ateşte 2-3 dakika kavurun.
    4. Bamyayı ve limon suyunu ekleyerek hafifçe karıştırın ve kapağı kapalı olarak 7-8 dakika pişmeye bırakın. Bu süre sonunda bamyanın hizasında su ekleyin ve hafifçe karıştırarak pişmeye bırakın.
    5. Servis tabağına alın limon dilimleri ile süsleyerek sıcak ya da soğuk olarak servis yapın.


    Devamı için:http://mutfaksirlari.com/zeytinyagli-bamya.html#ixzz2JhDEu3Pk

     Beyler Citizen nerelerde?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Numan

    Bamya pişirmek bir çok hanım için korkulu rüyadır, nedeniyse doğru yapılmazsa sümüklenmesi ve hoş görünmemesidir.
    Şimdi bamya pişirmenin püf noktalarına değinelim biraz,
    - Bamyanızı mutlaka ayıklamadan önce yıkayın ve süzülerek kurumasını bekleyin.
    - Soğanınızı ve diğer malzemelerinizi hazırladıktan sonra bamyalarınızı soyun ve bekletmeden yemeğe katın.
    - Bamya pişiriken salça yerine mutlaka domates kullanın.
    - Pişerken limon suyu eklemeyi unutmayın.
    - Yemeği fazla karıştırmayın.
    Şimdi gelelim yaklaşan Ramazan ayın da sizler için yaptığım çalışmalara. Bu Ramazan sizler için 30 günü kapsayan farklı farklı menüler hazırladım. Artık ne pişireceğim gelen misafirlerime ne yemek yapacağım diye düşünmek zorunda kalmayacaksınız.


    Malzemeler:
    1 kg bamya
    2 adet orta boy soğan
    2-3 adet büyük boy domates
    yarım su bardağı sıvıyağ yada zeytinyağı
    yarım limon suyu
    3-4 diş sarımsak
    2 adet kesme şeker
    su
    tuz
    Hazırlanışı:
    1. Bamyaların sap kısımlarını küçük ve keskin bir bıçakla huni şeklinde temizleyin.
    2. Soğanları ve sarımsakları soyup yemeklik doğrayın. Domatesleri rendeleyin.
    3. Bamyalar ve limon suyu haricindeki tüm malzemeyi tencereye alın ve orta ateşte 2-3 dakika kavurun.
    4. Bamyayı ve limon suyunu ekleyerek hafifçe karıştırın ve kapağı kapalı olarak 7-8 dakika pişmeye bırakın. Bu süre sonunda bamyanın hizasında su ekleyin ve hafifçe karıştırarak pişmeye bırakın.
    5. Servis tabağına alın limon dilimleri ile süsleyerek sıcak ya da soğuk olarak servis yapın.


    Devamı için:http://mutfaksirlari.com/zeytinyagli-bamya.html#ixzz2JhDEu3Pk





























    Numan vurdu gol olduuuu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakaniko -- 2 Şubat 2013; 2:21:47 >




  • test

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.