Şimdi Ara

Beyler çok önemli bi konu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Lise son sınıfa gidiyorum. Meslek lisesi olduğum için haftanın 3 günü staja gidiyorum. Normalde staj 31 Mayısta bitiyormuş birkaç arkadaşım öyle söyledi. Fakat işyerindeki müdür yardımcısıda insan kaynaklarıyla görüştüm okul kapanana kadar geliyorsunuz dedi bize. Staj yapıyorum normalde ama diğer personellerden hiçbir farkım yok. Onların yaptığı herşeyi banada yaptırıyorlar. Bütün gün ordan oraya koşuşturuyorum 9 saat ayakta hiç oturmadan çalışıyorum. İlla mağazada çalıştıracak birini arıyorlar. 2. dönem işyeri notlarımıda aldım. Sizce gidiyim mi gitmiyim mi? Okullar 17sinde kapanıyor. Ama bız gitmediğimiz zaman gelmıyorlar diye okula telefon açıp söylerlerse ki söylerler notu kırma şansları var mıdır? Bi fikir verin arkadaşlar

• notları aldıysan sorun olmaz...Yıllar önce bende meslek lisesindeydim ve stajı belediyede yaptım.ama ben 2-3 haftada bir kere felan gidiyordum belediyeye ondada fazla durmuyodum benle birlikte bir arkadasım daha vardı aynı sınıftan ben bugün gittiysem o yarın gidiyordu değişmeli gidiyordum bazen hocalar kontrole geliyordu o yüzden aynı gün gittiğimizde oluyordu...ama mesele bizim zamanımızda oradaki personel ne istersek yapıyordu bize hiç bir zaman sorun cıkarmadılar..Düşün ki notlarımızı bile kendimiz verdik yani dosyayı kendimiz doldurduk orda kaşelenip imzalandı...Anlıyacağın haftanın 2 günü okulda diğer günler tatilde geçiriyordum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pankre@s

notları aldıysan sorun olmaz...Yıllar önce bende meslek lisesindeydim ve stajı belediyede yaptım.ama ben 2-3 haftada bir kere felan gidiyordum belediyeye ondada fazla durmuyodum benle birlikte bir arkadasım daha vardı aynı sınıftan ben bugün gittiysem o yarın gidiyordu değişmeli gidiyordum bazen hocalar kontrole geliyordu o yüzden aynı gün gittiğimizde oluyordu...ama mesele bizim zamanımızda oradaki personel ne istersek yapıyordu bize hiç bir zaman sorun cıkarmadılar..Düşün ki notlarımızı bile kendimiz verdik yani dosyayı kendimiz doldurduk orda kaşelenip imzalandı...Anlıyacağın haftanın 2 günü okulda diğer günler tatilde geçiriyordum...

Çok iyi ama işte endişem şu;
    Notları aldık tamam. Fakat gitmemezlik yaparsak işyerindeki müdür yardımcısı okulu arayıp söyler durumu notları düşürmeleri gibi bi durum söz konusu olur mu? Eğer böyle birşey mümkün değilse içim rahat olucak. Müdür yardımcısı orda olmamız için elinden geleni yapıyo çünkü. Çalıştırıcak adam arıyolar manyaklar

• Hukuki olarak stajın bitme süresi 10 Haziran'dır.

Senin keyfine bağlı gidip gitmemen, işyeri okulu ararsa en fazla gelmediğin günler için devamsızlık işletirler o kadar.

Yapabilecekleri o kadar. Notları aldıysan ve devamsızlığın da azsa gitme bence.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.