Şimdi Ara

Beyler geometriye çalışıyorum ve

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
84
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok eksiğim var hoca temel sorulardan çıkacak dedi ama geometri zayıf olduğum bir alan.Konular

dikdörtgen eşkenar dörtgen kare çokgenler deltoid diye gidiyor ne yapayım çalışıyorum rica ediyorum trollemeyin Bi kerede

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Anlasilan 11. sinifsin. Geometri icin ozellikleri bi tekrar edip bol bol soru cozmek lazim sorularin cozumu varsa daha iyi olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Neque

Anlasilan 11. sinifsin. Geometri icin ozellikleri bi tekrar edip bol bol soru cozmek lazim sorularin cozumu varsa daha iyi olur

Geometriniz iyiyse temel soruları gösterebilir misiniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: KemGozluSevket

quote:

Orijinalden alıntı: Neque

Anlasilan 11. sinifsin. Geometri icin ozellikleri bi tekrar edip bol bol soru cozmek lazim sorularin cozumu varsa daha iyi olur

Geometriniz iyiyse temel soruları gösterebilir misiniz ?

Hocam birsürü konu var da mesela üçgen çok temel bir konu. Üçgenin çoğu özelliğini bilirsen ilerideki çember, dörtgenler vs. konularında sana çok lazım olucak, çünkü mesela çember soruyorlar içinde üçgen çıkıyor, üçgeni mutlaka bilmen lazım. İleride 3 boyutlu uzay geometri ve analitik kısımları giricek(eğer program değişmediyse) onlar biraz daha değişik gelebilir ama kolay aslında. Neyse iyi forumlar.

• birey a mı b mineydi ondan çöz ben geo yu hiç sevmezdim aygar soyadlı bir hocamız vardı sağolsun bana al çöz dedi şu an ki fakltemden memnunum
  • Beyler sınav günü salı gününe kadar iyi çalışabilir miyim ?

• temel kuralları bilmeden yapamazsın. ilkönce onları öğren. örnek; a ve b iki doğru ve a//b diyorsa hemen açıları yerleştirebiliyor olman lazım. sorun varsa özelden at
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: marinerocyp

temel kuralları bilmeden yapamazsın. ilkönce onları öğren. örnek; a ve b iki doğru ve a//b diyorsa hemen açıları yerleştirebiliyor olman lazım. sorun varsa özelden at

Profiliniz gizli hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.