2 bekar erkek evde oturuyoruz sıkıldık cips, kola stoğumuz yeterince var. Korku filmi izliyelim dedik ne izleyelim. Komedide olur.
quote:Orijinalden alıntı: darkbolt Macera isterseniz izlemediyseniz taşıyıcı 3 ü öneririm Sağol izledik. Ama korku yada komedi hocam
quote:Orijinalden alıntı: sinand 2 bekar erkek evde oturuyoruz sıkıldık cips, kola stoğumuz yeterince var. Korku filmi izliyelim dedik ne izleyelim. Komedide olur. bunu niçin belirttin ?
quote:Orijinalden alıntı: Dedeli28shaun of the dead@SurlarÖnünde American pie gibi film tavsiyeleri gelsin diye hocam Yoksa ortak ilgi alanımız kadınlar @vendetta sağol hocam izlendi
quote:Orijinalden alıntı: Guest-91C8836C4Macera isterseniz izlemediyseniz taşıyıcı 3 ü öneririmThe Hangover komedide çok iyidir. Rec ise korku olarak izlediğim en iyi filmlerden biri.
quote:Orijinalden alıntı: EyvallahThe Hangover komedide çok iyidir. Rec ise korku olarak izlediğim en iyi filmlerden biri.Alıntıları Göster Kick-Ass
quote:Orijinalden alıntı: Feel Me The Hangover komedide çok iyidir. Rec ise korku olarak izlediğim en iyi filmlerden biri. 2sinide izledik hocam. Yokmu sağlam öneri
quote:Orijinalden alıntı: sinandquote:Orijinalden alıntı: Chromard komedi good luck chuck. jessica alba gifiden aklına geldi dimi Alıntıları Göster 2_gays_in_empty_house.avi şaka bi yana zombieland i seyretmediyseniz seyredin korku-komedi müthiş bişey
quote:Orijinalden alıntı: recko2_gays_in_empty_house.avi şaka bi yana zombieland i seyretmediyseniz seyredin korku-komedi müthiş bişey Alıntıları Göster stephen king Cinnet
quote:Orijinalden alıntı: KüçükPrensstephen king Cinnet Alıntıları Göster Sherlock Holmes Kesinlikle.
quote:Orijinalden alıntı: KüçükPrensstephen king Cinnet Alıntıları Göster Zombieland ve Shaun of the dead iniyor. @recko bunu duydum dostum
quote:Orijinalden alıntı: sinandZombieland ve Shaun of the dead iniyor. @recko bunu duydum dostum Alıntıları Göster Öneriler için sağolun beyler.
quote:Orijinalden alıntı: sinand Zombieland ve Shaun of the dead iniyor. @recko bunu duydum dostum hehe güzeldi ama tam yerinde oldu
quote:Orijinalden alıntı: reckoquote:Orijinalden alıntı: sinand Zombieland ve Shaun of the dead iniyor. @recko bunu duydum dostum hehe güzeldi ama tam yerinde oldu Alıntıları Göster Konuyu açarken dedi lan adını ***e çıkarcan forumda diye zaten geçin dalganızı
quote:Orijinalden alıntı: sinand Konuyu açarken dedi lan adını ***e çıkarcan forumda diye zaten geçin dalganızı abinize bi çay çekin ordan bide not düşün *** diye