Şimdi Ara

Beyler İçimi Döküyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlkokul aşklarım filan hiç olmadı öyle ki zaten zamanının çoğunu bilgisayar başında geçiren bi çocuktum. Ta ki liseye geçinceye dek 1. sınıfta platoniktim, 2. sınıfta o bana açıldı sevgili olduk liseden mezun olana kadar birlikteliğimiz oldu. Hayatımın en güzel demeyeyimde 'en sahici' günlerini yaşadım. Ondan sonra üniversitede hatta başka ülkerde belki 10 belki daha fazla sevgilim oldu. Pek çoğu ondan daha üstün kişilerdi her anlamda ama kimse 'o'nun gibi olamadı. Hala daha aynı semtte oturuyoruz. Bir vesileyle bir okul çıkışı 7 yaşında ki oğlunu gördüm, yüzünde onun gülümsemesi o şımarık bakışları vardı. Gözümün önünden kare kare lise günleri geçti, içim burkuldu yine de gülümsedim başını okşadım 'anneyi üzmek yok' dedim. Çocuk anlamsız anlamsız başını salladı ve gitti. Bende arkasından bakakaldım buruk bir tebessümle.

• quote:

Orijinalden alıntı: onurozbek

İlkokul aşklarım filan hiç olmadı öyle ki zaten zamanının çoğunu bilgisayar başında geçiren bi çocuktum. Ta ki liseye geçinceye dek 1. sınıfta platoniktim, 2. sınıfta o bana açıldı sevgili olduk liseden mezun olana kadar birlikteliğimiz oldu. Hayatımın en güzel demeyeyimde 'en sahici' günlerini yaşadım. Ondan sonra üniversitede hatta başka ülkerde belki 10 belki daha fazla sevgilim oldu. Pek çoğu ondan daha üstün kişilerdi her anlamda ama kimse 'o'nun gibi olamadı. Hala daha aynı semtte oturuyoruz. Bir vesileyle bir okul çıkışı 7 yaşında ki oğlunu gördüm, yüzünde onun gülümsemesi o şımarık bakışları vardı. Gözümün önünden kare kare lise günleri geçti, içim burkuldu yine de gülümsedim başını okşadım 'anneyi üzmek yok' dedim. Çocuk anlamsız anlamsız başını salladı ve gitti. Bende arkasından bakakaldım buruk bir tebessümle.

• Bu hikaye sadece sessizce dinlenir, bilmiyorum ne denmeli
  • bir bayan kolay kolay sevip saymaz sevincede haşa tapar bence bitmemeliydi ama nasip alın yazısı yapacak bişey yok
  • Hocam gece gece beni sıdalandırdın yaw
  • anlattıklarınızı kendi hayatımdaki tecrübelerle ilişkilendirdim ve hüzünlendim ...kızlara güven olmaz sizden başka dal bulduklarında o dala sarılırlar... sizin kişiliğiniz vs hiç farketmez kısacası insan hayatındaki ilişkilerinden 1000/1 i gerçektenden sevebileceği aşktır.. tecrübeyle sabittir.
  • anlamazdın anlamaaaaaaaazdııın. kadere de inanmaaaaazdın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PASLI SU İÇEN ARKADAŞA NE OLDU?
    11 yıl önce açıldı
    İlk şarap içimi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aslında ona olan sevgin hala devam etmiyor olabilir ama ilk aşkın yeri tadı herzaman farklıdır.sana şunu söylemeliyimki hiç kimse ilk aşkını asla unutamaz.
    bu arada Kaderimizi biz yazarız bizim kararlarımızla yazılır :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezerkıran

aslında ona olan sevgin hala devam etmiyor olabilir ama ilk aşkın yeri tadı herzaman farklıdır.sana şunu söylemeliyimki hiç kimse ilk aşkını asla unutamaz.
    bu arada Kaderimizi biz yazarız bizim kararlarımızla yazılır :)

demek kaderini sen yazıyon vayyyy ay hoş ulan

yaz bakalım şöyle en kralından bi kader yolumuzu bulalım acısam acınmazsın ne diyim bilmiyorumki
  • eminim benim anlatmak istediğimi birçok kişi anlamıştır. üniversiteye gidince o kızdan ayrılma kararı alarak kaderini sen çizmiştin.kendi irademizle aldığımız kararlar hayatımızı etkiler.

Not: "Söylediklerim Anlamak İsteyenedir "
  • quote:

eminim benim anlatmak istediğimi birçok kişi anlamıştır. üniversiteye gidince o kızdan ayrılma kararı alarak kaderini sen çizmiştin.kendi irademizle aldığımız kararlar hayatımızı etkiler.

Not: "Söylediklerim Anlamak İsteyenedir "

sen zannediyorsun

kader yazılmaz yazılıdır yaşanır tersten bakıyoruz bilmem anlatabildimmi?
  • şöyle söyleyeyim şuanda kullandığım notbooka vurup kırmakda benim tercihim kırmamamkda
    apartmanın tepesine çıkıp intihar etmekde benim tercihim atmemekte bilmem anlatabiliyormuyum.
    devamınıda getirip sayfalarca yazılabilir
    çalıp cimrilik yapıp para kazanmakda benim tercihim namuslu yaşamakda

bunlar tartışması uzun konular daha fazla devam ederek arkadaşın konusunu kirletmek istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezerkıran -- 7 Aralık 2012; 11:29:49 >
  • quote:

şöyle söyleyeyim şuanda kullandığım notbooka vurup kırmakda benim tercihim kırmamamkda
    apartmanın tepesine çıkıp intihar etmekde benim tercihim atmemekte bilmem anlatabiliyormuyum.

bunlar tartışması uzun konular daha fazla devam ederek arkadaşın konusunu kirletmek istemiyorum.

sen irade ile kaderi karıştırdın yapabileceklerin var yapamayacakların var senin elinde olmadan gerçekleşen olaya neden kaza kader diyosun ben yapmak istemiştim diyemiyorsun?

bu ikisi arasındakileri çok iyi araştır sağlam iman ile ölç bak bakalım sonuç ne çıkıyor bende daha fazla yazmıyorum konuyu açan arkadaş hakkını helal et

• Ben de okuyunca duygulandım şimdi. Ama bunlar oluyor, hayatın cilvesi.

Konuyu din tartışmasıyla katletmeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akrepyusuf

quote:

şöyle söyleyeyim şuanda kullandığım notbooka vurup kırmakda benim tercihim kırmamamkda

sen irade ile kaderi karıştırdın yapabileceklerin var yapamayacakların var senin elinde olmadan gerçekleşen olaya neden kaza kader diyosun ben yapmak istemiştim diyemiyorsun?

bu ikisi arasındakileri çok iyi araştır sağlam iman ile ölç bak bakalım sonuç ne çıkıyor bende daha fazla yazmıyorum konuyu açan arkadaş hakkını helal et

Alıntıları Göster

konuyu iyice dallandırıp budaklandırdırn arkadaş iyiki bişey yazdık. konu tamamen saptı sağolasın

• "İlk"lerin akılda kalıcı özelliği..
  • Olm ıssız adam lan bu

Beyler İçimi Döküyorum
  • Orijinalden alıntı: sezerkıran

konuyu iyice dallandırıp budaklandırdırn arkadaş iyiki bişey yazdık. konu tamamen saptı sağolasın

+1

Sezere sonuna kadar katılıyorum. kaderde yazılanlar bizim irademizle değilse orada yazılan günahlardan niye biz sorumlu tutuluyoruz ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tyilgin1 -- 16 Ocak 2013; 11:51:00 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.