Şimdi Ara

Beyler Kilo Aldım Gene Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1.80 Boyundayım Ve 110 Kiloyum Sevdiğim Kız Bana Tosun Dedi Acil Zayııflamam gerekiyor napayım?

• ne kiloluymu?sun be spor yap dicemde emek harcaman lazym baya öyle birde az yemek ye
  • 1.90 civarı boyum var bu yaz başında 130 kiloydum suan 95 civarındayım bunun 30 kilosunu 2-3ay da falan verdm şimdi cabuk vermişin sağlıksız diyecekler gelmesin sınav senesiydi zaten çoğunu yeni almıştım yeni alınan kilo hizli veriliyor olabilir her ne ise şimdi sana ne yaptığıı anlatacam bir iki de püf nokta vereyim

öncelikle her işte olduğu gibi bu iştete süreklilik çok öenmli
    içindeki azmi canlı tutmalısın ben bunun icin internette sürekli araştırdım 40-50 kilo verenlerin hikayelerini okudum fotolara falan baktim kendine banyodan önce falan aynada bak çıplak zaten zayıflaman gerektiğine ve bunun için gerekine yapacağına inanmalısın kız var diyorsun onu düşünürsende motive olabilirsin ayrica nasil zayiflanır cart curt videolarida izleyip oradan bikaç taktik kapmıştım hem taktik kapar hem motive olursun

benim uyguladığım programa gelecek olursak evde koşu bandım vardı onda yürüyordum HER GÜN 30 Dk kadar 5dk da mekik çekiyodum

yemek olarak geceleri yatmadan yoğurt yersen hem uykunu getirir hem kaslardaki laktik asiti alır rahtlatir bagirsaklari falanda rahatlatir hizlandirir

limon çok etkili sabahlari suya sık iç zaten eğer sıkı çalışırsan vucüdündan terle birlikte tuz ve mineral kaybedecen bunu limon sıktığn sodayla telafi et hem lezzetli ve zevkli oluyo içmesi kola falan varsa değiştir bunlarla işte
    sonra ton balığı evde pişmiş balık köfte tavuk ne var bunlari salataya atip yiyordum sınır yok yağ 1tatlı kaşığı kadar at geriis serbest çorbalar serbest et yanında pilav yağsız bulgur pilavı yada pirinç

zaten son 1 ayi ramazandaydı baya uyumustum iyi geliyor bol bol uyu bence iyi dinlen iyi sporunu yap ve yağları erit

son olarak kilonu bel çevreni falan kaydet ve fotonu çek ben zayıfladığım halde kendimi ikna edemiyordum zayıflamıyorum amk diyordum kendi kendime ama tartida zayıfladiğimi anlıyordum tartımı bozuk falan diyordum tabi bi süre sonra belli bi şekilde ortaya çikiyor ama ilk başlarda anlalman iin foto çek mesela haftada bir onlari kiyasla motive eder hadi çok yazdım b*kunu çıkarmadan merak ettiklerini sorarsan elimden geldğince cevaplamaya çalışırım

yeşil çayı unutmuşum iyi mıçmak önemli zayiflamadı bağırsaklari hızlandırmak lazim ama oda günde 2bardak geçmeyecek tabi herşeyin farlasi zarar

• Günlük yürüyüş, dengeli beslenme şart. Hayatınden ekmeği ve ağır karbonhidratlı şeyleri çıkartmaya bak. Akşam 7den sonra bir şey yememeye de özen göster. Yoğurt,salatalık gibi şeyleri tüket. Aklıma gelenler bunlar.

Bende 95~100 kiloya zincir atmaya çalışıyorum bakalım
  • 1.70 67 kilo. Az yiyin sığırlar az.

Şaka şaka bu yaz başında 80 kiloydum ben de. Abur cuburu kes + günlük merdiven çık, yürüyüş yap, az da egzersiz ile haftada 1 kilo vere vere zayıfla. Ayrıca Fat Secret diye bir android app var onu kullan. İntetner sitesi de var. Kalorini takip ediyorsun, motive edici.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eticicibebeseven2001li

ne kiloluymu?sun be spor yap dicemde emek harcaman lazym baya öyle birde az yemek ye

ne hale geldik büyüklerinle adam akıllı konuş veled, yoksa ne yaparlar biliyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: King Athelstan

quote:

Orijinalden alıntı: eticicibebeseven2001li

ne kiloluymu?sun be spor yap dicemde emek harcaman lazym baya öyle birde az yemek ye

ne hale geldik büyüklerinle adam akıllı konuş veled, yoksa ne yaparlar biliyorsun

what dedin gulum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.