Şimdi Ara

Beyler Mantık Hatasına Gelin.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Beyler şimdi hani ellerimiz kirleniyor ya bizde yıkamak istiyoruz.Gidiyoruz kirli ellerimizle musluğu açıyoruz güzelce elimizi sabunluyoruz.Daha sonra elimizi iyice yıkıyoruz.Sonra o temiz ellerimizle , kirli ellerimizle açtığımız musluğu kapatıyoruz.Yani kirli ellerimizle açtığımız musluğa mikropları bırakmıştık.Daha sonra temiz ellerimizle kapatırken onları geri aldık.Biz ne kazanmış olduk ?
    Aynştayn Mod Off.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 06sefa1910 -- 15 Ağustos 2011; 23:22:54 >

• Tesla Mod On

Ellerimizi sabunladığımızda musluğuda temizliyoruz. Normal person olarak..

Tesla Mod Off
  • İnsanlık kağıt havlu diye bir şey kullanıyor marketlerde satılır öneririm..Buralara kadar taşımana gerek yoktu önce bi google'a yazaydın iyiydi...
  • mağara adamı mod on
    ellerimizi zaten yıkamıyoruzki
    bu nedenle musluktan mikrop kapamayız
    mağara adamı mod off
  • Demirel mod on
    Mikrop vardı da biz mi öldürmedik.

demirel mod off.
  • İyi, bundan sonra yıkama o zaman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 06sefa1910

Aynştayn Mod On
    Beyler şimdi hani ellerimiz kirleniyor ya bizde yıkamak istiyoruz.Gidiyoruz kirli ellerimizle musluğu açıyoruz güzelce elimizi sabunluyoruz.Daha sonra elimizi iyice yıkıyoruz.Sonra o temiz ellerimizle , kirli ellerimizle açtığımız musluğu kapatıyoruz.Yani kirli ellerimizle açtığımız musluğa mikropları bırakmıştık.Daha sonra temiz ellerimizle kapatırken onları geri aldık.Biz ne kazanmış olduk ?
    Aynştayn Mod Off.

Madem elimizdeki kirleri musluğa bulaştırdık niye ellerimizi yıkıyoruz ki elimiz temiz oldu böylece..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  •  Beyler Mantık Hatasına Gelin.

Beyler Mantık Hatasına Gelin.
  • "Öğreten Adam" mod : On

Eller sabunlu iken musluk başları da sabunlanıp temizlenir.
    Eller durulanırken musluk başları da durulanır.

"Öğreten Adam" mod : Off
  • Verse1 Merhaba ıslak kağıt selam getirdim bir kaç yıldan sana Yağmur ağlatmıyor, aldatmıyor değin sıkıntıma Neydi o zaman bunca yıldır kalbimdeki çıkıntılar ? Cam parçası senden olma milyonlarca kırıntı var Bu değirmenden öğütülmüş yüzlerce ekmek vardı yedim Ve bir çoğunu önce izleyip de sonra garipsedim Koş emeller yağmurunda yüzün bugün senin Günün geldiğinde işte bu rıhtımdan kalksın masal gemin Hayaletler ortasında olduğumu hayal et Bir dakika sus ahvalim cennetteyim beni bu dertten azad et İçimde 25 yıllık bir mahzeni kapattım Dışımı keramet kuşattı oysa içime düştü kıyamet Eski arkadaştı şimdi eski dostum selamet Dedim ki ayrı gayrı kaldık sen bu yoldan devam et Biraz da merhamet.. Küsme lütfen bak bir halim yandı Ortalıkta bari uzaklaklardan selam et (selaam!) Nakarat2x Evet kapandım içime ve hapsim ömre tıkandım Gözyaşımı akıttıkça gözyaşımla yıkandım Parçalarımı toplayıpta parçalattım fazlasıyla Ertesinde gömdüm seni bir mezarcı kazmasıyla Sen hadisenle meşguldün ben içimde yeraltı Bugün başardım gerçekten o çok korktuğum her haltı Bir maddenin etkisiyle her yanım alev aldı Kapında cennetler yarattım ben dışında yer aldım Verse2 Gülmek için değil bu espirim inan ki keyfe keder Alemin dilinde olsam her yarama annem ne der ? Ben alıştım öldüm düştüm düşmek ölümlerden beter Son merdiven dayandıkça bitmiyorsun belki değer Meğerse fabrikamda işçiler umudu terketmiş Sorsaydınız onlara da kim bu hüznü farketmiş ? İnsanların dillerinde hep bir kader çark etmiş Ve farkettim de 3 yalanın 1 doğrunu katletmiş Ellerine dokunmak yangın sebebiydi ölürdüm Sanırım hazinemdi mutluluk ve biraz hızlı sömürdüm Bu yıl bilmem kaç dönümdü ormanım hiç saymadım Sen bu ormanın ortasına bir kürekle gömüldün Şu an ses tellerim açık diz kapağım çözüldü bu fırtınaya kapıldıkça üşüyüpte büzüldüm Ben kutuplardan bir yamaçta kulaçlanıp süzüldüm Ve kendi halim için bir kez daha kendim üzüldüm Nakarat2x Evet kapandım içime ve hapsim ömre tıkandım Gözyaşımı akıttıkça gözyaşımla yıkandım Parçalarımı toplayıpta parçalattım fazlasıyla Ertesinde gömdüm seni bir mezarcı kazmasıyla Sen hadisenle meşguldün ben içimde yeraltı Bugün başardım gerçekten o çok korktuğum her haltı Bir maddenin etkisiyle her yanım alev aldı Kapında cennetler yarattım ben dışında yer aldım

• mourinho mode on:

bu maç yazın en önemli yılın en önemsiz maçı

mourinho mode off.
  • yıl olms 2011 hala elden yapanlar var
  • quote:

Orijinalden alıntı: bakidoruk

Tesla Mod On

Ellerimizi sabunladığımızda musluğuda temizliyoruz. Normal person olarak..

Tesla Mod Off

+1
  • Mourinho Mode On
    Dünya'nın en iyi el sabunlayanı ben değilim ama dünya'da da benden iyi el sabunlayan yok.
    Mourinho mode Off
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.