Şimdi Ara

Beyler Matematiğim sıfır yardım Hedef 20 Net

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Merhaba biraz kendimden bahsetmek istiyorum ben bu sene 2 yıllık muhasebe bölümü bitirdim ama ikinci üniversite okumak istiyorum bu sene zevkine ygs lys ye girdim hiç çalışmadım tm1 325k falan geldi sıralamamdan 40k önde olan yeri yazdım büyük ihtimalle gelmiyecek bnde mezuna kaldım aslında ailem zorla bir yere git falan dediler ama bn anadoluda herhangi bir yerde iktisat ,işletme okumak istemiyorum eğer çıkmasssa inşallah da çıkmaz mezuna kalacağım ama bizimkiler beni dğs ye hazırlanıyor diye bilecek.Beyler asıl sıkıntı şimdi başlıyor Ygs de ,Lys de ,Dğs de matematiksiz olmuyor matematiğim çok kötü bu sene ygs de 3 lys de 4.5 net yaptım durum vasat şimdi önümde ygs ye yaklaşık 7 ay lys de 10 ay var benim hedefim ygs 20 lys 15 net en az(zaten bu netlerin altında gelirse boşuna kalmış olurum 1 yıl bir işe yaramaz bu netlerin altı) şimdi bazı arkadaşlar çok kolay falan diyebilirler ama gerçekten matım kötü dört işlem ,rasyonel sayılar biliyorum bunun harici boşum beyler şimdi sizlerden istediğim bu netlere nasıl ulaşırım, nasıl çalışmalıyım,hangi kaynakları kullanmalıyım(ant. mat mı alayım ,karekök 0 mı,yoksa Birey A mı forumda bir çok tavsiye var sizce en iyisi hangisi ),internetten hangi videoları izlemeliyim vs matematiğe dair aklınıza daha gelebilecek her şey bu netleri bana yaptıracak formül biliyorum sıkı ve disipli çalışmak ama nasıl hangi kaynaktan çalışmak yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar ilerleyen günlerde diğer derler için de konu açacağım.
    Arkdaşlar çalışmaya tam anlamıyla başlamadım bu arada bir işte çalışıyorum malum okul bitti evde oturmak olmuyor eğer okul çıkmassa ekimin ortalarında işten çıkcağım.

Edit: Dersane falan yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kronos20 -- 6 Ağustos 2017; 12:47:35 >

• Ben de senin gibiyim Matematik konusunda,

Öncelikle ozelogrenci den konuların pdfini indirip, videosunu izliyorsun. Ceyhun hoca zaten efsane anlatıyor ve 3 kuruş istemiyor. Tamamen hayır duası için yapıyor :D

Onun dışında, Okyanus 40 Seansta Kolay Matematik ve Kültür Bir Ben Bir Sen çöz. Ceyhun hocadan konuyu dinledikten sonra. Böyle böyle gelişirsin.

Ben de böyle yapıyorum, hedefim YGS de 20 LYS de ise 30-35 bandına çıkmak.

Başarılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rasyonel sayılar denklemler gibi konuları biliyorsan antrenmarla matematik gereksiz olur. Birey a veya karekök 0 la başla. Benim de matematiğim 0 dı şu an şenol hocadan konuları dinleyip birey a çözüyorum. Youtube da temeli olmayan birisine en uygun kanal şenol hoca diğerleri çok hızlı anlatıyor

• up

• Benim de matematiğim kötüydü (ki hala kötü ) sbs de netim 0, bir şeydi o kadar yani . Bu sene çalışmaya başladım ant mat1-2 çözdüm biraz sonra karekök 0 a geçtim sonra karekök ygs kitabına geçtim . Lys içinse fasikül fasikül gittim (gür yayınları). Ben genelde video izleyerek çalıştım ; matakademi , hocalara geldik ve ceyhun hocayı kullandım genelde . Ygs de 12 net yaptım lys de 24 . Lys çalışmaya da ygsden sonra çalışmaya başladım ve hiç geo yapamama rağmen benim için güzel bir net . Lys konularına kesinlikle ygs den önce başlamak lazım ve geo ihmal etmeyin cankurtarandır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogukanyalcii -- 6 Ağustos 2017; 14:47:57 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.