Şimdi Ara

Beyler Sınıfta Sevdiğim Kızla Konuşmuyoruz Yardımcı Olun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler çoğunuz başlıktaki olayı yalış anlıyacaksınız. Büyük ihtimalle aklınıza gelen ilk şey normalde arkadaşız falan sonra bi şey oldu küstük , konuşmamaya başladık. Ama olay böyle değil. 9. sınıfım 2klı tayfadan okul başladığından beri uzun bir muhabbetimiz olmamıştır bazen 2 günde bazen 3 günde bir bi kaç kelime ediyoruz. Ben konuşamıyorum sevdiğim ve utandığım için , anlayamıyorum kız beni seviyo da mı konuşmuyo sevmediği için mi konuşmuyo yoksa hiç umrundamı değilim, bilmiyorum. Geçen sene 8. sınıfta aşık olmuştum kıza okulumuzda çok sınıf vardı ve ben fazla kimseyi tanımıyodum sınıf dışından(maalesef biraz asosyelim) ilk sınavda farketmiştim ondan sonra şans üstüne aynı okula gittik işte. Kız en yakın kız arkadaşıyla da arası bozuldu yanlız takılıyo , açılabilmem için önerileriniz varmı tecrübeli abilerim, yaşıtlarım kardeşlerim :D tam bilmiyorum ama kızın okuldan sevgilisi yok okul dışından varmı bilmiyorum.Okuduğunuz için teşekkür ederim , inşallah düşüncelerinizi yazarsınız. Ve konudaki tek mesajla göt olmam :AS:FW:FA:SFD.aS

• Okumayın asosyel,2klı.

Not:yukarıda belirtilen tabirler kendi kendisine ve arkadaşlarına kullandığı tabirlerdir.

Dipnot:2000 li muhabbetine karşıyım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZETEC SE -- 11 Mayıs 2015; 20:41:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet 2 klıyım elimde olan bişey değilki annemden çıkacağım zamanımı belirleyim ?Niye millete okuma diyosun :D
  • Kardeşim bir an önce git kızla arkadaş ol. Bak yalnız takılıyormuş işte. Zaman kaybedersen belki onla takılan olur veya o baskalarıyla takılır. Okul bitmeden hallet

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.