Şimdi Ara

Beyler sıralama tahmini ciddi olun çok önemli çünkü sebebi olmasa sormazdım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ygs1 53bin mf4mat 36.5 37net geo 19net fizik 12kimya 18 biyo 17 net beyler obp 68

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lacivert2000 -- 26 Haziran 2016; 20:13:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 18-22k

• quote:

Orijinalden alıntı: fyfyfy1453

18-22k

Bilader ciddi cevapla o kadar olmicanı bilmiyoruz

• herkes fizikte patladığı için yığılma 15-20 net arasında olacaktır bu sene. Yığılmanın altında kalacağın için - yedin

Biyoloji çok değişken baya farklı sonuç duydum 10 neti de var 28 neti de var 20 si de var var oğlu var.

Kimyayı bilmiyorum
    Matematik şuanda kimse sorsam +35 cevap aldım yığılmayı da o civarlarda kabul edersek + puan aldın
    Geometri yığılması 18-20 arası
  • quote:

Orijinalden alıntı: RyuRex

herkes fizikte patladığı için yığılma 15-20 net arasında olacaktır bu sene. Yığılmanın altında kalacağın için - yedin

Biyoloji çok değişken baya farklı sonuç duydum 10 neti de var 28 neti de var 20 si de var var oğlu var.

Kimyayı bilmiyorum
    Matematik şuanda kimse sorsam +35 cevap aldım yığılmayı da o civarlarda kabul edersek + puan aldın
    Geometri yığılması 18-20 arası

Bro 40ı garantiledimmi peki obpyle ciddi cevapladın saol bu arada

• 50-60 larda oynarsın yine eğer mezun değilsen mezuna kal seneye daha iyi yaparsın sende o ışık var (obp yaklaşık 8-9 bin geri atıcak )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LanFoRCe -- 26 Haziran 2016; 20:36:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LanFoRCe

50-60 larda oynarsın yine eğer mezun değilsen mezuna kal seneye daha iyi yaparsın sende o ışık var (obp yaklaşık 8-9 bin geri atıcak )

Bro 40 gelir gibi geliyor bana

• lacivert2000 L kullanıcısına yanıt
    ümitini kırmak istemem 5 senedir giriyorum senin dediğin oldu sayalım 40k gelse bile 8k falan atar 50yi görürsün yine seneye kal yaparsın düşünme bile bu seneyi 1 sene daha bekle 10k içine gir değer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LanFoRCe -- 30 Haziran 2016; 0:58:22 >
  • Oldugun yerde kalirsin iste.

Edit: Pardon obp'ye dikkat etmemistim o seni fena firlatir geriye gecmis olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koç Burssuz -- 30 Haziran 2016; 0:59:27 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.