Şimdi Ara

BEYLER SOSYAL FOBİMİYİM ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadalar benim bir takım psikolojik sıkıntılarım var, psikologa git demeyin gittim zaten.

bu sorunların çoğu sosyal fobi denen anksiyete bozukluğuna uyuyo ancak, forumda diğer sflilerin yaşadıklarını okuduktan sonra emin olamadım sosyal açıdan pekde sıkıntım yok yalnızca ünide bazı hocalar ve sunumlara karşı aşırı bir gerilme oluyor kızarıp bozarıyorum bunun olmasını istemiyorum elim ayağım titreyi veriyor ancak normal insanların içinde böyle bir sorunum yok, genelde hakkını arayan gerekirse kavga çıkartan bir yapım var bu nedenle lise yıllarımda karakolu çok kez ziyaret ettim hani öyle vur kafasına ekmeğini al durumu yok diğer sflilerinki gibi kızlara gelince biraz ortama akma sıkıntımda var aşırı sert takılıyorum galiba benden çoğu kişi çekiniyor, ancak birisyle muahbbet ettiğimde de karşı tarafı etkileyebiliyorum tabi kızaracak bozaracak beni ters köşe yapma durumları olmadığı zaman,

sosyal fobi belirtilerim

biri bakarken yazı yazamam
    toplum içinde dinlendiğim zaman kızarma bozarma oluyo
    evde takılmayı sevmiyorum ama istiyorum garip bir şey :)
    o otorite sahibi hocalar adımı söyleyince kalbim yerinden fırlayacakmış gibi oluyor yerin dibine gitriyorum
    özgüvenimi yitirdim galiba
    :(((

önceden ilaç olarak paxil kullandım, 6 ay ancak 6 aydan sonra etkisi azaldı, beynimin kimyasıyla daha fazla oynamamak için bıraktım, şimdi prozac düşünüyorum

şöylede bir anket varmışhttp://strawpoll.me/4809675

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kriptoniks -- 10 Temmuz 2015; 1:38:07 >

• sosyal fobi tedavisinde prozac kullanılıyor genellikle
  • Sıkma canini kasma kendini rahat takilmaya calis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet sen sosyal fobinin ta kendisisin

ama sosyal fobik degilsin bak

sosyal fobisin

yani histerik degil de histeri gibi

• Bende aynı durumdaydim baktım böyle olmuyor rahat davranmaya çalıştım açıldıkça açıldım

• quote:

Orijinalden alıntı: FosyalSobik

evet sen sosyal fobinin ta kendisisin

ama sosyal fobik degilsin bak

sosyal fobisin

yani histerik degil de histeri gibi
    ama diğer sosyal fobililer başımı yerden kaldıramıyorum, asansörde birisi olmaması için dua ediyorum vs vs gibi şeyler söylüyorlar bana bunlar komik geliyor benimki başlangıç seviyesinde galiba :)
  • holiganx61 kullanıcısına yanıt
    sorun zaten o sıkmayıncada her şeyi altüst edebiliyorum, mesela kasmıcam diyorum kendimi bu sefer çok asabi gidiyorum biraz iletişim sıkıntısı sanırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu tip rahatsızlıklar artık çoğu insanda var ama insanlar bunun rahatsızlık olduğunu bilmiyor ilerde atar çekingenliğini felan diyorlar ama günümüz toplumlarının ve neslimiz büyük sıkıntılarından biri olacak gibi

• Psikoloğa git

• Im Insane kullanıcısına yanıt
    denedim yine deniyeceğim ancak bir alt yapıyla gidersem bana daha faydası olacağını düşünüyorum
  • Biri bakarken yazamam dışında diğerleri bende de var.

• +rahat ol kasma. Heyecanı yenemiyorsan şöyle yap. Konuştuğun diğer kişilerin senden daha aptal olduğunu hayal et. Daha rahat konuştuğunu göreceksin

• quote:

Orijinalden alıntı: Im Insane

+rahat ol kasma. Heyecanı yenemiyorsan şöyle yap. Konuştuğun diğer kişilerin senden daha aptal olduğunu hayal et. Daha rahat konuştuğunu göreceksin
    2 bira çak, öyle git okula. 1 hafta boyunca tekarla.
    problem fixed
  • Im Insane kullanıcısına yanıt
    deneyeceğim ama bazen o otorite sahibi hocalar gerçekten aptalca davranabiliyorlar, o zaman da ipin ucunu kaçırıyorum sonrası kısır dögü kızardıkça geriliyorum gerildikçe hoca geriliyor o gerildikçe ben geriliyorum :D ta ki ara verene kadar böyle oluoyr
  • Doçent Kangal kullanıcısına yanıt
    deçent kangal o dediğini viski ile yaptım sunum yapıcakken, yanında da beta bloker içtim ve 120 kişilik profların dinlediği sunumdan en yüksek notu ben aldım üstüne birde prof sen bu işten çok ekmek yersin dedi, şaka gibi bir gündü
  • quote:

Orijinalden alıntı: kriptoniks

deçent kangal o dediğini viski ile yaptım sunum yapıcakken, yanında da beta bloker içtim ve 120 kişilik profların dinlediği sunumdan en yüksek notu ben aldım üstüne birde prof sen bu işten çok ekmek yersin dedi, şaka gibi bir gündü

evet, kendini sosyal fobili hisseden herkeste beyindeki mutluluk,motivasyon hormonlarında bir problem var. bana göre alkol en iyi çözüm, tabi ki abartmamak koşuluyla.
    psikiyatristlerin verdiği ilaçlar gereksiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doçent Kangal

quote:

evet, kendini sosyal fobili hisseden herkeste beyindeki mutluluk,motivasyon hormonlarında bir problem var. bana göre alkol en iyi çözüm, tabi ki abartmamak koşuluyla.
    psikiyatristlerin verdiği ilaçlar gereksiz.

Alıntıları Göster
    Bugün randevu aldım doktorddan bakılm ne olacak

• quote:

Bugün randevu aldım doktorddan bakılm ne olacak

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: lafebtix

Alıntıları Göster
    ne ilacı bu ismi çok iyiymiş :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kriptoniks -- 11 Temmuz 2015; 15:05:01 >

• Çözdün mü sorunu ? Bu arada doçent kangal sen forum kurallarını değiştirensin değil mi ? Avatarında çok hoş.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.