Şimdi Ara

Beyler Tek İcat Edilemeyecek Seyler . (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
219
Cevap
4
Favori
7.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnsan beyninin hafızasını, olduğu gibi yapay bir beyine kopyalamak.. Bu da olamaz gibi geliyor ama; belki 50 sene sonra çok ilginç ve şaşırtıcı icadlar olabilir.?!
  • arkadaşlar ben bi şey sormak istiyorum bu bataryalar meselesiyle ilgili.
    Biz prize takıyoruz ve elektrik alıyor ya diyorum ki mesela priz boşluğu olan kutu gibi bir şey olsun yanımızda taşıyabileceğimiz biz oradan elektrik alabilelim ve şarj problemi çekmeyelim. Aynı usb'den telefonu laptopa bağlıyoruz ve laptop şarja takılı olmasa bile telefon şarj ediliyor, bunun gibi.
    Bu mümkün değil mi ?
    Ağır şekilde saçmaladığım yerler olmalı yoksa çoktan yapılırdı böyle bir şey

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ölümsüzlük icat edilemez
  • Ölümsüzlük
  • quote:

Orijinalden alıntı: yagmur adam

hiç türkçe dersi görmedin herhalde. ilk yazdığın şey "tek icat edilemeyecek şeyler" galiba?

zamanda yolculuk ve ışınlanma çok rahat icat edilebilir. sana 3 paragraf açıklama yazardım da çok üşendim google a asimov yaz da en azından olabileceğini öğrenirsin.

icat edilemeyecek şey, insanoğlunun şu an aklına gelmeyendir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Seviyeli Yarbay

arkadaşlar ben bi şey sormak istiyorum bu bataryalar meselesiyle ilgili.
    Biz prize takıyoruz ve elektrik alıyor ya diyorum ki mesela priz boşluğu olan kutu gibi bir şey olsun yanımızda taşıyabileceğimiz biz oradan elektrik alabilelim ve şarj problemi çekmeyelim. Aynı usb'den telefonu laptopa bağlıyoruz ve laptop şarja takılı olmasa bile telefon şarj ediliyor, bunun gibi.
    Bu mümkün değil mi ?
    Ağır şekilde saçmaladığım yerler olmalı yoksa çoktan yapılırdı böyle bir şey

Priz boşluğu olan kutu gibi bir şey değil ki işte sorun orda
  • belki geleceğe yolculuk mümkün olur ama geçmşin olacağını sanmıyorum
  • Androidli nokia
  • insan klonlama yapılamaz
  • 1.000Ghz hızında çalışan fansız soğutma sistemsiz işlemci icat edilemez
  • zamanda yolculuğa bir örnek bence zamanda yolculugu su anda yapıyoruz nasılmı fiziksel olarak değil ama beyinsel olark yapıyoruz,herkese mutlaka olmuştur gün içersinde yaşadıgınız bir anı sanki daha önce yaşamış gibi hatırlıyorsunuz ... ışık hızı filan yalan herşey insan beyninde ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: NayirNolamaz

sene 2907 galatasaraylilar halen ,bizim uefa kupamiz var diyor

sene 2907 fenerliler halen, gsyi 6-0 yendik diyor
  • 1800'lerin sonunda abd patent ofisi yetkilisi artık icat edilecek bir şey kalmadı diye açıklaması var. o nasıl ileri görüşlü olmamasından komik duruma düşüyorsa, şurada kendinden çok emin o olmaz bu olmaz diye atıp tutanlarda komik duruma düşecekler. görür müyüz ayrı mesele.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Papadat

quote:

Orijinalden alıntı: M@rvelous

ışık hızına ulaşamayacaklarını düşünüyorum ben de insanların. şöyle bir durum var, atıyorum saniyede 295.000 metre gitmek için harcadığınız enerji X olsun, 300.000 m/s ye ulaşmak için harcamanız gereken enerji 2X oluyor. lineer bir şekilde artış yok yani.. verimli olmaz kısacası.

Geçen yıl ışık hızı aşıldı dostum 6km/s hızlıydı sanırım

arkadasim, lambayi actiktan sonra da isik hizina ulasiyorsun problem o degil ki sen o hiza ulasabiliyor musun, mesele o..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M@rvelous -- 24 Ocak 2012; 5:44:13 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Papadat

quote:

ışık hızına ulaşamayacaklarını düşünüyorum ben de insanların. şöyle bir durum var, atıyorum saniyede 295.000 metre gitmek için harcadığınız enerji X olsun, 300.000 m/s ye ulaşmak için harcamanız gereken enerji 2X oluyor. lineer bir şekilde artış yok yani.. verimli olmaz kısacası.

Geçen yıl ışık hızı aşıldı dostum 6km/s hızlıydı sanırım

arkadasim, lambayi actiktan sonra da isik hizina ulasiyirsun problem o degil ki sen o hiza ulasabiliyor musun, mesele o..

lambaya bastığım an odadan atıyorum kendimi dışarı ışığı görmüyorum o sayılmaz mı

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

• imkansız diye birşey yoktur. herşey icat edilebilir.
    zaman makinesi, geçmişe gidemeyen ileri gidebilen bir makine olarak icat edilebilir. yeterki bilim için çaba harcayan insanlar olsun. nikola teslanın zamanında kıymeti bilinseydi, destek olunsaydı şuanda icat edilemez diye bir kavramımız olmayacaktı. ne dahiler gelip geçti. ömrünü bilime adayan insanlara destek çıkılmayıp, hayalprest, deli vs. damgaları vurarak onlara köstek olan bir dünya ile bunlar daha kolay kolay icat edilemez
  • sonsuz enerji kaynağı acat edilemez - gücü tükenmeyen araba gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: HanRa

Androidli nokia

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.