Şimdi Ara

Beyler Tek İcat Edilemeyecek Seyler . (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
219
Cevap
4
Favori
7.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tek icat etmeyiz bizde, yanında bir şey daha icat ederiz..
  • Zamanda geriye donme.
  • İnsanlar için hiç bir şey imkansız deildir.Hayal edebileceğimiz veya edemiyeceğimiz her şey birgün yapılır.Işınlanma ve zaman makineside dahil.1000 yıl önce kim derdiki insanlar uzaya gidecek.Veya bir yerden bir yere uçaklarla gidecek diye.İşte bu yüzden olmaz demeyin.Bir gün mutlaka olur.
  • Zaman makinası diye bişey çıkar ama gerçekten çalışır mı onu bilemem. Yani zaman makinası diyince insanın aklına bi filmi ileri sarmak gibi bi şey geliyo. Bugün 2020'ye gittim diyelim, insanların elinde ayfon 15 ler, havada uçan arabalar vs. olmaz. Bugün ne varsa ordada o olur diye düşünüyorum.

Işınlanma konusuna gelince Portal silahı gibi bişey olabilirdi hani
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheGoodPower

Beyler Zaman Makınesının Icat Edılmeeme Sebebını Bılen Var mı

Eşyanın tabiatına aykırı.
  • Zamanda ileri gitmeyi Stephen Hawkins açıklamıştı. Ama geri gitmeyi bilemem:D
  • zaman makinası
    görünmezlik
    sürtünme kuvveti sıfır olan araç
  • Stephın Hawking in deneyi şöyle oluyorki bir metro var dünyanı etrafında hızlıca dönüyo ve çok hızlı döndüğünden orada günler daha yavaş geçiyor dünyada 1yıl onlara bir gün geliyor ve ışınlanma konusuna gelirsek.............. İmdattt sagfdss fvds CIA geldbfijbzbbb aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
  • hiç çökmeyen windows
  • Ben insan düşüncelerini etkileme, NLP, ikna konularında eğitimler aldım. Bir dönem uydu kanallarında program sunmuştum.

Nikola Tesla philadelphia deneyi'nde ışınlanma konusunda ciddi adımlar atmıştır.

Zaman makinesi Sanal Gerçeklik programıyla gerçekleştirilebilir.

Henüz insanın beynine %100 enjekte edilebilen düşünceleriyle tam anlamıyla hakim olunabilen teknoloji geliştirilemedi.

Ölümsüzlük konusunda ise zaten hepimiz ölümsüzüz. Dünyaya gözümüzü kapattığımızda ölmüyoruz esasında sonsuz hayata geçiş yapmış oluyoruz.
    Bilimsel açıdan baktığınızda ise zaten madde kaybolmuyor. Ruh ise 2. bir hayata trans gerçekleştiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sesar -- 24 Ocak 2012; 12:56:50 >
  • anaa :D bu benim eski hesabım beyler tesadüfe bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: TahtalıKöyünMarangozu

anaa :D bu benim eski hesabım beyler tesadüfe bak

Bu dediğin kim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SouLForceTR

quote:

Orijinalden alıntı: TahtalıKöyünMarangozu

anaa :D bu benim eski hesabım beyler tesadüfe bak

Bu dediğin kim?

konuyu ben açmıştım
  • zaman makinesi ışık hızına dayanabilen cisimler icat edilirse kesinlikle icat edilir.bazı arkadaşlar zaman makinesi icat edilirse geçmişe gidildiğinde etkilenebileceğimizi söylemiş.ben buna katılmıyorum.eğer ki geçmişe gidilebilseydi ve o zamana göre gelecek değiştirilseydi kimsenin bundan haberi olmazdı.çünkü nasıl ki bugün sizin yaptığınız işler size normal geliyorsa,geçmişte yaptığınız işler değiştirildiğinde gelecekte yine size normal gelecektir.biraz karışık oldu sanırım ama dw izleyen tam anlamıyla ne demek istediğimi anlamıştır zaten :)
    konuyla ilgili cevabıma gelince,bana göre icat edilemez diye birşey yoktur.bugün bize akıl dışı gelen şeyler yarın normal gelebilir.bundan 100 yıl önce atalarımıza "evinizde bilgisayar kullanıyor musunuz?" diye sorsalardı,onlar bize bilgisayarın ne ve nasıl olduğunu soracaktı,şimdi bize sorsalar soğutma sistemine kadar herşeyini sayarız.yani sonuç olarak bulunamaz diye birşey yoktur,hayal kurmak ve bunun üzerinde çalışmak vardır.

edit:imla hataları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mangdasire -- 24 Ocak 2012; 15:33:48 >

• çıplak gösteren gözlük
  • çıplak gösteren gözlük ve kamera mevcut zaten.

Belgesel çekme amacıyla üretilen bir üründe gece çekimi yapıldığında çıplak gösterdiği tespit edildiğinden piyasadan toplatılmıştı.
  • ruhlarla sevişme makinesi icat edilemez
  • Bitmeyen telefon bataryası
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.