Sizinde Fikrinizi Alıym Ve Sızce Neden Icat Edılemez Tartışalım
Tutar
saniyede 347 mermi atan tüfek
Zaman Makinası icat edilemez, ancak Işınlanma icat edilebilir, hatta %10'u filan icat edildi bile..
Bende uçan arabaların hiçbir zaman, teknoloji ne kadar ilerlerse ilerlesin icat edilmeyeceğini, sadece toplu taşımalarda kullanılacağını duymuştum, çünkü trafik kazalarının hepsi ölümle sonuçlanır, en ufağı bile..
zaman makinesi bencede ışınlanma bile bir yere kadar ama zaman makinesi imkansız
Işınlanma Olabılmesı İcn İnsan Kök Hücresine Ayrılıyor ve Bidahada Kök Hücre Toplanamıyo ve Belkıde Ölebilirsin ama bu Çeşitli Araclar Uzerınde Olabılır
Zaman Makinesini Bilmiyorum :S
Edit : Bide İnsan Dünyanın Ustunde Işık Hızıyla Dönerse Arkasına baktıgında Kendını Görür
Saol Dstum
quote:
Orijinalden alıntı: ArtistBiKey
Zaman Makinası icat edilemez, ancak Işınlanma icat edilebilir, hatta %10'u filan icat edildi bile..
Bende uçan arabaların hiçbir zaman, teknoloji ne kadar ilerlerse ilerlesin icat edilmeyeceğini, sadece toplu taşımalarda kullanılacağını duymuştum, çünkü trafik kazalarının hepsi ölümle sonuçlanır, en ufağı bile..
ısınlanma icat edildi diye biliyorum hatta bir kac deneme yapilmisti bir yerde okumustum ama tam hatirlamiyorum.yolladiklari seyde kaybolmustu
yapay zeka da icad edilmez heralde ( bi filmde görmüştüm kızın beynine tüm bilgileri yüklüyolardı )
quote:
Orijinalden alıntı: ArtistBiKey
benim de görüşüm bu yönde..
quote:
Orijinalden alıntı: Wingsaber
ısınlanma icat edildi diye biliyorum hatta bir kac deneme yapilmisti bir yerde okumustum ama tam hatirlamiyorum.yolladiklari seyde kaybolmustu
Ben İnsan Üzerinde İcat Edilemez dedim
Zaman makinesi dışında icat edilemeyecek birşey olmadığını düşünüyorum.
Beyler Zaman Makınesının Icat Edılmeeme Sebebını Bılen Var mı
Yoktan var etme makinesi Zaman Makinesi Işık hızını aşan bir araç İcat edilemez.
TTNETin kusursuz olması
quote:
Orijinalden alıntı: Kubilay
Yoktan var etme makinesi Zaman Makinesi Işık hızını aşan bir araç İcat edilemez.
eyw Kardesım saol
Never say never
ttnet fiberi icat edemez
2070 de bu konuyu bi uplayımda bakalım hangileri icat edilmemiş
quote:
Orijinalden alıntı: TheGoodPower
Beyler Bana Göre Tek İcat Edilemeyecek Şey Olarak
1) Zaman Makinesi 2) Işınlanma
Sizinde Fikrinizi Alıym Ve Sızce Neden Icat Edılemez Tartışalım
Herkesin bir zaman makinesi vardır,bizi geçmişe götürenler anılarımız,geleceğe götürenler ise hayallerimizdir.