Şimdi Ara

Beyler Tek İcat Edilemeyecek Seyler . (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
219
Cevap
4
Favori
7.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: daemon400

ttnet fiberi icat edemez

• aslında zaman makinası icat edilmiş olsaydı şu an bizim etkilenmemiz lazımdı.onun için hiç bir zaman icat edilemez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AKINCI BURAK

2070 de bu konuyu bi uplayımda bakalım hangileri icat edilmemiş

Tamam ben şimdi yatıyorum sen beni uyandırırsın 2070'de
  • Bazı arkadaşlar ışınlanma icat edilir ama zaman makinesi icat edilemez demiş.Zaman makinesinin -sözde- çalışma prensibi ışık hızıyla hareket olduğu söylenir zaten.Yani ışınlanma tam anlamıyla icat edilirse ardından zaman makinesinin icadı da mümkündür.

Ha ama şöyle bir şey var.Zamanda geriye gitme gibi bir şey olamaz.Sadece ileriye gitme olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FadeToßlack -- 28 Şubat 2011; 19:02:42 >
  • Zaman makinası olmaz diyorsunuz ama astronotlar uzaya giderken normalde zamanda yolculuk yapıyorlarmış...(History Channel de izlemiştim...)

Ekleme:Işınlanma var diye biliyorum ben ATV de mi bir yer de yapmışlardı hatta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ian Moone -- 28 Şubat 2011; 19:01:10 >

• dogru icat edildi 2002 de sanirsam fareyi gonderdiler parca parca gitti yani paramparca olmustu:) yeni denemeler yapiliodu merakla bekleniyor :) turizm sirketleri batar bea:)
    quote:

Orijinalden alıntı: Wingsaber

ısınlanma icat edildi diye biliyorum hatta bir kac deneme yapilmisti bir yerde okumustum ama tam hatirlamiyorum.yolladiklari seyde kaybolmustu
  • up
    tarih: 28.02.2070
  • İsik hizini gecsek yeter bana
  • Işınlanma icat edilebilir.
    Zamanında bi canlıyı ışınlamışlar bedeni gitmiş ama ölmüş,ruh gitmemiş.
  • bence herşey yapılabilir ama bügün ama yarın bu zaman kavramı çözülcek belki biz görmücez ama bunların hepsi olucak.listey bişryde ben ekleyim birebir insan klonlaması
  • Reserved
  • isinlanma ve zamanda yolculuk hic bir zaman icat edilemeyecek . Ve isik hizinda giden aracta. Ama ileride kesinlikle kesfedilecegini dusundugum birsey var . Oda beyin gucunu tam anlamiyla kullanabilmek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert yuki

Zaman makinası olmaz diyorsunuz ama astronotlar uzaya giderken normalde zamanda yolculuk yapıyorlarmış...(History Channel de izlemiştim...)

Ekleme:Işınlanma var diye biliyorum ben ATV de mi bir yer de yapmışlardı hatta

Uçakla uçmak, hatta yüksek hızla arabayla yol almak dahi zaman kaymasına yol açar fakat çok çok çok ufak değerlerde olduğu için gözlemlenecek değer taşımaz.

• Kendi kendine icat yapabilen makina icat edilemez
  • Zaman makinesi icat edilse etkilenirdik diyenlere söylüyorum belki sadece geleceğe yolculuk mümkün olur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alper3333

isinlanma ve zamanda yolculuk hic bir zaman icat edilemeyecek . Ve isik hizinda giden aracta. Ama ileride kesinlikle kesfedilecegini dusundugum birsey var . Oda beyin gucunu tam anlamiyla kullanabilmek

çok büyük konuşuyorsun bence.
  • söylediğin iki şey temelde çok benzer. insanı bir şekilde(ki bu şeklin ışık hızına ulaşmak olduğunu da unutmayalım) enerjiye dönüştürdüğünde yada parçaladığında eski hale geri getirebilirsen ışınlanma ve zaman yolculuğu olabilir.
  • ÖTV nin kaldırılması.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silverlight7

Zaman makinesi dışında icat edilemeyecek birşey olmadığını düşünüyorum.

Aynen.
  • hiç türkçe dersi görmedin herhalde. ilk yazdığın şey "tek icat edilemeyecek şeyler" galiba?

zamanda yolculuk ve ışınlanma çok rahat icat edilebilir. sana 3 paragraf açıklama yazardım da çok üşendim google a asimov yaz da en azından olabileceğini öğrenirsin.

icat edilemeyecek şey, insanoğlunun şu an aklına gelmeyendir.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.