Şimdi Ara

Beyler Tek İcat Edilemeyecek Seyler . (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
219
Cevap
4
Favori
7.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zaman makinesi icat edilebilir.Einstein da bunun üzerinde çalışmıştır. E=mc2
  • bence ölümsüzlük icad edilemez hani naziler üstünde çalışmış falan
  • geleceğe gitmek mümkün de geçmişe gitmek namümkün.
  • Beyler Tek İcat Edilemeyecek Seyler .

Neden kimse başlıktaki "f" ye odaklanmamış?

Tespit yaptım be.

...odaklanma çabası olmuş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bionicle -- 28 Şubat 2011; 19:59:17 >
  • Osurmadan sıçmanın yöntemi
  • beyler günümüz 2089.2089 yılından geliyorum merhaba ilkel insan ırkı.zaman makinesi yapıldı ve burdayım.bu soluduğunuzun hava olduğunu mu sanıyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: D3XTER

geleceğe gitmek mümkün de geçmişe gitmek namümkün.

nasıl gideceksin geleceğe? bilimsel açıklaması nedir bunun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: masti

aslında zaman makinası icat edilmiş olsaydı şu an bizim etkilenmemiz lazımdı.onun için hiç bir zaman icat edilemez.

Geçmişe gittiğimizde geleceği hatırlamıyorsak belkide icat edilmiştir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duman7

beyler günümüz 2089.2089 yılından geliyorum merhaba ilkel insan ırkı.zaman makinesi yapıldı ve burdayım.bu soluduğunuzun hava olduğunu mu sanıyorsunuz?

Merhaba dünyalı.Ben 3123 yılından yazıyorum.Marsta petrol bulundu, tüm insanlık Mars'a yerleşti.Suudilerde en çok petrol olan topraklara kondular.Türkler ev yapımı roketleriyle Amerikan uzay gemilerini vurdular.Neil Armstrong'un cesedi aya defnedildi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackened_61

quote:

Orijinalden alıntı: D3XTER

geleceğe gitmek mümkün de geçmişe gitmek namümkün.

nasıl gideceksin geleceğe? bilimsel açıklaması nedir bunun?

Dondurma yöntemi gibi bir zımbırtı var. Tek sorun ölmek. Eğer teknoloji gelişir de ölmeden dondurulma işlemi gerçekleştirilebilinirse bir sonraki aşama olan ölmemiş donuk adamı yine öldürmeden nasıl ısıtabiliriz gibisinden sorunları düşünmeye başlayabiliriz.
  • Zamanda geriye itmek kesin icad edilemez. Işınlanmada edilemez bence. İsteyen denesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PoKeBuRn

Zamanda geriye itmek kesin icad edilemez. Işınlanmada edilemez bence. İsteyen denesin.

Tamam denicem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ezio Auditore Di Firenze

quote:

beyler günümüz 2089.2089 yılından geliyorum merhaba ilkel insan ırkı.zaman makinesi yapıldı ve burdayım.bu soluduğunuzun hava olduğunu mu sanıyorsunuz?

Merhaba dünyalı.Ben 3123 yılından yazıyorum.Marsta petrol bulundu, tüm insanlık Mars'a yerleşti.Suudilerde en çok petrol olan topraklara kondular.Türkler ev yapımı roketleriyle Amerikan uzay gemilerini vurdular.Neil Armstrong'un cesedi aya defnedildi.

yanlışın var yav şuan m.ö 32451 yılındayız ateşi bulmaya geldim beyler ateş varmı alıp geri döncem
  • Merhabalar 3169 yilindan geliyorum malesef fenerbahce hala turkiye kupasini alamadi :/
    ( bunu birinin yapmasi gerekiyordu )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi therion-x -- 28 Şubat 2011; 23:18:09 >
  • ışınlanma mümkün gözüküyor ama zaman makinası hakkında birşey diyemem
  • Bilim hepsine cevap verecektir
  • Bu kafayla giderseniz türkler hiçbirşey icat edemeyecek.ama belki höpörsatlı yoğurt falan icat ederiz belli olmaz
  • quote:

saldın mı
  • Bence icad edilemeyecek tek şey icadın kendisidir.
  • Zaman makinası , ışınlanma ve ışık hızıyla ilerleyen birşey icat edilemez.Başka icat edileyecek onlarca şey daha vardır ama düşünmek lazım.

Yok şu kişi şöyle demiş yok bunun förmülü buymuş geçiniz bunları . Ne teorik nede pratik olarak yapılamayacak 3 şeyi yukarıda yazdım.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.