Şimdi Ara

Beyler Tek İcat Edilemeyecek Seyler . (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
219
Cevap
4
Favori
7.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Blast_One

ışınlanmanın videosu var mı beyler?

Bende merak ettim.
  • Işınlanma olabilir ama zaman makinesi bencede imkansız.
  • Ona bakarsanız 20 yıl önce birine nokia 5110 göstersek uzaylı görmüşe dönerdi. Hatta ses hızı aşılamaz deniyordu 50-60 yıl öncesine kadar.
  • bütün bilim adamları bence şu icat edilemez deselerdi insanlık şimdiye yok olurdu. insanın zamanla yapamayacağı şey yoktur.

belkide tanrılar bizizdir.
  • sene 2907 galatasaraylilar halen ,bizim uefa kupamiz var diyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: kangroo

aslında ikiside yapılabilir.şöyleki ışınlanma teknolojicis eninde sonunda olacak bişey zaten onun hakkında konuşmayacağım.ama zaman makinesi yapılması gereken sadece bir aolucan deliği açmak ve bunun bir güneş patlamasının içinden geçmesini sağlamak.

Stargate Terk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ronon Dex -- 1 Mart 2011; 16:11:51 >
  • Dostum, tek demişsin de bunlar tekten çok.

"tek" yerine "asla" demek istedin sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: D3XTER

geleceğe gitmek mümkün de geçmişe gitmek namümkün.

asimov bunun tam tersini savunmuştur. gelecekte olan birşey için milyonlarca karar değişikliği olabilir trilyonlarca paralel evren olabilir, daha doğrusu milyonlarca değişik gelecek olabileceğinden bu teori iyice imkansızlaşır.

al sana geleceğe gitme yolu: ışık hızı olan 300.000 km/s hızını geçtiğin her saniye dünyanın eski görüntülerini görürsün. ama gelçmişe etki edemezsin.

he ayrıca şunu da ekliyim. sen geçmiş bir zamana gittiğinde aslında zaman değiştirmiş olmazsın, zaman hep aynıdır sonuçta 20 yaşında gittiğinde orada 10 yaşında olmayacaksın zaman aynı zaman. aslında zaman var mı yok mu hala kanıtlanamamıştır. somut bir örneği yoktur zamanın. belkide zaman doğrusal gitmiyordur ya da bir insan ömrü bizim için bir rüya ölünce uyanacağız (matrix oldu biraz).

• elini cebine sokup cikardikca para veren salvar
  • quote:

Orijinalden alıntı: KadirSahin™

quote:

Orijinalden alıntı: kangroo

aslında ikiside yapılabilir.şöyleki ışınlanma teknolojicis eninde sonunda olacak bişey zaten onun hakkında konuşmayacağım.ama zaman makinesi yapılması gereken sadece bir aolucan deliği açmak ve bunun bir güneş patlamasının içinden geçmesini sağlamak.

Stargate Terk

universe sezon 2 terk
  • 1-) Ölümsüzlük : Böle bişey icat etmeyi bile düşünmek mantıksız.Her insan ölür.Bazı kişiler böle bişeyin olacagını sanıyorlar.Mümkün değil.
    2-) Zaman Makinesi: Zaman makinesi nasıl icat edilecekmiş? bi tane şeyin içine binecen hoop 50 yıl geriye geldim.Olurmu böle bişey.Zaman hep ilerliyor hepp.İlerliyor derken yıl yıl değil saniye saniye.Ve geriye dogru gelmeside imkansız.Bu icatın üzerine çalışan bilim adamlarına acıyorum.Boş yere çalışıyorlar.Hiç bir zaman icat edilmeyecek.Ancak Sihirli annem veya çizgi filmlerde zaman makinesi olur.
    3-) Işınlanma: Böle bişey olmaz.Nasıl icat edilecekmiş.Burdan bi anda kaybolarak taa yarım kilometre yere mi ışınlanılacak? olmazz.Bazıları icat edilir diyorlar.Edilmicek.Hayel ürünü filmlerde gördüğümüz şeyler.

BU ÜÇ TANE ŞEY İCAT EDİLMEYECEK HİÇ BİR ZAMAN! İCAT EDİLECEK SEYLER BİTTİ ZATEN.HERŞEY İCAT EDİLDİ.TV,BİLGİSAYAR,ARABA,UÇAK vs.BİZLER SADECE BU İCAT EDİLEN ÜRÜNLERİ GELİŞTİRECEZ.MESELA TELEFON MU İCAT EDİLDİ 3G ÇIKTI BÖLE ŞEYLER YANİ GELİŞTİRMEK DEYİNCE.UÇAN ARABA FLN ÜRETİLİR İLERDE BİDE HERŞEY LÜKS OLUR O KADAR.DEĞİŞİK BİŞEYİN İCAT EDİLCEĞİNİ SANMIYORUM.BU YORUMUMA BAZI KİŞİLER KARŞI GELEBİLİR AMA SONUÇ BÖLE.

• 1850den yazıyorum beyler pc'yi icat ettim
  • Zaman makinesi ve ışınlanma icat edilebilir. Uzay sadece yaşadığımız gezegenden ibaret deil. Işık hızından 8 kat daha büyük hıza ulaşma projesini bi fizikçi şuan için teorisini oluşturmuş durumda. Geçen bi bilim teknik kanalında izlemiştim. Bundan 20-30 yıl sonra ışık hızına ulaşılmış olacağını düşünüyorum.
  • Reklamsız bir Dh icat edilemez.
  • bunların hepsıde ıcat edılebılır.
    helekı ısınlanma dedıgınız sey cok uzak değil
    bu böyle biline
  • sen kahin misin?
    quote:

Orijinalden alıntı: mktrnk

bunların hepsıde ıcat edılebılır.
    bu böyle biline
  • Işınlanma kesinlikle icat edilir . Zaman makinası icat edilene kadar kıyamet kopar (Sizce kıyametten ileri bir tarihe gidebilir miyiz ?)
  • quote:

Orijinalden alıntı: smurats

sen kahin misin?
    quote:

Orijinalden alıntı: mktrnk

bunların hepsıde ıcat edılebılır.
    bu böyle biline

kahin mi.
    bilime birazcık merakın olsa sende bilirdin bunu.
    oturduğun yerde yorum yapmaya benzemez
    arastır gör.
  • İcat edilemeyecek Ürün diye bişiy yok.. Sadece daha Zamani var...... Bundan 50 yil öncesindeki İnsanlara '' İnsanlar kopyalanabilir, Kizilötesi lazerler üretilecek, Gök yüzünün hareketleri yagmur yagmasi gibi şeyler bombalarla kontrol edilebilicek v.b.v.b.v.b.v.b. '' falan filan deseniz inanmazlardi ama şuan HEPSİ mümkün..

Herşeyin bi zamani var..
  • quote:

Orijinalden alıntı: by.kuralsız

1-) Ölümsüzlük : Böle bişey icat etmeyi bile düşünmek mantıksız.Her insan ölür.Bazı kişiler böle bişeyin olacagını sanıyorlar.Mümkün değil.
    2-) Zaman Makinesi: Zaman makinesi nasıl icat edilecekmiş? bi tane şeyin içine binecen hoop 50 yıl geriye geldim.Olurmu böle bişey.Zaman hep ilerliyor hepp.İlerliyor derken yıl yıl değil saniye saniye.Ve geriye dogru gelmeside imkansız.Bu icatın üzerine çalışan bilim adamlarına acıyorum.Boş yere çalışıyorlar.Hiç bir zaman icat edilmeyecek.Ancak Sihirli annem veya çizgi filmlerde zaman makinesi olur.
    3-) Işınlanma: Böle bişey olmaz.Nasıl icat edilecekmiş.Burdan bi anda kaybolarak taa yarım kilometre yere mi ışınlanılacak? olmazz.Bazıları icat edilir diyorlar.Edilmicek.Hayel ürünü filmlerde gördüğümüz şeyler.

BU ÜÇ TANE ŞEY İCAT EDİLMEYECEK HİÇ BİR ZAMAN! İCAT EDİLECEK SEYLER BİTTİ ZATEN.HERŞEY İCAT EDİLDİ.TV,BİLGİSAYAR,ARABA,UÇAK vs.BİZLER SADECE BU İCAT EDİLEN ÜRÜNLERİ GELİŞTİRECEZ.MESELA TELEFON MU İCAT EDİLDİ 3G ÇIKTI BÖLE ŞEYLER YANİ GELİŞTİRMEK DEYİNCE.UÇAN ARABA FLN ÜRETİLİR İLERDE BİDE HERŞEY LÜKS OLUR O KADAR.DEĞİŞİK BİŞEYİN İCAT EDİLCEĞİNİ SANMIYORUM.BU YORUMUMA BAZI KİŞİLER KARŞI GELEBİLİR AMA SONUÇ BÖLE.

ne olumsuz adamsın ya

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.