İcat edilemeyecek Ürün diye bişiy yok.. Sadece daha Zamani var...... Bundan 50 yil öncesindeki İnsanlara '' İnsanlar kopyalanabilir, Kizilötesi lazerler üretilecek, Gök yüzünün hareketleri yagmur yagmasi gibi şeyler bombalarla kontrol edilebilicek v.b.v.b.v.b.v.b. '' falan filan deseniz inanmazlardi ama şuan HEPSİ mümkün..
Herşeyin bi zamani var..
+Sonsuz..
arkadaşlar icat edilmesi imkansiz olan tek şey ARAYA KAÇMAYAN BOXER
quote:
Orijinalden alıntı: therion-x
Merhabalar 3169 yilindan geliyorum malesef fenerbahce hala turkiye kupasini alamadi :/ ( bunu birinin yapmasi gerekiyordu )
4000 yılından yazıyorum malesef galatasaray fenerbahçeyi kadıköyde hala yenemedi
(buna birinin cevap vermesi gerekiyordu)
1960 yılında insanların diğer gezegenlere yolculuk yapacağı söyleniyordu ve söylenenlerin çoğu gerçekleşmedi ve gerçekleşmesi imkansız. Star Wars'ta bile ışınlanma yok düşünün :D
Beyler zaman makinasını çözdüm dunyayı tersine hizlica çevirirsek gecmise gideriz, tersini yaparsakta geleceğe.
Gerçek hayatta fimlerdeki silahlara takılan "susturucu" denen aletin olmadığını biliyor muydunuz? Sinema dünyasının yarattığı hayali bi cihaz
quote:
Orijinalden alıntı: DeTaXs
Gerçek hayatta fimlerdeki silahlara takılan "susturucu" denen aletin olmadığını biliyor muydunuz? Sinema dünyasının yarattığı hayali bi cihaz
quote:
Baran ?
quote:
Orijinalden alıntı: ArtistBiKey
Zaman Makinası icat edilemez, ancak Işınlanma icat edilebilir, hatta %10'u filan icat edildi bile..
Bende uçan arabaların hiçbir zaman, teknoloji ne kadar ilerlerse ilerlesin icat edilmeyeceğini, sadece toplu taşımalarda kullanılacağını duymuştum, çünkü trafik kazalarının hepsi ölümle sonuçlanır, en ufağı bile..
Işınlanmayla zaman makinasının arasında fark olmadığını umarım biliyorsundur. Ayrıca şu anki fiziğimizle ikisini de icat etmek imkansız, %10 falan yalan yani. İcat edilemez demiyorum, sadece biz göremeyiz
you are kidding me
quote:
Orijinalden alıntı: by.kuralsız
1-) Ölümsüzlük : Böle bişey icat etmeyi bile düşünmek mantıksız.Her insan ölür.Bazı kişiler böle bişeyin olacagını sanıyorlar.Mümkün değil. 2-) Zaman Makinesi: Zaman makinesi nasıl icat edilecekmiş? bi tane şeyin içine binecen hoop 50 yıl geriye geldim.Olurmu böle bişey.Zaman hep ilerliyor hepp.İlerliyor derken yıl yıl değil saniye saniye.Ve geriye dogru gelmeside imkansız.Bu icatın üzerine çalışan bilim adamlarına acıyorum.Boş yere çalışıyorlar.Hiç bir zaman icat edilmeyecek.Ancak Sihirli annem veya çizgi filmlerde zaman makinesi olur. 3-) Işınlanma: Böle bişey olmaz.Nasıl icat edilecekmiş.Burdan bi anda kaybolarak taa yarım kilometre yere mi ışınlanılacak? olmazz.Bazıları icat edilir diyorlar.Edilmicek.Hayel ürünü filmlerde gördüğümüz şeyler.
BU ÜÇ TANE ŞEY İCAT EDİLMEYECEK HİÇ BİR ZAMAN! İCAT EDİLECEK SEYLER BİTTİ ZATEN.HERŞEY İCAT EDİLDİ.TV,BİLGİSAYAR,ARABA,UÇAK vs.BİZLER SADECE BU İCAT EDİLEN ÜRÜNLERİ GELİŞTİRECEZ.MESELA TELEFON MU İCAT EDİLDİ 3G ÇIKTI BÖLE ŞEYLER YANİ GELİŞTİRMEK DEYİNCE.UÇAN ARABA FLN ÜRETİLİR İLERDE BİDE HERŞEY LÜKS OLUR O KADAR.DEĞİŞİK BİŞEYİN İCAT EDİLCEĞİNİ SANMIYORUM.BU YORUMUMA BAZI KİŞİLER KARŞI GELEBİLİR AMA SONUÇ BÖLE.
Işınlanmak zaten kaybolupda gitmiyorsun. Işık hızıyla belli bir yere gidiyorsun. Işınlanma yapılabilir yorumları okumadınızmı. Denemişler canlıların üzerinde fakat tek parça varamamış ışınlanan canlı ışınlandığı yere. Öylede olması gerekiyor okadar hıza hangı vucüt dayanırki.
Zaman makinası zannetmıyorum Dine karşı gelmeye başladık hayırlısı inşallah
Işınlanma gelecek beyler bekleyin
quote:
Orijinalden alıntı: therion-x
Merhabalar 3169 yilindan geliyorum malesef fenerbahce hala turkiye kupasini alamadi :/ ( bunu birinin yapmasi gerekiyordu )
Merhabalar 3598 yilindan geliyorum malesef galatasaraylılar hala uefa kupamız var diye övünüyor. :/ ( bunu birinin yapmasi gerekiyordu )
quote:
Orijinalden alıntı: _Purgatory_
quote:
you are kidding me
sazan.avi kardeşim.
Zaman Makinesi'nin mümkün olduğunu okumuştum bir yerde ama öyle 100 yıl küsür geriye ya da ileri gitme tarzında değil de dakikalarla max.saatlerle sağlanabilicek bir şey.Evrende farklı boyutlar var ve bu boyutlarda farklı yaşamlar var.Bunlara gidişte sağlanacak fakat bunun için çok çok büyük bir enerji gerekiyor.Bu arada zaman makinesi tarzı bir sistemle insanın beyninde depolanan anıları tekrar yaşaması sağlanacak simülasyon ile.Işınlanma ise canlıyı atomlarına kadar ayırıp,tekrar birleştirmeyle gerçekleşiyor.Buna dünyada dayanabilecek hiçbir canlı bulunmuyor şuanda.Bunun için biyolojide bir takım gelişmeler de gerekiyor.
Bence zaman makinesi de ışınlanma da ölümsüzlüğü zaten katmıyorum icat edilmeyecek hiç bir zaman aslında bundan 100 yıl önce kimse cep telefonunu hayal edemezdi doğru ama mantık kursalardı belki düşünürlerdi ama şimdi zaman makinesiymiş ışınlanmaymış çok zor yaygınlaştığını düşünün dünya sihirli anneme döner mesela robotlar yaygınlaşabilir böyle herkes evine alabilir ama akıllı robotlar böyle elinden kahveni alacak bilmem napcak falan