Şimdi Ara

Beyler Tek İcat Edilemeyecek Seyler . (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
219
Cevap
4
Favori
7.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TheGoodPower

Beyler Bana Göre Tek İcat Edilemeyecek Şey Olarak

1) Zaman Makinesi
    2) Işınlanma

Sizinde Fikrinizi Alıym Ve Sızce Neden Icat Edılemez Tartışalım

Işınlanmayı bilememde zaman makinesinin olmayacağı kesin.İslama göre imkansız gibi görünüyor diyeceğim şakirt detected yazacaklar ama öyle olması muhtemel kesin demek doğru olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dilikoglu1 -- 23 Ocak 2012; 16:30:35 >
  • Bir arkadaş beynin hepsinin kullanılması demiş. Arkadaşlar beyninizin hepsini kullanırsanız, bir kaç sene sonra nöronlar ölmeye başlar, bunarsınız. Sinir hücreleri yenilenmiyor bildiğiniz üzere. Yani siz hepsini kullanırsanız zaman geçtikçe kullandıklarınız eskiyecektir ve ölmeye başlayacaktır. Üstün zekâlı diye adlandırılan kişilerin yaşlandıkça halk tabiriyle manyaklaşması da bu yüzdendir.
  • beyler bir belgesel izlemiştim 2-3 yıl önce. dünyanın etrafında bilmemnekadar hızla dönen bir trenin içindeki insanlar daha geç yaşlanıyor yanı dünyada 1 yıl geçerken o trenın içinde 1 gün geçiyor bu şekilde geleceğe gidebilme mümkünmüş ama kim ne kadar böyle birşey yapmak ister allah bilir. düşünsenıze 100 gun trende kaldınız bi çıkıyorsunuz yıl 2112 torununuzun torununun torunu ile tanışırsınız artık
  • zaman makinesi geleceğe gitmek için icat edilebilir, ışınlanma da icat edilebilir, geçmişe yolculuğu bilmiyorum. Bence her şey icat edilebilir.
  • apple ın fabrikasını boğaltırdık ışınlama olsaydı ne güzel olurdu
  • ışınlanma icat edidldiyese ve sadece nesnelei ışınlayabiliyorsalar geliştirip satabilirler bunuda diyelimki internetten bi ürün aldınız evdede ışınlama yarıyan alet var bunun nummarası olucak tel. no gibi adam sizin aldığınız ürünü ışınıycak sizin eve yani kargo gibi şeylerle uğraşma olmıycak
  • ÇIPLAK GÖSTEREN GÖZLÜK

tabiki
  • quote:

Orijinalden alıntı: karahankaya

beyler bir belgesel izlemiştim 2-3 yıl önce. dünyanın etrafında bilmemnekadar hızla dönen bir trenin içindeki insanlar daha geç yaşlanıyor yanı dünyada 1 yıl geçerken o trenın içinde 1 gün geçiyor bu şekilde geleceğe gidebilme mümkünmüş ama kim ne kadar böyle birşey yapmak ister allah bilir. düşünsenıze 100 gun trende kaldınız bi çıkıyorsunuz yıl 2112 torununuzun torununun torunu ile tanışırsınız artık

O treni yapsınlar binerim tabi midem felan bulanabilir poşet alırım 1 2 tane
  • quote:

Orijinalden alıntı: alper3333

isinlanma ve zamanda yolculuk hic bir zaman icat edilemeyecek . Ve isik hizinda giden aracta. Ama ileride kesinlikle kesfedilecegini dusundugum birsey var . Oda beyin gucunu tam anlamiyla kullanabilmek

Katılıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Decepticon

quote:

Orijinalden alıntı: AKINCI BURAK

2070 de bu konuyu bi uplayımda bakalım hangileri icat edilmemiş

Tamam ben şimdi yatıyorum sen beni uyandırırsın 2070'de

2070'e Kadar Uyuyamazsın ki ?
  • Bitmeyen yiyecek
    Gelişmesine ihtiyaç olmayan teknoloji

icat edilse bile kapitalistler bunlar ı piyasaya sürmez birşeyler satmaları lazım
  • Evet eyler suan yıl 2127

İnsan kopyalama TAMAM
    Işınlanma TAMAM
    Uçan araba 2028 de BİTTİ
    Ölümsüzlük Bulunamadı Ama ortalama bir insan ömrü 270 civarı oldu
    Hastalıklar eskisine göre daha fazla ama ilaçlarda çok fazla
    Okullara artık 30undan sonra gidiliyor 30 una kadar köpek gibi çalıştırılıyorlar ki zorluklar görülsün
    Ve Beklenen Zaman makinesi Oda Bitti 2125 te 2 yılda Dünyaya yayıldı Geçmişi etkileyemiyoz ama Ha böyle yazıyoz
  • zaman makinesi bence geçmişe gidilcek yönde icat edilemez ama geleceğe gitme konusunda olabilir
  • Hoverboard
    Son 3 yil bakalim icat edilebilcekmi ama umudum yok.
  • Zaman makinası icat edilebilseydi eger gelecekten birileri gelirdi bizimde haberimiz olurdu demekki oyle bişey yok
  • zaman makinesi icat edilemez imkansız tek bir kişi makinenin(veya nasıl birşey olacaksa) içine giripte zamanda ilerleyemez diğer insanlar zamanda normal olağan hızda ilerlerken birisi zamanda nasıl hızla ilerleyebilirki. Ya da makinenin içinde zaman çok çok yavaş dışarıda gene normal hızda devam edip belli bir süre geçtikten sonra makineden(?) çıkınca zamanda ilerlemiş mi olacak? Çok çok saçma geldi şimdi kendi kafamı....
  • ''Beyler Tek İcat Edilemeyecek Seyler ''

Olmadı iki kişi icat ederiz
  • Biraz dinsel olabilir ama, geçen gün duymuştum. Konuyu görünce aklıma geldi ; üc harfliler de ışık hızıyla hareket ediyorlarmış. Yani zamanda geriye değil ama ileri gidebiliyorlarmış. Bazı falcılar da onlarla bağ kurabildiği için geleceği görebiliyormuş. Aref'in de öyle oldugu zannediliyor
  • Solar şarjlı adrenalin pompası.
  • Işınlama makinesi zaten var.Şu an atomları ışınlayabiliyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.