Şimdi Ara

Beyler Tek İcat Edilemeyecek Seyler . (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
219
Cevap
4
Favori
7.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mardonius

''Beyler Tek İcat Edilemeyecek Seyler ''

Olmadı iki kişi icat ederiz

• Gözün gördüklerini bilgisayar ortamına aktarmak.Aslında süper olur ha
  • Zaman Makinesi icat edilemez ama en ufak bir civatası bile icat edilirse işte o zaman Dünya sallanır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: masti

aslında zaman makinası icat edilmiş olsaydı şu an bizim etkilenmemiz lazımdı.onun için hiç bir zaman icat edilemez.

Belkide etkiliyor biz farkına varmıyoruz
  • ışık hızına ulaşamayacaklarını düşünüyorum ben de insanların. şöyle bir durum var, atıyorum saniyede 295.000 metre gitmek için harcadığınız enerji X olsun, 300.000 m/s ye ulaşmak için harcamanız gereken enerji 2X oluyor. lineer bir şekilde artış yok yani.. verimli olmaz kısacası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: by.kuralsız

1-) Ölümsüzlük : Böle bişey icat etmeyi bile düşünmek mantıksız.Her insan ölür.Bazı kişiler böle bişeyin olacagını sanıyorlar.Mümkün değil.
    2-) Zaman Makinesi: Zaman makinesi nasıl icat edilecekmiş? bi tane şeyin içine binecen hoop 50 yıl geriye geldim.Olurmu böle bişey.Zaman hep ilerliyor hepp.İlerliyor derken yıl yıl değil saniye saniye.Ve geriye dogru gelmeside imkansız.Bu icatın üzerine çalışan bilim adamlarına acıyorum.Boş yere çalışıyorlar.Hiç bir zaman icat edilmeyecek.Ancak Sihirli annem veya çizgi filmlerde zaman makinesi olur.
    3-) Işınlanma: Böle bişey olmaz.Nasıl icat edilecekmiş.Burdan bi anda kaybolarak taa yarım kilometre yere mi ışınlanılacak? olmazz.Bazıları icat edilir diyorlar.Edilmicek.Hayel ürünü filmlerde gördüğümüz şeyler.

BU ÜÇ TANE ŞEY İCAT EDİLMEYECEK HİÇ BİR ZAMAN! İCAT EDİLECEK SEYLER BİTTİ ZATEN.HERŞEY İCAT EDİLDİ.TV,BİLGİSAYAR,ARABA,UÇAK vs.BİZLER SADECE BU İCAT EDİLEN ÜRÜNLERİ GELİŞTİRECEZ.MESELA TELEFON MU İCAT EDİLDİ 3G ÇIKTI BÖLE ŞEYLER YANİ GELİŞTİRMEK DEYİNCE.UÇAN ARABA FLN ÜRETİLİR İLERDE BİDE HERŞEY LÜKS OLUR O KADAR.DEĞİŞİK BİŞEYİN İCAT EDİLCEĞİNİ SANMIYORUM.BU YORUMUMA BAZI KİŞİLER KARŞI GELEBİLİR AMA SONUÇ BÖLE.

everything that can be invented, has been invented(icat edilebilecek herşey icat edildi,artık hiçbirşey icat edilemez)

Charles Duell-1899

• Ölümsüzlük
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slp

beyler su an CERN in uzerinde calistigi seyler burdaki cahillerin kesin olmaz dedigi seyler ustune.

olmaz dedikleriniz sandiginizdan daha cabuk karsimiza cikicak.

Cern de yapılan deneyin komuşulan konularla hiçbir ilgisi yok. Evrenin oluşumu ile ilgili cern deneyi.
    Işınlanma olayı bildiğim kadarıyla cansız varlıklarda mümkün olabilir ama canlı varlıklarda mümkün değil. Bilim teknik dergisinde okumuştum bunu. Zamanda yolculukta olsa olsa geleceğe doğru mümkün olabilir. Geçmişe mümkün değil.
  • ışınlanmanın icad edildiğine dair söylentiler çok öncesinden beri var. hatta nicola tesla nın geliştirdiği bir cihaz ile yapılan ve asıl amacı optik görünmezlik olan philadelphia deneyi var. tabi bu deneyin gerçekliğini ve amacını pentagon doğrulamıyor yani söylenti. hatta nicola tesla nın ölümünden sonra amerikan istihbaratının tesla nın tüm belgelerine el koyduğunu ve üzerinden 50 yılı geçip artık kamuya açık olması gereken bu belgeler halen gizli belge statüsünde durmasından dolayı benim gözümde bazı şeylerin gerçek olma ihtimali daha da ağır basıyor. zaman makinesinin icad edilmesi meselesine gelirsek şu anki düşünce yapımıza göre bize imkansız geliyor. kabul ettiğimiz fizik kanunları buna imkan vermiyor ama bakarsınız hersey değişir. zamanında dünya dönüyor dedi diye asılmanın eşiğinden dönen insanlar biliyoruz biz

• quote:

Orijinalden alıntı: Hitler's Last Nazi

Zaman makinası olmaz diyorsunuz ama astronotlar uzaya giderken normalde zamanda yolculuk yapıyorlarmış...(History Channel de izlemiştim...)

Ekleme:Işınlanma var diye biliyorum ben ATV de mi bir yer de yapmışlardı hatta

O ışınlanma değil, hologram.

Edit : Ayrıca o izlediğin belgeseli bi linkleyebilir misin ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teslaman -- 23 Ocak 2012; 22:16:17 >

•  Beyler Tek İcat Edilemeyecek Seyler .
  • goremicemiz icin sorun yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pastafaryan

quote:

Orijinalden alıntı: TheGoodPower

Beyler Bana Göre Tek İcat Edilemeyecek Şey Olarak

1) Zaman Makinesi
    2) Işınlanma

Sizinde Fikrinizi Alıym Ve Sızce Neden Icat Edılemez Tartışalım

Herkesin bir zaman makinesi vardır,bizi geçmişe götürenler anılarımız,geleceğe götürenler ise hayallerimizdir.

duygulandım şimdi
  • ışık hızına ulaşan cisimler enerjiye dönüşüyor. enerjiye dönüştükten sonra nasıl geri maddeye dönücez? ben dönerim agaa diyen çıkmaz sanırım.

ölümsüzlük ise olabilirliği yüksek bir hayal. tamamen kök hücrelerde ve dna'nın telomerlerinde saklı bütün gizem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nty35 -- 23 Ocak 2012; 22:22:11 >
  • İsinlanma zaten gerceklesebiliyo bildigim kadarıyla ancak o kadar enerjiden dolayı gönderildiğinde parçalarına ayrılıyor onuda yaparlarsa is bitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tylėr Durden

Zaman makinesi icat edilebilir.Einstein da bunun üzerinde çalışmıştır. E=mc2

Einstein izafiyet teorisinde ışık hızının hiçbir zaman geçilemeyeceğini söyleyerek zaman makinasının yapılamayacağını iddia ediyor. yanlış bilgilendirmeyelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: NayirNolamaz

sene 2907 galatasaraylilar halen ,bizim uefa kupamiz var diyor

hala tek avrupa kupası olması da ayrı bir konu olur..
  • Bosyere ugrasmayin icat edilebilecek hersey icat edildi daha bisey icat edilrmez.
  • Zaman Makinesi diye birşey kesinlikle icat edilmiycek, ama ışınlanma olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M@rvelous

ışık hızına ulaşamayacaklarını düşünüyorum ben de insanların. şöyle bir durum var, atıyorum saniyede 295.000 metre gitmek için harcadığınız enerji X olsun, 300.000 m/s ye ulaşmak için harcamanız gereken enerji 2X oluyor. lineer bir şekilde artış yok yani.. verimli olmaz kısacası.

Geçen yıl ışık hızı aşıldı dostum 6km/s hızlıydı sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.