isteseler salisede atar o kadar mermiyi. 347 tane namlu takarsın tek tetikte 347 mermi ;)
quote:
Orijinalden alıntı: C4Lexio
yapay zeka da icad edilmez heralde ( bi filmde görmüştüm kızın beynine tüm bilgileri yüklüyolardı )
beyin kontrolu cia tarafindan kullanilmakta
quote:
Orijinalden alıntı: Slp
beyler su an CERN in uzerinde calistigi seyler burdaki cahillerin kesin olmaz dedigi seyler ustune.
olmaz dedikleriniz sandiginizdan daha cabuk karsimiza cikicak.
cahil derken yavvaşş yerler yaş dostum. Zaman makinesi yapılsın elinden öpecem. Zaman makinesi ölümsüzlük türünde birşeydir ve ölümden kaçılamayacağından dolayıda zaman makinesi yapamazlar yapamayacaklarda ;)
Herşey tamam da ölümsüzlüğe çare bulamazlar heralde ya da bi canlı yaratmaya
quote:
Orijinalden alıntı: AKINCI BURAK
2070 de bu konuyu bi uplayımda bakalım hangileri icat edilmemiş
70 Yaşında olursun unutkanlık başlar hatırlamazsın bile konuyu
Zaten her saniye geleceğe gidiyoruz ne gerek var ışınlanmaya
quote:
Orijinalden alıntı: Caveman*
quote:
Orijinalden alıntı: _Purgatory_
quote:
Orijinalden alıntı: DeTaXs
Gerçek hayatta fimlerdeki silahlara takılan "susturucu" denen aletin olmadığını biliyor muydunuz? Sinema dünyasının yarattığı hayali bi cihaz
Yoktan var etme makinesi Zaman Makinesi Işık hızını aşan bir araç İcat edilemez.
quote:
Orijinalden alıntı: smurats
sen kahin misin?
quote:
Orijinalden alıntı: mktrnk
bunların hepsıde ıcat edılebılır. helekı ısınlanma dedıgınız sey cok uzak değil bu böyle biline
neden zamanda yolculuğu geçmişe veya geleceğe müdahale olarak değerlendiriyorsunuz ki ? böyle bir makine yapıldıktan sonra belki olaylara müdahale edemeyeceğiz ama izleyebileceğiz imkansız olarak görmüyorum ışınlanmada aynı şekilde mümkündür sadece teknolojinin gelişmesini bekleyeceğiz biz görürmüyüz orası muamma
2003 yılında iki laboratuar arasında fiber kablolarla bilgi iletimi yapılarak lazer fotonu ışınlandı,ama bir nesneyi moleküllerine ayırıp tekrar toplamaktansa ,nesneyi ışık parçacıkları içerisinde ,fiber kablolarla bilgi aktararak yani bu işte ışık hızının aşılmasıyla ilgili,ne zaman aşıldı ki aşılırmı bilinmiyor,o zaman gözle görülür birşeyler elde edilir
zaman makinesi icat edilebilir eğer bir karadeliğin içine girmeden olay ufkuna girmeden tutunabilirseniz zaman sizin için yavaş akar ve çıktığınızda atıyorum 1 saniye karadelikte kaldınız dünyaya göre 1 saat 1 yıl veya 10 yıl kadar ilerde olabilirsiniz fakat karadeliğin olay ufkuna girmeden kalmak için çok yüksek miktarda bir enerji lazım eğer o enerjiyi bulup kullanabilirseniz karadelik tarafından çekilmezsiniz. Bana göre ışınlanma imkansız fakat şöyle bir şey olabilir atıyorum sizin DNA nız kopyalanıp başka bir gezegende siz tekrardan oluşturulabilirsiniz beyindeki hafızanız falanda dahil