Şimdi Ara

Beyler Tek İcat Edilemeyecek Seyler . (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
219
Cevap
4
Favori
7.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DeTaXs

Gerçek hayatta fimlerdeki silahlara takılan "susturucu" denen aletin olmadığını biliyor muydunuz? Sinema dünyasının yarattığı hayali bi cihaz

tr.wikipedia.org/wiki/Susturucu
  • beyler su an CERN in uzerinde calistigi seyler burdaki cahillerin kesin olmaz dedigi seyler ustune.

olmaz dedikleriniz sandiginizdan daha cabuk karsimiza cikicak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O tür büyük icatları biz göremeyeceğiz beyler. Ama 90 ların çocuğu olmak başka boşverin
  • Bundan yuzyillar once bugun kullandigimiz her sey imkansizdi.bu kafayla gidilmeyecegini anlamaniz lazim
  • Tahmin yurutmek cok zor ve de yanlis.cogu icat yokken yapilacagini soyleseydik imkansiz derdi herkes
  • su üretilemez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cherkez26

saniyede 347 mermi atan tüfek

isteseler salisede atar o kadar mermiyi. 347 tane namlu takarsın tek tetikte 347 mermi ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: C4Lexio

yapay zeka da icad edilmez heralde ( bi filmde görmüştüm kızın beynine tüm bilgileri yüklüyolardı )

beyin kontrolu cia tarafindan kullanilmakta
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slp

beyler su an CERN in uzerinde calistigi seyler burdaki cahillerin kesin olmaz dedigi seyler ustune.

olmaz dedikleriniz sandiginizdan daha cabuk karsimiza cikicak.

cahil derken yavvaşş yerler yaş dostum. Zaman makinesi yapılsın elinden öpecem. Zaman makinesi ölümsüzlük türünde birşeydir ve ölümden kaçılamayacağından dolayıda zaman makinesi yapamazlar yapamayacaklarda ;)
  • Herşey tamam da ölümsüzlüğe çare bulamazlar heralde ya da bi canlı yaratmaya
  • quote:

Orijinalden alıntı: AKINCI BURAK

2070 de bu konuyu bi uplayımda bakalım hangileri icat edilmemiş

70 Yaşında olursun unutkanlık başlar hatırlamazsın bile konuyu
  • Zaten her saniye geleceğe gidiyoruz ne gerek var ışınlanmaya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caveman*

quote:

Orijinalden alıntı: _Purgatory_

quote:

Orijinalden alıntı: DeTaXs

Gerçek hayatta fimlerdeki silahlara takılan "susturucu" denen aletin olmadığını biliyor muydunuz? Sinema dünyasının yarattığı hayali bi cihaz

you are kidding me

sazan.avi kardeşim.

True story kardeşim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kubilay

Yoktan var etme makinesi
    Zaman Makinesi
    Işık hızını aşan bir araç
    İcat edilemez.

Beyler Tek İcat Edilemeyecek Seyler .
  • quote:

Orijinalden alıntı: smurats

sen kahin misin?
    quote:

Orijinalden alıntı: mktrnk

bunların hepsıde ıcat edılebılır.
    helekı ısınlanma dedıgınız sey cok uzak değil
    bu böyle biline

Beyler Tek İcat Edilemeyecek Seyler .
  • neden zamanda yolculuğu geçmişe veya geleceğe müdahale olarak değerlendiriyorsunuz ki ? böyle bir makine yapıldıktan sonra belki olaylara müdahale edemeyeceğiz ama izleyebileceğiz imkansız olarak görmüyorum ışınlanmada aynı şekilde mümkündür sadece teknolojinin gelişmesini bekleyeceğiz biz görürmüyüz orası muamma
  • 2003 yılında iki laboratuar arasında fiber kablolarla bilgi iletimi yapılarak lazer fotonu ışınlandı,ama bir nesneyi moleküllerine ayırıp tekrar toplamaktansa ,nesneyi ışık parçacıkları içerisinde ,fiber kablolarla bilgi aktararak yani bu işte ışık hızının aşılmasıyla ilgili,ne zaman aşıldı ki aşılırmı bilinmiyor,o zaman gözle görülür birşeyler elde edilir
  • zaman makinesi icat edilebilir eğer bir karadeliğin içine girmeden olay ufkuna girmeden tutunabilirseniz zaman sizin için yavaş akar ve çıktığınızda atıyorum 1 saniye karadelikte kaldınız dünyaya göre 1 saat 1 yıl veya 10 yıl kadar ilerde olabilirsiniz fakat karadeliğin olay ufkuna girmeden kalmak için çok yüksek miktarda bir enerji lazım eğer o enerjiyi bulup kullanabilirseniz karadelik tarafından çekilmezsiniz.
    Bana göre ışınlanma imkansız fakat şöyle bir şey olabilir atıyorum sizin DNA nız kopyalanıp başka bir gezegende siz tekrardan oluşturulabilirsiniz beyindeki hafızanız falanda dahil
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.