Şimdi Ara

Beyler Tek İcat Edilemeyecek Seyler . (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
219
Cevap
4
Favori
7.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alper3333

isinlanma ve zamanda yolculuk hic bir zaman icat edilemeyecek . Ve isik hizinda giden aracta. Ama ileride kesinlikle kesfedilecegini dusundugum birsey var . Oda beyin gucunu tam anlamiyla kullanabilmek

Bu kadar net kouşuyorsan sana üzücü bir haberim var o da şudur;
    Işınlanma ve zaman makinesi bile icat edilir beyni asla tam anlamıyla kullanamazsın.

Işınlanma ve zaman makinesi bile beyni tam anlamıyla kullanmanın yanında hiç kalır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SavasCa -- 1 Mart 2011; 0:16:12 >
  • insan beyni icat edilemez yada bu yapay zekalar fln varya bunlar ınsan beynıne yetısemez zaman makınası demı herkezkara delık projelerı gunumuzde halen surmekte eğer basarıya ulasılırsa zaman makınası ısnlanma vs. hepsi olur ama akıl ıcat edılemez yada yapııp programlanamz
  • x-ray ban
  • Zamanda yolculuk zaten var fakat şoyle uzayda dünyadan gönderilen sinyaller sayesinde radyonun icat edildiği zamandaki ilk yayını duyabilirsin yani sadece soyut olarak zamanda yolculuk yapabilirsin kesinlikle bedenimiz ile ne ileriye ne de geri bir tarihe gitmemiz imkansız beden giderdi ama ruhun zamanda yolculuk yapması imkansız.ışınlanmayı deniyorlar fakat ışınlanınca tek parça ışınlandığın yere varamıyorsun
  • İcat makinası icat edilemez.
  • aslında ikiside yapılabilir.şöyleki ışınlanma teknolojicis eninde sonunda olacak bişey zaten onun hakkında konuşmayacağım.ama zaman makinesi yapılması gereken sadece bir aolucan deliği açmak ve bunun bir güneş patlamasının içinden geçmesini sağlamak.
  • araya kaçmayan boxer
  • zihin okuyan bir makina icat edilemez heralde..
  • Isinlanma kalem,tahta buna benzer cansız katı cisimlerde denenmiş başarılı olmuş,daha sonra farede denemişler kanlı et yığını seklinde gitmiş diğer tarafa ben böyle duydum doğru mu yalan mı bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: AKINCI BURAK

2070 de bu konuyu bi uplayımda bakalım hangileri icat edilmemiş

Beyler Tek İcat Edilemeyecek Seyler .
  • ölümsüzlük
  • Mesajım bulunsun belki ışınlanmayı bulacak bir arkadaş çıkar haberim olsun.
  • yeterli enerji 20 yıl içinde bulunur maximum.
    çok rahat ışınlanma bulunur.fazla yok yani rahat olun.
  • Işınlanma zaten var sadece moleküllerine ayrılıyorsun.
    Zamanda gitme solucan delikleri ve karadeliklerle mümkün gene moleküllerine ayrılıyorsun.
  • Topraktan insan üretemezler
  • Başlıkta ne demek istedin?
  • Zaman Makinası Ve Işınlanma Cihazı 2 Ayrı İcattır Tek Değil Fail.
  • ışınlanmanın videosu var mı beyler?
  • Gelecege gitmek imkansız gelecege gitcez de digerleri gitmiycek onlar olmadan gelecek olmazki..Bide aynı ben den 2 tane olması zaman mekan sürekliligini bozar
  • başlık ne dandik ya. konuya girene kadar bişe anlamadım
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.