Şimdi Ara

bir erkeğin hayatta başarılı oldugunu gosteren TEK ŞEY

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

kız arkadaşı olan bir insan diğer her şeyden bağımsız olarak hayatta başarılı olacaktır , parası olması diploması olması vs hiç önemli değildir o adam bi şekilde mutlu olmayı başaracaktır

diğer tarafta kız arkadaşı OLAMAYAN bir insan isterse boğaziçinden mezun olsun mutlu olamayacaktır. o adam başarısızdır.

diceksiniz ki boğaziçinde adam nasıl mutsuz başarısız oluyor

arkadaşlar emin olun boğaziçi kazanacak kabiliyeti olan adam zaten sevgili falan yapabiliyodur zaten boyle sorunlar cekmez. ama olur da 1000de 1 oyle bi adam varsa o adam başarsızdır.

• Yok be hocam kız arkadaşım olduğu zamanlar da oldu yine mutsuzdum önemli olan iş güç para gerisi hikaye. Kızlar yiyicidir kızlara yedirip mutlu etmeniz lazım eğer bunu yapacak güç yoksa kız olunca da bir anlamı olmuyor. Araba olucak para olucak ev olucak bunlar olmadan kız olsa da boş anca liseliyseniz mutlu olursunuz hayatın gerçekleri çok başka. Kızlar gerçek değil.
  • aseksüelse?

• Yok be hocam kız arkadaşım olduğu zamanlar da oldu yine mutsuzdum önemli olan iş güç para gerisi hikaye. Kızlar yiyicidir kızlara yedirip mutlu etmeniz lazım eğer bunu yapacak güç yoksa kız olunca da bir anlamı olmuyor. Araba olucak para olucak ev olucak bunlar olmadan kız olsa da boş anca liseliyseniz mutlu olursunuz hayatın gerçekleri çok başka. Kızlar gerçek değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-675DD2D5F -- 6 Haziran 2024; 13:10:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 kere kız arkadaşın oldu diye bu seni alfa yapmaz benim bile bi kere kız arkadasım oldu ona bakarsak

siz istediğiniz zaman sevgili yapabiliyo musunuz sevdiğime açılırım ve onu elde ederim diyebiliyor musunuz , hayır

2024 yılında konu dışına yazan birinin mutlu başarılı biri olma ihtimali yoktur kimse bos yapmasin hepimiz yikigiz

• Nasıl bir kızla birlikte olduğun, kız arkadaşının olup olmamasından çok daha önemli.

İnsanların erkekleri ilişki duruma göre yargıladığı doğru. Ama yalnız bir erkek, çekilmez bir kadınla birlikte olan erkekten her zaman daha değerlidir.

• Real RocknRolla R kullanıcısına yanıt

kesinlikle katılmıyorum

bu konu tartismaya kapali hatta

• Hocam alfa olduğumu iddia etmedim lütfen

Kız arkadaşı olan başarılıdır önermesi doğru değil o zaman kendinden çok aşağı olan insanları da kendinden üstün tutmuş oluyorsun sırf salak kızın tekiyle birlikte diye.

Ayrıca kızları çok abartıyorsunuz nasıl ki erkeklerde cahil, işe yaramaz, bomboş tipler varsa ve bunları ciddiye almıyorsak kızlarda da aynısı var ama sırf görüntüleri güzel diye bir şey olduklarını sanıyorsunuz beş para etmezler öyle kız arkadaşım olacağına hiç olmasın daha iyi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu nasıl bir guzelliktir?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Senin katılıp katılmaman gerçekleri değiştirmiyor  

senin gerceğin

gerçek gerçekleri ben soyluyorum sadece ama biraz zeka lazım anlayabilmek icin

• bos kizlar var mı var evet

hatta cogu bos biliyorum

yine de benim önermem değişmiyor

bir ERKEK kız arkadaş yapmak isteyip yapamiyorsa o erkek BAŞARISIZDIR NOKTA

o adam muhtemelen hayatın hiçbi yerinde başarılı olamayacaktır

adam 30 yaşında eline kız eli değmemiş

sen diyosun ki kızlar salak kızlar şöyle böyle

bu benim onermeyi değiştirmiyor , bi ERKEĞİN istediği zaman bi kızla beraber olabilmesi gerekiyor

30 yıl sonra adam hala kız bulmada sorunlar yaşıyosa daha tartiscak bi konu bile goremiyorum ben :)

• Seni de anlıyorum, sevgili yapamadığın için sanki büyük bir olaymış gibi yaklaşıyorsun  

sevgili yapmak onemli bişey değil ozellikle trdeki gibi basit kızların oldugu bi ülkede

lakin buna ragmen sevgili yapamıyorsan işte bu buyuk bi olaydir bi arizanın gostergesidir

• Alıntı

metni:
    sevgili yapmak onemli bişey değil ozellikle trdeki gibi basit kızların oldugu bi ülkede

Ben de ilk mesajımda bunun benzerini yazdım canım kardeşim.

Sevgili yapmak olay değil, nasıl biriyle sevgili olduğun daha önemlidir diye. Sen önce bi karar ver neyi savunuyorsun, neye karşı çıkıyorsun, sonra gel muhabbet edelim. Sana anlatacaklarım var.

• Bir işe sahip olup maddi durumu yerinde olup hayatında bir düzen kurmuş biri hala kız arkadaş yapamıyorsa evet orada bi sorun vardır bence de. Ancak kızlardan başka öncelikleri olan, hayatın GERÇEKLERİ ile ilgilenen bir adamın o kafayla kız arkadaş yapamaması normal çünkü kızlar gerilimi sevmezler. Kızlara rahat, gelecek kaygısı olmayan depresif olmayan yaşam enerjisi yüksek motive adam lazım. Nerede rahatlık varsa oraya gider kızlar sizin gergin halinizi görmek istemezler çalışmanızı umursamazlar elinde ne var ona bakarlar.

• Tipi kayıksa veya kızlar prenses ise Türkiyede de zor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

sen once benim yazdıklarımı bi algılamaya calıs ondan sonra tekrar yaz konuya

3-5 kere oku bence anlarsın o kadar zor olmamalı

• kızlardan başka onceligi olan adama kız arkadaş "yapamiyor" demezsin

"yapmiyor" dersin

o yüzden yapamıyor diye ozellikle belirttim konuda

benim bahsettiğim kişiler gerçekten kız arkadaş için bi yerlerini yırtan ama buna rağmen kızlara hiçbi şekilde yaklasamayan tipler

yoksa kendi tercihiyle kız arkadaş yapmayanlara zaten saygım sonsuz onlar alfadir gozumde

ama gerçekten kız istemiycek , bazıları kız arkadaş edinemiyor ama kendi tercihiymiş gibi gosteriyor onlara bi tarafımla gülüyorum

• Olaylara dümdüz bakıyorsun ve bakış açını değiştirmeye, genişletmeye niyetli değilsin.

İstediğin kadar çabalayabilirsin burada fakat "kız arkadaş = başarı" denklemin yanlış.

kız arkadaş = başarı demiyorum

ama istemesine rağmen kız arkadaş edinemiyor = BAŞARISIZLIK diyorum

kız = başarı demesem de , kız arkadaş bulabilen insanların , kız arkadaş bulamayan insanlara gore başarı olma ihtimali 5 kat daha fazla. hepsi öyledir demiyorum istisna olabilir ama çoğu oyledir.

bunu kanıtlıycak veri yok elimde , senin de yok. o yuzden sabaha kadar tartisabiliriz. sen kendi gorusune inanırsın ben benimkine.

• Mutsuz evliliklere, altadan kadınlara, nafaka için boşananlara ne diyorsun peki? Bu adamlar, senin sap halinden daha mı başarılı senin gözünde?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.