çok değişik bi olay bu o kadar insanı takip ediyorum konusuyorum muhabbete dahil oluyorum ama yorucu gecen gunun ardından konu disina girip 2-3 konu okuyunca "heh , işte benim mekan burası, sonunda anladigim bi dil ve kültür" diyip inanilmaz mutlu oluyorum, ben buraya aitim beyler cok degisik bi his yasamayan bilmez. 12 saat plaza diline maruz kaldıktan sonra ana evine donmek gibi bişey yani anlatilmaz yasanir bi olay |
bu ölü forumdaki ortam baska hiçbi yerde yok
-
-
Yıllardır burdasın sen insanları tanıyorsun insanlar seni tanıyor ondan güzel geliyordur yoksa iyi olduğunu düşünmüyorum.
-
insanlarla hiç alakası yok hocam
ben konu disina girince konu basligina bakiyorum hemen diyorum ki heh iste tam benim konusacagim bi konu, muhabbetini edecegim bi konu diyorum hocam
mesela daha demin arkadas cok faydali bi konu acmis olyfans ferre sektorunu bitirdi falan diye adam dert yeniyor
hadi git gerçek hayatta yap bunun muhabbetini ,yapamazsin cok soyut kalır
veya cehape yuzune işten çıkarılıp intikam planı yapan arkadas hadi git bunun muhabbetini bul gercek arkadas ortamında bulamazsın
çok ornek var. ben ortami seviyorum hocam insanlar arasında iyide var kotude orasi ayri konu
-
Bu forumdan daha ölü ortamlarda da bulundum o yüzden bence burası baya akltif bile sayılır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eskiden daha da iyiydi hacı
-
leydiğz en centılmın. tenkyu en gudnayt. 01 goes to sleep now
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Have a good night sir
-
OOOVV YEAAAA SEM SOM YEAAAA MAKARON RON YEAAAAA MAKARON NOON ŞAGORON ŞAGORON ŞAGORON ŞAGORON
UALUEALUEALEUALE UALUELAELAELLALEA ALSUALSUALUALAUUSUALULUS ALSUALSUALUALAUUSUALULU UALUEALUEALEUALE UALUELAELAELLALEA, ALSUALSUALUALAUUSUALULUS ALSUALSUALUALAUUSUALULU
-
10 yıl önce görseydin f5 tuşuna bastığın anda iki saniye önceki konuyu bulamıyordun, öyle bir kalabalık vardı. Şu an biraz daha sakin tabi ama olsun yine de iyi.
-
uyuyo diye savunmasız adama aduuket mi çekiyosunuz
tenk you hacı camiden gelen cızırtı sesleriyle uyandım megafonun sesini son güce dayamışlar, ezan okurken cazzz cuzzz diye sesler geliyo sürekli. dakikalarca. korku filminden beter yemin ederim
-
çok yüksek sesli ve hiç bitmeyen, cızırtı tarzı, ama sürekli tonu değişen bi cızırtı bu, böyle bi gürültü çıkıyor. ve o kadar yüksek sesli ki, bebeği uyandırır. ve ezan bitene kadar bu gürültü hep geliyo, imam sözcüklerin arasında sessiz beklerken de geliyo. gerçekten inanılmaz rahatsız edici bi ses.
Komplo teorileri akla getiriyor...
Bi de şu yonetim zirp pirt mesaj silmese
Ota bka uyari atmasa
Özgür olsak ooo oo neler neler yazarim ben
Kötü anlaşılmasın
Saf düşüncelerim
Muck
Reddit e gittim, sarmadi orasi da beni, napalim, benden de gecti artik forum filan işi
kisaca bos adamsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X