Şimdi Ara

Beyler ttnetle olan anlaşmam bitmiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Biraz önce smile adsl den aradılar 58 tlye dsmartla birlikte internet paketi önerdiler 24 ay anlaşmalı kabul etmedim.Superonline geçmeyi düşünüyodum fakat Çapaya gelmemiş daha.Ne önerirsiniz ?

• bekle yakın zamanda superonline gelecekse ona geç.yanında da 1 yıl digiturk veriyorlarmis(emin değilim)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taahhüt işine girme bence D-smart için zaten kanalların çoğu ücretli
  • Uzun uzun konuşmak lazım aslında. Hangi firma daha iyi ve daha ucuz diye. Hız-fiyat listesini koyabilirmi biri?
    TTNET dışındaki tüm firmaları bu konuya istiyorum, hemen!
  • Ben ttnetten memnundum bütün torrentler 800 900kb akıyordu.Bağlantı sorunu yoktu.Turknet'e geçtim.Şimdi torrent dosyasını indirmek için siteye bile giremiyorum.Torrenti arkadaş indirtiyorum bu sefer de max 50kbps.
    edit:İyi yanı da şu.
     Beyler ttnetle olan anlaşmam bitmiş

Bir de mamunda olayı çözülse.Akk de yok gibi birşey kesmeyi unutuyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XsI -- 28 Nisan 2012; 16:56:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scarlet.

Taahhüt işine girme bence D-smart için zaten kanalların çoğu ücretli

Kanallarda bedavaymiş hocam 24 ay çok uzun bir süre geldi.Kapattırmaya kalksam 200 tlden aşşağı kapattıramam büyük ihtimalle.TT netede 60 ytlyi her ay gömmek istemiyorum 8 mb diyolar ama en fazla 6 mb kadar cıkıyor oda arada sırada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _deadmaster

bekle yakın zamanda superonline gelecekse ona geç.yanında da 1 yıl digiturk veriyorlarmis(emin değilim)

5 ay önce arayıp sormuştum hala gelmedi hocam 1-2 seneyi geçer herhalde buraya gelmesi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.