Bildirim
Beyler ttnetle olan anlaşmam bitmiş
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bekle yakın zamanda superonline gelecekse ona geç.yanında da 1 yıl digiturk veriyorlarmis(emin değilim)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Taahhüt işine girme bence D-smart için zaten kanalların çoğu ücretli -
Uzun uzun konuşmak lazım aslında. Hangi firma daha iyi ve daha ucuz diye. Hız-fiyat listesini koyabilirmi biri?
TTNET dışındaki tüm firmaları bu konuya istiyorum, hemen! -
Ben ttnetten memnundum bütün torrentler 800 900kb akıyordu.Bağlantı sorunu yoktu.Turknet'e geçtim.Şimdi torrent dosyasını indirmek için siteye bile giremiyorum.Torrenti arkadaş indirtiyorum bu sefer de max 50kbps.
edit:İyi yanı da şu.
Bir de mamunda olayı çözülse.Akk de yok gibi birşey kesmeyi unutuyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XsI -- 28 Nisan 2012; 16:56:43 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Scarlet.
Taahhüt işine girme bence D-smart için zaten kanalların çoğu ücretli
Kanallarda bedavaymiş hocam 24 ay çok uzun bir süre geldi.Kapattırmaya kalksam 200 tlden aşşağı kapattıramam büyük ihtimalle.TT netede 60 ytlyi her ay gömmek istemiyorum 8 mb diyolar ama en fazla 6 mb kadar cıkıyor oda arada sırada. -
quote:
Orijinalden alıntı: _deadmaster
bekle yakın zamanda superonline gelecekse ona geç.yanında da 1 yıl digiturk veriyorlarmis(emin değilim)
5 ay önce arayıp sormuştum hala gelmedi hocam 1-2 seneyi geçer herhalde buraya gelmesi.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X