Şimdi Ara

bezoar lar bugda kaldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm arkadaşlar bezoarlar cantada bugda kaldı satılmıyor merchant a konmuyor ne yapabilirim?

• Relog? Veya 200 mü ne .. İnventory'de 200'den fazla item bulundurursan char kitleniyor diye biliyorum dupe sayiliyormus sanirim
  • YA AGA BENDEDE OLDU BİR KA KERE SATCAĞIN VE YA İNE KOYCAKSAN İNİ AÇ KAPA AC KAPAT SONRA NE YAPARSAN YAP OLUYO
  • char bugda kalmıştır eğer 200 geçtiyse yaPCAK BİŞİ yok
  • ticket at : all of my beozars are in bug. What should I do ? Thank you in advance.

:S:S:S:S:S baska secenegin yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: вєяк

Relog? Veya 200 mü ne .. İnventory'de 200'den fazla item bulundurursan char kitleniyor diye biliyorum dupe sayiliyormus sanirim

Pot, arrow, wolf vb. itemlarda da geçerli olurdu sanırsam öyle birşey yapsalar ..
  •  bezoar lar bugda kaldı

trade edemezsin bankaya koyamazsın pazara koyamazsın resden sonra silinecek geçmiş olsun..
  • teşekkür ederim ilginize resete kadar beklemem gerekecek heralde
  • quote:

Orjinalden alıntı: вєяк

Relog? Veya 200 mü ne .. İnventory'de 200'den fazla item bulundurursan char kitleniyor diye biliyorum dupe sayiliyormus sanirim

VALLA YANIMDA SADECE O KADAR MANA TASIYORUM SUANA KADAR HİÇ KİTLENMEDİM :) CAN POTU VE KİTAPLAR HARİÇ
  • oyunda GM e pm atıosun oda düseltiyo tabi biraz sorguluyo macro kullandınmı falan die :D şekilde bir konuşma var

bezoar lar bugda kaldı
  • Aynı Sorun Bendede Var Magic Bag'ın Süresi Bitince Magic Bagda Olan İtemleri Bag'dan Çekemiyorum Yeni Bag Alınca Düzelir Diye Umuyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.