Relog? Veya 200 mü ne .. İnventory'de 200'den fazla item bulundurursan char kitleniyor diye biliyorum dupe sayiliyormus sanirim
YA AGA BENDEDE OLDU BİR KA KERE SATCAĞIN VE YA İNE KOYCAKSAN İNİ AÇ KAPA AC KAPAT SONRA NE YAPARSAN YAP OLUYO
ticket at : all of my beozars are in bug. What should I do ? Thank you in advance. :S:S:S:S:S baska secenegin yok
quote:Orjinalden alıntı: вєяк Relog? Veya 200 mü ne .. İnventory'de 200'den fazla item bulundurursan char kitleniyor diye biliyorum dupe sayiliyormus sanirim Pot, arrow, wolf vb. itemlarda da geçerli olurdu sanırsam öyle birşey yapsalar ..
quote:Orjinalden alıntı: вєяк Relog? Veya 200 mü ne .. İnventory'de 200'den fazla item bulundurursan char kitleniyor diye biliyorum dupe sayiliyormus sanirim VALLA YANIMDA SADECE O KADAR MANA TASIYORUM SUANA KADAR HİÇ KİTLENMEDİM :) CAN POTU VE KİTAPLAR HARİÇ
oyunda GM e pm atıosun oda düseltiyo tabi biraz sorguluyo macro kullandınmı falan die :D şekilde bir konuşma var
Aynı Sorun Bendede Var Magic Bag'ın Süresi Bitince Magic Bagda Olan İtemleri Bag'dan Çekemiyorum Yeni Bag Alınca Düzelir Diye Umuyorum