Şimdi Ara

BF2 masaüstüne atma sorunu nasıl düzelir?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
27.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yüklediğim bf2 orjinal değil.Orjinalini alana kadar 1-2 hafta böyle idare edeceğim.Ama oyundayken (ONLİNE) kısa bir süre sonra masaüstüne atıyor oyun.Orjinalini almaktan korkuyorum açıkçası para boşa gitmesin diye.Bu korsanlara has bir özellik midir yoksa orjinalde de olur mu?Eğer olursa unutmam lazım bf2 oynamayı
    EDİT:BF2 DEMO oynuyorum hiç bir sorun olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMechanic -- 30 Haziran 2007; 0:41:18 >

• Yardım arkadaşlar lütfenAmacım bf2 yi korsan oynamak değil ama orjinal alırsam aynı sorun olur diye de korkuyorum.Bilen varsa şu sorunun çözümünü söylesin lütfen
  • up
  • Orjinal oyun almadığın sürece bu problemi sürekli yaşarsın, çünkü oyunda belirli aralıklarla Cdkey kontrolü yapılıyor, sunuculara girişte sorun olmasa bile kısa bir süre sonra yine oyundan atılırsın. BF2 genelde sadece Ekran kartından dolayı oyundan atar, diğer problemler çok nadirdir. Ekran kartın iyi olduğu sürece hiç bir problem yaşamadan oynarsın, tabii ki orjinal oyun olması şartı ile.

Şu anda piyasada 25-30 YTL civarında oyunun satış fiyatı var. İlk çıktığında neredeyse 3 katıydı...
    Fiyat bu kadar makulken, 2005 yılının en iyi oyunu seçilen bu oyunu kaçırmamanı öneririm.
    Sesli konuşma özelliği, 64 kişi ile aynı anda oyun oynama keyfi, takım oyunu, bir sürü savaş aracı ve
    savaşçı kiti, güzel efektler, iyi kurgulanmış savaş ortamları, aynı ortak keyif noktasına sahip 1 milyona yakın insanla tanışma fırsatı ve özenle seçilmiş seslendirmeler...

Bf2 ye vereceğin paranın hepsine değer...

Sevgiler.

• Zaten amacım uzun süre korsan bir şekilde oynamak değilBu sorun olmasa şimdi büyük ihitmalle orjinali almış olacaktım.Sizin sitenizde oldukça yardımcı oluyorlar şu an.Bu konuda bilgili insanlar var gerçekten de.Sorunsuz olursa oyun en kısa zamanda orjinali alacağım
  • benzer bir sorun bende de var ama benim elimde orjinal cd key var elimdeki cd kırıldı bunun üzerine bende internetten oyunu indirip bana ait olan cd key ile kurdum, ama yine de multiplayer oynarken oyundan atıp masaüstüne dönüyor. bu durumda yeniden orjinal cd mi almam gerekiyor aksi gibi orjinali de bulunmuyor
  • Sahte cd key ile orjinal gibi oynamak istiyenler

black_kabus_gonna@hotmail.com
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CS:GO Masaüstüne atma problemi
    9 yıl önce açıldı
    GTA 5 OYUNDAN ATMA SORUNU
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • beyler bende int kafeden usb bellekle bf2 yi aldım pc me kopyaladım oyun açılcak gibi oluo ekran siyah oluyo 5 saniye öle beklio sonra masaüstüne atıo acaba pc nin özellikleri yeteli değilmi
    p 4 2.4 ghz işlemci
    768 mb ram
    nvidia geforce fx5200 güncellemeri tam
    aynı şekilde arkadaşın pc ye kurduk onda çalıştı deli olcam ya
  • bende korsan cd key ile oynuyorum bi sorun yok tabi her sunucuda oynuyamıyorsun

turkishkebap senın ekran kartından dolayı gıbı görunuyor cunku genel hataları yapmıs ama tam bilmityorum arastır dedım sorun ordan degılse öm(pm) at sana c rack yollim istersen kolay gelsın
  • kardeş bende sahte cd key ıle oynuyorum
    hemde hıc oyundan atılmadan
    sana sunu soyleyım oyuu ve tüm bileşenlerini bilgisayardan kaldırdıktan sonra
    internetden daemon toolsu indireceksin sanal sürücü olarak kullanacagız
    sonrahttp://m0002.gamecopyworld.com/games/pc_battlefield_2.shtml
    bu siteden [ALL] No-DVD/Fixed Image #3 bunu indireceksin
    oyunu yükledikten sonra kesinikle ama kesinlikle crack atmayacaksın
    attıgın zaman oda sana atıyo :D daemon toolsu kuracaksın
    ındırdıgin mini dvd imajını bıyere cıkartacaksın daemon tools
    calısır vazıyette yanı saatın yanındakı sımgelerde calıstıgını gordugun zaman sımgenın uzerıne bıkere tıklayıp
    Device 0: [ H: ] Empty butonuna tıklayacaksın ve ındırdıgın ımajı gostereceksın
    sonrada oyuna gırıp rahatca oynayacaksın AMA UNUTMA KESINLIKLE CRACK ATMA.

BİZ BU SORUNU ultrAslan-BH ARKADAŞIMLA ÇÖZDÜK KENDİSİNE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM EMEGİNDEN DOLAYI İNŞALLAH SORUNUNUZ ÇÖZÜLMÜŞTÜR SAYGILAR

• ya senin dediğin gibi sanal sürücü yaptım evet yeni bi sürücü oluştu ve içinde setup, autorun data1.cab data2.cab falan var. ama setup mesela çalışmıyor. oyun da çalışmıyor
  • hortlatıyorum ama gerçekten gecenin bir varkti cok yardımcı oldu ellerinize sağlık arkadasım...
    crack yapmıstım silip tekrardan bu yazılara göre kuruyorum tesekurler..
  • Bende oyuna tıklıyorum direk masaüstüne atıyor hiç ekran kartı problemi falan vermeden :S
  • Oo Arkadaşlar.. arkadaşlar konu yanlış yöne gitmiş. Masaüstüne atma sorununun Orjinallik veya konsanlıktan gelen bir problem değil.

Masaüstüne dönme Problemi ( Desktop Crash) bildiğim kadarıyla oyundaki ses motorunun gömülmesinden kaynaklanan bir hatadır. Orjinaldede , korsandada bu hata oluşmaktadır.

Sahte Oynayanlar için Mini-Image Fixed 3 ün bu hatayı biraz daha azalttığı söyleniyor. Ne kadar doğru bilemem ama bunu 0 a indirmen imkansız..

Ve masaüstüne dönmeler genelde topluca olur. Yani 64/64 Oynırken bir anlık gömülme, 20 kişininki aynı anda masaüstüne atar. Şansılysa o 20 kişi içinde olmazsın.

Oyuna hiç giremiyorsanız, Crack yapmışsınızdır demek oluyor.
  • arkadaşlar ya online oynarken atıyo (dvd den yükledim oyunu)online oynamak için game spyarcade gerekiyomuelimden kaza çıkcak çıldırcam yaaaa
  • benim oyun orjinalde ne oluyor orjinalde de var aynı sorun ben bir türlü kafaama göre oynıyamıyorum oyunu ekran kartım 1 gb 4850 işlemci de e8500 olmasına rahmen 24 bitlik bir ses kartım olmasına rağmen ve audio dan tüm ses özelliklerini indirmemem karşın hiç bir nane yok gene atıyor gene atıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sekam -- 4 Nisan 2009; 12:35:45 >

• Orjinal oyun alman lazım şart yoksa sürekli bu sorunu yaşarsın ne yazıkki
  • yahu arkadaşlaar millet burda orjinallkle ilgisi yok diyor hala orjinal reklamı yapıyorsunuz.ben de 20 kaymeye düştüğünde gittim aldım bu bf2 nin orjinalini ,donanımım yazdığım gibi ama beni de oyundan atıyor.burda bu konuyu yabancı forumlardan takip edenler konuşursa daha mantıklı olur.
  • beni atmasdı ama project reality yi gordum yenidn kurdum oyun korsan ama nolduysa 1.41 lere girebiliyorum ama capslock falan basınca yada kendiliğinden atıyor format atıcam ama 1.41 girmez şimdide :D

laoptopda kopya ile sorunsuz oynuyorum ama key gitti :D 1.41 girem,iyorum ne güzel online rank da olmuştu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Er.Ralp -- 29 Mayıs 2009; 8:59:33 >
  • bende yıllardır sorunsuz oynardım bu pyunu , kopya oyun ve serialle bütün serverlara girer çıkardım (ah aah nerde o günler )

şimdilerde ise 2-3 dk oynuyom şak masaüstü, birden oluverdi ve çözemiyorum şu anda bu problemi

24 bit ses kartım var 1gb hd 3650 var(80 küsür fps veriyo bazen full grafikte) yani pc bu oyun için fazlaca güçlü hatta ama çalışmıyor işte.

single playerde sorun yok bu arada

(hatanın orjinallikle hiçbir alakası yopk bence , olsa zaten punkbuster var )

arkadaşlar ufak bi detayıda belirteyim, bf2 simgesine sağ tıklayıp admin olarak aç dediğim hata veriyor açmıyor, bunla alakalı olabilirmi???

eğer alakalıysa format atıcam sadece bu oyun için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hugareva -- 22 Haziran 2009; 2:01:01 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.