Şimdi Ara

Bf4 vram gereksinimi hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi bu arkadaşlar tavsiye edilene 3GB yazmışlar.Ultra ayarlarda oynayacak olsak en fazla kaç GB vram kullanır acaba ?

• 2gb tam sinirda kaliyo ileriye donuk olsun istiyorum dersen min 3 gb almalisin

Nvidia yonunde en ucuz gtx760 4gb amdde r9 280 var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1080p - Ultra 4x MSAA için 2 GB yeterli. Pay bile kalıyor.
  • Asus 280x al ultrada full hd hiç kasmadan oynarsın 770 falan alırsan full hd de kasar

• quote:

Orijinalden alıntı: exptouch

Asus 280x al ultrada full hd hiç kasmadan oynarsın 770 falan alırsan full hd de kasar

• quote:

Asus 280x al ultrada full hd hiç kasmadan oynarsın 770 falan alırsan full hd de kasar

• quote:

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CS GO FPS SORUNU(GTX 960M)
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Bu saçma yorumuna diğerleri gibi ben de katıla katıla gülmek isterdim fakat gülmeyeceğim. Maksat farklılık olsun..
  • quote:

Boşuna demiyoruz 3 cigolayt alın diye
  • exptouch kullanıcısına yanıt
    Bu neyin kafası

• quote:

Orijinalden alıntı: deniz00000

Şimdi bu arkadaşlar tavsiye edilene 3GB yazmışlar.Ultra ayarlarda oynayacak olsak en fazla kaç GB vram kullanır acaba ?

mininmum 768 mb maximum 2gb istiyo
  • quote:

arkadaş gtx770in r9 280x den üstün olduğunu unutmuş
  • deniz00000 D kullanıcısına yanıt
    1440x900 monitörde ultrada bende 1.5-1.6 gb vram harcıyor 1080p için 2 gb yeter yani.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Nedemek bu anlayamadım bizim bilmediğimiz şeyler mi var yoksa

• oyun firmaya göre vram kullanıyor ben bu oyunu hem gtx770 2gb hemde suan r9 280x ile oynadım gtx770 ilede kasılmadan oynuyordum ve vram kullanımı 1900 mblardaydı suan 280x ilede kasılmadan oynuyorum ve dun afterburnerda vram kullanımı 2800 mb idi amd tarafında vram kullanımı daha fazla oldugu için amd hep 1 gb fazla koyuyor nvidiaya göre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kankatree -- 17 Ağustos 2014; 18:51:50 >
  • Gtx780 ile 2.4 2.5 goruyorum..ss koyarim aksam oynayinca

• quote:

Eminmisin kardeş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -HFG-

quote:

Eminmisin kardeş.

artık değilim araştırma yaptım bencmarklarına falan baktım sustum zaten 7970 yonga seti kullanmış 280x de yeni gelecek 280 serisinde farklı bir yonga seti kullanılacakmış
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.