Bildirim
Bi Hdd' nin Kaç Saat Çalıştığını Nasıl Öğreniriz
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
tek yapman gereken hdd ye bilgi yüklemeden data kurtarma programı ile taratman daha önceden kullanılmışssa içindekileri görebilirsin -
hd tune programı veriyor dıye hatırlıyorum healt kısmıydı yanılmıyorsam -
Bknz:Çalışma zamanı
4 ay önce aldığım sistem diskim, 9 saat çalışmış şu ana kadar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Levcho -- 19 Mayıs 2007; 1:06:10 > -
bende bunun gibi bi program arıyordum sagol -
Hemen temin ediyorum o prgramı -
quote:
Orjinalden alıntı: baranel
bende bunun gibi bi program arıyordum sagol
Sorun değil, bilgi paylaşmak ve yardım için burdayız. -
quote:
Orjinalden alıntı: Levcho
Bknz:Çalışma zamanı
4 ay önce aldığım sistem diskim, 9 saat çalışmış şu ana kadar.
/>
bu program çok güzel bence en iyisi bu -
arkadaslar ben hddlife ı kurdum ve aşağıdaki çalışma zamanını görünce şok oldum. benim hdd galiba dünyaya uzaylılar tarafından gelen ilk 40gb lik hdd. çünkü 63 yıl önce 40gb hdd bir hayaldi bildigim kadarı ile..
1956 yılında IBM , ilk HDD'ye sahip bilgisayarı tanıttı "305 RAMAC". HDD 5 MB boyutunda v ağırlığı ise 1 tonun üzerinde idi.
arkadarşlar sakın bu kullanım için kalan süre olmasın??
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kosemeen -- 19 Mayıs 2007; 9:08:49 >
-
Programda bi anormallik var arkadaşlar benim bu diskim hiç sökmemek kaydı ile iş yerinde kullandığım hdd nin bilgileri ondada çalışma zamanı 2 gün diyor ama diğer hdd ye bakınca onada 1 ay diyor bi anormallik var benim tm olarak öğrenmek istediğim hdd üretildikden sonra toplam kaç saat çalıştığı -
Yukarıda @seventyseven söylemiş HDDTune diye...Bu program gösteriyor...Kırmızı çembere alınmış yerde saat olarak görebilirsiniz...Benim diski alalı 3 ay kadar oldu...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rapator -- 19 Mayıs 2007; 10:58:37 > -
Oda yannış bilgi veriyor azizim makinada aynı model 2 tane hdd var biri için 3785 saat derken diğeri için 48206 diyor -
HDDLife tamamen rastgele sayılar sallıyor.
Bad sector dolu bir çalışan bir çalışmayan hdd'ye çalıştığı kısa süre içerisinde yaşam ve performans olarak %93 verdi.
Hiçbir işe yaramaz o program. -
quote:
Orjinalden alıntı: ilker.d
HDDLife tamamen rastgele sayılar sallıyor.
Bad sector dolu bir çalışan bir çalışmayan hdd'ye çalıştığı kısa süre içerisinde yaşam ve performans olarak %93 verdi.
Hiçbir işe yaramaz o program.
aynen katılıyorum HDDLİFE progamını kullanmanızı hiç tavsiye etmem hd tune ona nazaran çok daha saglıklı bir programdır [hddlife uninstall yapamıyorum bile ] -
Arkadaşlar galiba bu durumu çözemicez gerçek çalışma saatini öğrenemicez -
hdtune de saat olarak gösterilen sayı bende sürekli değişiyor -
quote:
Orjinalden alıntı: emrecelik
hdtune de saat olarak gösterilen sayı bende sürekli değişiyor
kardeş o dakika olabilirmi -
quote:
Orjinalden alıntı: Robinson_Crusoe
Arkadaşlar galiba bu durumu çözemicez gerçek çalışma saatini öğrenemicez
sanırım hddlife formattan sonra hesap ediyor ben pc ye yaklaşık 1 ay önce format atmıştım 26 gün kullandığımı söyledi
http://www.hddlife.com/HDDlife3_Pro.exe
bunu kullandım -
quote:
Orjinalden alıntı: hypeboys
quote:
Orjinalden alıntı: emrecelik
hdtune de saat olarak gösterilen sayı bende sürekli değişiyor
kardeş o dakika olabilirmi
Dakika değil saat...yukarıda sabah attığım ss var onun süresi ile şimdikinin arasında 4 saat var...Gayet sağlıklı bence...
EDİT: Bence ikiside yeni disklerde sağlıklı...Eski disklerde pek güvenilir bilgi vermeyebilirler...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rapator -- 19 Mayıs 2007; 15:41:54 >
-
ya bu hddlife pro silinmiyooo
Benzer içerikler
- şiir seslendirme programı
- word tek sayfaya sığdırma
- bu sistemde yüklü olan bu paket tarafından etkilenen ürün yok
- görev çubuğu çalışmıyor
- bios şifresi nedir
- ingilizce dilinden err_connection_reset çevirisi
- 0xc00007b hatası çözümü
- video boyutu küçültme
- suya düşen telefon
- mavi ekran hatası
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X