Şimdi Ara

bi kaç sorum olucak ( megane 2 )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar dün yeni arabamız geldi megan2 dyn hb 1,6 ve benim sormak istediim bazı konular var öncelikle arabya sony marka cd changer taktırmak istiyorum teyibin bu hadiseyi destekliceni soylediler bunu aldıgım yere taktırırsam arabanın elektirik aksamının garanti dısı kalması söz konusuymus acaba servis garanti dahilinde boyle bi işlemi kabul eder mi? yada servisin elindeki cd deiştiriden taktırsam fatura dudagımı ucuklatır mı?

ikinci sorum, ilk olarak 98 oktan benzin almama ragmen bundan sonrası için 95 oktanlıktan almayı dusunuyorum bi sorun olmaz dimi?

son olarakta arabayla ilgili tavsiye edebiliceeniz bişiler yada öğütler varsa yazarsanız sevinirim.

teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _alabora_ -- 12 Kasım 2005, 0:31:18 >

• 1- Renault servislerinde Sony cd changer var.. Orda yaptırırsan hem için rahat eder hemde garantidışı kldı mı kalmadı mı diye bi problemin olmaz
    2- Problem olmuo. Biz 98-97-95 hepsinden attık arabaya.. Bi problem olmadı. Ama belki uzun vadede sorunlar çıkarabilir
    3- herhangibi bi tavsiyem yok.. Keyfini çıkar arabanın
  • quote:

Orjinalden alıntı: asilx

1- Renault servislerinde Sony cd changer var.. Orda yaptırırsan hem için rahat eder hemde garantidışı kldı mı kalmadı mı diye bi problemin olmaz
    2- Problem olmuo. Biz 98-97-95 hepsinden attık arabaya.. Bi problem olmadı. Ama belki uzun vadede sorunlar çıkarabilir
    3- herhangibi bi tavsiyem yok.. Keyfini çıkar arabanın

tesekkür ederim :)
  • 1-Servisteki changer ı taktırdığında dudağın uçuklayabilir, ama garanti içini rahat ettirir.

2-98 oktan motorun yüksek devirlere çıkarken zorlanmasını engeller daha az gürültü duyarsın.
    (psikolojik olarak gaza tepki artmış gibi hissedersin).Bu motor 95 e ayarlı olsada değişken subap zamanlaması devreye girdiğinde 98 daha iyi çeker.

3- aracında işallah sunroof ve xenon vardır aksi takdirde megane normal bir araba gibi duruyor
  • ilk olrak garantili bi oto teyp cd montaj atölyesinde taktır.hem garantili hemde servisten daha ucuza çıkarsın.yağ deişimi öncesi motor temizleyici kullan ve bunu her yag değişimi öncesi yapmayı unutma.çok iyi bi tercih olmuş.zenon far ve panaromik cam tavan varsa çok çok daha iyi.
  • valla xenon far falan yok ne yazık ki para ancak buna yetti

bide sormak istediim sey arkada hoperlör yokmu yaw sadece onden mi gidio ses onu da mı ben taktırcam yoksa alırken 4*15w falan yazıolardı on konsolun üstündeki tweter benzeri zımbırtılarıda hoperlörden saymadılarını soyleyin bana

yaw bide araba kullanmayı ögrenebilsem hersey cok ii olcak ama nerdeeee
  • bende taktırcam aynı model changer serviste 1000 ytl dışarda 400 ytl
    benim bildiğim kadarıyla dışarda alıpta serviste taktırırsan garanti bozulmuo ama sen yinede sor önce bi
    changer alırsan pm at bende almayı düşünüyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.2 TSİ Nasıl Bilirsiniz?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • walla sorularına bişi söleyemicem ama iyi tercih yapmışsın. pişman olmazsın inşallah. güle güle kullan. keşke dizel düşünseydiniz..
  • quote:

Orjinalden alıntı: _alabora_

valla xenon far falan yok ne yazık ki para ancak buna yetti

bide sormak istediim sey arkada hoperlör yokmu yaw sadece onden mi gidio ses onu da mı ben taktırcam yoksa alırken 4*15w falan yazıolardı on konsolun üstündeki tweter benzeri zımbırtılarıda hoperlörden saymadılarını soyleyin bana

yaw bide araba kullanmayı ögrenebilsem hersey cok ii olcak ama nerdeeee

Ya var arkada hoparlör olmamı

Arkada kol koyma yerlerinin orda

• @kürsad

onumuzdeki ay dusunuyorum valla :) para koparabilirsem ablamdan taktırcam

@AtQuaRe

valla abi ben bunu zor aldım dizeliyle arasında 4,5 milyar vardı ( oyak üyelerinin kampanyasından aldım arabayı dısarda 3 milyar fark var) bide bizimkilerde dizele pek sıcak bakmadılar bakimi zor falan diye bana her turlusu mubah valla araba olsunda

@asilx

abi bend denedim benden ses gelmio yaw ben mi beceremedim acaba hoparlor kutuları var delikli delikli ama ses gelmio hatta sesi sadece arkaya verdim arabanın içi gayet sessiz oldu, en iisi bide kullanma kılavuzunua bakkiim :)

bu arada kornayı camlar kapalıyken duyamıyorum ses yalıtımı cok ii arabanın :) heralde bu fiyata alınabilecek en ii araba megan

• öncelikle sahip olduğun araba megane orjinali de megane.. valla samimiyetten düzeltiyorum hiç hoş durmuyo kusura bakma

gelelim megane a

para buna yetti diyosun kardeş iyi güzel de cd changer ve hoparlörden bahsediyosun garip
    neden mi garip?
    serviste changer taktırırsan en az 1 milyar..
    4*15 hoparlör standarttı

eğer pack exe alabilseydin 6 hoparlör + 6 lı cd changer + xenon far olacaktı..

bunların hepsi için reanult un sunduğu 2.5 milyarlıkfark gayet normal..

dışarda taktırdığın xenon asla orjinal gibi olmaz merceklerde falan sorun oluyo..

hoparlörde daha kalite elde edebilirsin bu ekstra maliyet demek ..
    6 lı hoparlör sistemi oldukça yeterli

cd changer da zaten bilindiği gibi henüz sorun bile duymadım. en önemlisi kopya cd okumada problem çıkarmıyor ki genelde araba teypleri takılır durur.

şimdi alınmış alınmıştır hayırlı olsun

ama cd changer ı serviste taktırırsan çok tuzlu olur..

hoparlör de taktıracam dersen dış yapımlarda orjinallik bozulur servis ise yine çok tuzlu..

bilmiyorum sen karar ver keşke pack exe li alsaydınız.. xenonlu olurdu..

• quote:

Orjinalden alıntı: can_247

öncelikle sahip olduğun araba megane orjinali de megane.. valla samimiyetten düzeltiyorum hiç hoş durmuyo kusura bakma

gelelim megane a

para buna yetti diyosun kardeş iyi güzel de cd changer ve hoparlörden bahsediyosun garip
    neden mi garip?
    serviste changer taktırırsan en az 1 milyar..
    4*15 hoparlör standarttı

eğer pack exe alabilseydin 6 hoparlör + 6 lı cd changer + xenon far olacaktı..

bunların hepsi için reanult un sunduğu 2.5 milyarlıkfark gayet normal..

dışarda taktırdığın xenon asla orjinal gibi olmaz merceklerde falan sorun oluyo..

hoparlörde daha kalite elde edebilirsin bu ekstra maliyet demek ..
    6 lı hoparlör sistemi oldukça yeterli

cd changer da zaten bilindiği gibi henüz sorun bile duymadım. en önemlisi kopya cd okumada problem çıkarmıyor ki genelde araba teypleri takılır durur.

şimdi alınmış alınmıştır hayırlı olsun

ama cd changer ı serviste taktırırsan çok tuzlu olur..

hoparlör de taktıracam dersen dış yapımlarda orjinallik bozulur servis ise yine çok tuzlu..

bilmiyorum sen karar ver keşke pack exe li alsaydınız.. xenonlu olurdu..

oncelikle uyarın için tesekkur ederim

valla bende isterdim araba full olsun diye ama babama kalsa otantiği aldırcaktı son anda dinamik için ikna edebildim gerci adamda haklı senin gibi bi çömezin nesine diyor haklı olarak bi daha ki sefere artık

cd changer mevzusu ise tamemen benim bireysel cabamla olucak bi hadise öğrenci butcesinden arttırılarak yapılcak bi iş :)

• quote:

Orjinalden alıntı: _alabora_

arkadaşlar dün yeni arabamız geldi megan2 dyn hb 1,6 ve benim sormak istediim bazı konular var öncelikle arabya sony marka cd changer taktırmak istiyorum teyibin bu hadiseyi destekliceni soylediler bunu aldıgım yere taktırırsam arabanın elektirik aksamının garanti dısı kalması söz konusuymus acaba servis garanti dahilinde boyle bi işlemi kabul eder mi? yada servisin elindeki cd deiştiriden taktırsam fatura dudagımı ucuklatır mı?

ikinci sorum, ilk olarak 98 oktan benzin almama ragmen bundan sonrası için 95 oktanlıktan almayı dusunuyorum bi sorun olmaz dimi?

son olarakta arabayla ilgili tavsiye edebiliceeniz bişiler yada öğütler varsa yazarsanız sevinirim.

teşekkürler

6'lı CD Changer 800 YTL + İşçilik 1.000 YTL'ye mal olur.. Ama işte garanti kapsamı dışı kalmaz, bu iyi. Eğer dışarıdan taktırtırsan dediğin gibi garanti dışı kalıyor.

Alırken Executive Pack alsaydın, böylece sen daha karlı çıkardın. CD changer'in, Xenon farın, far yıkama sistemin, 4X15 W ses sistemin, olacaktı sadece 2.000 YTL farkla.

• hayırlı olsun sana tek tavsiyem arabayı rodaj dönemi içerisinde fazla hırpalama 15000 km yi geçene kadar yani bu dönem içerisinde 90 km hızın üstüne çıkmamaya çalış 3000 devri geçmemeye çalış ve ani frenler yapma zaten bu yazdıklarım kitapçığındada vardır bunlar dikkat edilecek şeyler amannn diyyimmmm
  • arkadaşım 1500 yazacaktın galiba

katalogda yazan şöyle ;

benzinli için 1000 km

dizel için 1500 km rodaj dönemi

yani sen 1000 km sağdan sağdan

quote:

Orjinalden alıntı: japon dostu

hayırlı olsun sana tek tavsiyem arabayı rodaj dönemi içerisinde fazla hırpalama 15000 km yi geçene kadar yani bu dönem içerisinde 90 km hızın üstüne çıkmamaya çalış 3000 devri geçmemeye çalış ve ani frenler yapma zaten bu yazdıklarım kitapçığındada vardır bunlar dikkat edilecek şeyler amannn diyyimmmm
  • rodaj kolay ya ben atlattım araba şimdi 12000 km oldu megane 1.5 dci var harika bi araba

benim araba dynamique paketler hariç arkada hoparlör yok bu modelde ben sonradan taktırdım serviste 100 kağıt düşünürsen diye söylüyorum

changeri alcağın zaman haber ver pm at
  • quote:

Orjinalden alıntı: kürsad

rodaj kolay ya ben atlattım araba şimdi 12000 km oldu megane 1.5 dci var harika bi araba

benim araba dynamique paketler hariç arkada hoparlör yok bu modelde ben sonradan taktırdım serviste 100 kağıt düşünürsen diye söylüyorum

changeri alcağın zaman haber ver pm at

tamam pm atıcam mutlaka cd deiştiriciyi taktırırken hoperlörleride aradan cıkartmak laızm o zaman :)

bu arada servisten taktırdım diyelim cd deiştiriciyi taksit neyim yapıyolar mı opelde falan vardı ama renault da oluyo mu bilmiyorum
  • iyi araba almışın dostum hayırlı olsun bende 1,5dci almayı düşünüyorum
  • hayırlı olsun ALLAH kazasız belasız kullanmak nasip etsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: mikroanaliz

iyi araba almışın dostum hayırlı olsun bende 1,5dci almayı düşünüyorum

al kardeşim dizelini mükemmel başka bişi demiyom

200 ü rahat görüyo
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.