Şimdi Ara

bi sorun var ama bulamıyom

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bi tane resime tıklıyom acılması baya bi uzun zaman alıyo gorev yoneticisini acıyom ordaki simgelerin yüklenmesi gene baya uzun eu4 acıyom 2 saat gelmiyo hdd'de sorun var gibi ama programlarada tarattım sorun bulamadılar acaba sorun ne olabilir bi türlü bulamıyom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxrealxxx -- 30 Ağustos 2019; 13:12:29 >

• HDD'den kaynaklı çok büyük bir ihtimalle.

Taratmada sorun çıkmaması HDD'nizde sorun olmadığı anlamına gelmez
  • Virüs veya SATA/elektrik kablosu sorunları yoksa HD Tune programının error scan bölümünden uzun test yaptırın (quick scan seçili olmayacak) hasarlı bölümler bulursa Windows komut istemi altında chkdsk /f /r komutuyla tamir etmeyi deneyebilirsiniz.
  • Bilgisayara bi kez cmdden cipher yapmıstım 15 saat sürmüştü şuanda memtest86 yapıyorum 3 saattir bitmedi ama hiç bi sorun bulunamıyo onu anlamıyom disktune'uda yaptım başka programlarıda yaptım hiçbi sorun çıkmıyo ama bilgisayarda aşırı yavaşlık var virüs taramısda yaptım kasperskyla hiç virüs yok zaten formatladım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bi sorun var ama bulamıyom
    bide böyle biseye tarattım hdd degistiriyim mi emin olamıyom ram ve hdd beklenenin çok altında çalışıyo diyo sizce napmalıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxrealxxx -- 31 Ağustos 2019; 17:59:33 >
  • Flashdiskten veya CD den live linux dene. Hızlandıysa hdd gitmiş. chkdsk /r ile 5 basmaklı tarama yaptır.

• o taramalarıda yaptırdım gene aynı ve taramaları 1o saat sürüyo memtest86da oyle suruyodu dayanamadım artık yeni hdd alsam mı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Format sonrası da aynı şekilde yavaş çalışıyorsa evet. Hdd zaten işkence, kullanmayın hdd ssd alın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.J -- 31 Ağustos 2019; 20:34:9 >
  • SSD al geç. Varsın en ucuzu olsun ama SSD olsun. HDD ile uğraşılmaz artık.
  • Hocam sıkıntının sebebi hdd, aynısından ben de muzdariptim kız arkadaşımın laptop ı kitlenip duruyordu rastgele şeylerden, disk %100de idi sürekli olarak, ssd takınca bu problemlerin hepsi çözüldü...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.