Arkadaşlar anakartım için yeni, ve çok iyi bir CPU Fanı arıyorum. Henüz bulamadım. Kendisi ile gelen CPU Fanı da fena sayılmayacak kadar iyi lakin bence yeterli değil. Benim anakartıma uyacak çok ama çok iyi, belki biraz uçuk kaçık, performansı tartışılmayacak, sıcaklık derecesini minumuma indirecek, kısacası süper bir fan biliyor musunuz? ( Çok mu fazla şey istedim ) Tavsiyelerinizi ciddiyetle dikkate alacağım. Zaten dikkate almak için soruyorum
Link, resim... kısacası her tür bilgiye açım
Hadi tutun şu işin ucundan bi zahmet
İlginize şimdiden teşekkür ederim.
Anakartım :
Asus P5AD2-E Premium
Bellek Desteği : 4 GB (4-Dual DDR II, 533/711 MHz) - 240 pin (Intel PAT) Chip Yapısı : Intel 925XE Front Size Bus (MHz) : 1066 /800 / 533 Genişleme : 1 PCI Express X16, 2 PCI Express X1, 3 PCI Mikroişlemci : Intel Pentium IV (HT) LGA775 On Board Lan : 2x Gigabit - Marvell PCIe 88E8053 + Wireless Lan On Board Ses : C-Media High Definition - 8 kanal (Dolby Digital Live technology) PCI Express (Grafik) : X 16 Port : Hepsi Birarada- (Raid - 2x IEEE1394b - 1x IEEE1394a) Serial ATA : 8 Connector -(4x Intel Matrix RAID 0, 1 + 4x RAID 0, 1, 10,5) Ultra DMA : 100 - Serial Ata (150) + 2x U.DMA 133 RAID 0, 1, 0+1 desteği USB : 8 USB (2.0) İşlemci Yapısı : Soket 775
Kasa : Cm Stacker
Valla istediklerini yapamam amawww.dijitalcenter.com a giriyorsun oradan zalman 7700cu fanı buluyorsun onu beğenmediysen thermaltake beatle fanı alıyorsun ikiside birbirinden güzel ürünler fiyatları biraz pahalı gelebilir
Cooler Master Hyper 6 alabilirsin veya Cooler Master Hpyper 6+ modelide var.Birisiniwww.dijitalcenter.com dan (düz model) diğeriniwww.dijitaltrend.com dan (plus modeli) temin edebilirsin.Plusun diğerinden farkı üzerinde 10 cmlik fan var ve aliminyum ızgaralara sahip bakır tabanlı ,öbürü saf bakır 8cmlik fana sahip performansları gerçekten çok iyi o.c için ideal heatpipe teknolojisi kullanıyor etkili bir soğutma sağlıyor.Her işlemciye uyuyor yanında aparatları termal macununa kadar veriyorlar fiyatı kdv dahil 100 ytl civarında kendim düz modelini kullanıyorum çok memnunum.
2. şıkda bir heatsink ve aurıca alınan 9cm lik fan var. ama diğerine göre ses gürültüsü aynı olmasına rağmen hava akımı 2 kat daha fazla sen bilirsin bu durumda....
foxconn fanı bilen var mı.gösterdikleriniz ile aynı performansı veriyor.ayrıca sessiz ve ayrıca sadece 2$