Şimdi Ara

Big Sexy geri döndü!Ve çok daha fazlası!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
1
Favori
1.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• NOT:BU ŞOVUN BAŞLI BAŞINA BİR TİYATRO HARİKASI OLDUĞUNU BİLİYORUM.Sizden istediğim 2-3 cümlelik yalan yalnış wrestling bilgilinizle bana ahkam kesmeniz değil.Önyargılarınızı kırılmaz zannediyorsunuz.

Amerikan güreşi, Türkiye dışında daha çok profesyonel güreş olarak bilinir. Kimileri pankreas der ve sonucu önceden belirlenmiş olan güreş tarzını belirtmek için kullanılır. Modern amerikan güreşi bir tür gösteri formudur. Katılımcıların amacı, ring içinde önceden planlanmış fiziksel bir güreş maçı sunarak izleyicileri eğlendirmektir. Güreşteki gerçekliğin derecesi ülkesine ve federasyonuna göre değişmektedir.

Amerikan güreşinde sonuçlar önceden belirlenir ama bunu sadece o maçtaki güreşçiler ve hakemler bilir. Hareketlerin güreşçiler üzerindeki etkisi asla abartılmaz. Birçok kişiye göre Amerikan güreşi bir şov olarak kabul görür ve "sahte" kelimesi tercih edilmez. Birçok güreş hareketi gerçek acı doğurabilir ve yanlış uygulanırsa sakatlıkla sonuçlanabilir.
    maçlarının sonucunun ve genel gidiş önceden bellidir. Genelde maçlar face olarak tanımlanan iyi karakterli güreşçiler ve heel olarak bilinen kötü adamlar arasında gerçekleşir. Bir güreşçi kariyeri boyunca hikâyeler gereği hem iyi hem de kötü adam durumuna geçebilir.

Amerikan güreşinde çok değişik federasyonlar vardır. Bu federasyonlar Amerika`da, Japonya’da, Kanada’da, Meksika`da ve Avustralya’da bulunmaktadır. Bu bölgelerin resmi güreşidir. Türkiye’de ise resmi güreş yağlı
    güreştir.Bu da iki güreş efsanesinin yaptığı mükemmel organizasyondur.Organizasyonun büyüklüğü tartışılmazdır.Neredeyse dünya kupasına eşdeğerdir.Tam maçı paylaşıyorum bunu eğlenmek için izlemeniz hayatınızı değiştirir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi punkx93 -- 13 Aralık 2011; 0:03:37 >

• salam diye okudum
  • Yıl neredeyse 2012 neyse şimdi ceza yeni kalktı.
  • Bu kadar yavaş yaparsa yemem.
  • Bu zaten şovdur.Bazen izlerken gülerim bazen ağlarım bazense çok garip şeyler hissederim.Ama yaşananlar arada geçen diyaloglar da dahil her şeyin ama herşeyin kusursuz bir planla birbirine ilmek ilmek işlendiğini de bilirim.Yaşım 18 Hadi hayırlı traşlar
  • Çok dayanıklıyımdır fakat bilmiyorum hayvan herif çok iri baya yüksekten atıyor adamı
  • Ve sakın ama sakın fox tv'den izlemeyin.İzlemek isterseniz p2p programları aracılığıyla özel profesyonel güreş yayınlarının torrent şeklinde arşiv yapıldığı siteler var.Oradan istediğiniz kalitede(Full Hd'de dahil)indirip izleyebilirsiniz.Ben torrent bilmem derseniz onu da bu başlık altında ayrıntılı bir şekilde sizlerle paylaşabilirim.Yeterki sevin şu olayı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: laprace

Çok dayanıklıyımdır fakat bilmiyorum hayvan herif çok iri baya yüksekten atıyor adamı

Evet slam'i vuran adam 2m 6 cm boyunda eski WCW-NWO'culardan Big Sexy'dir.Gerçekten de uzundur.İstersen tüm maçlarını yollayabilirim.Ve abartmıyorum bu adamların sırf ringe giriş müziklerini o atmosfer içinde canlı canlı hissetmek için bile arenada toplanan insanlar vardır.Ben geçen sene kasım ayındaki şova gidebilme şansı yakalamıştım.Ve gerçekten muhteşemdi Edge'i,Bret Hart'ı,Big Show'u yakından görmek o kadar güzeldi ki.
  • bunları izliyorlar, gelip buraya başlık açıyorlar. la olm gerçek değil, değil. git bi yüzünü yıka sonra ders çalış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: South Away

bunları izliyorlar, gelip buraya başlık açıyorlar. la olm gerçek değil, değil. git bi yüzünü yıka sonra ders çalış.

Siz hakikaten sopalık insanlarsınız.Önyargılarınız beyninizin ve vicdanınızın önünde geçilmez bir kale.Ne için yaşıyorsun sen amacın ne?Önyargılarının tutsağı olmayı neden seçtin?Hayatta ne için varsın?Hayat gerçek mi?Sen ne kadar gerçeksin?Söylediklerimi oku hazmet bir daha videoyu seyret sonra ayağa kalkabilir misin kalkamaz mısın onu cevapla loser.
  • Kavga etmeyi sevmem. sataşanlar felan olursa direk kaçarım ordan. bok yoluna gitmeye gerek yok şimdi.:)
  • sacma sapan seyler,coluk cocugu kandırıyorlar iste boyle
  • Yani belliki yalan 2 metre boyundaki adam seni kafa üstü yere atsa herhalde hastenelik olursun gerçekte.
  • yalan olm bunlar
    yıl 2011 hala gerçek olduğuna inanan var
  • quote:

Orijinalden alıntı: punkx93

quote:

bunları izliyorlar, gelip buraya başlık açıyorlar. la olm gerçek değil, değil. git bi yüzünü yıka sonra ders çalış.

Siz hakikaten sopalık insanlarsınız.Önyargılarınız beyninizin ve vicdanınızın önünde geçilmez bir kale.Ne için yaşıyorsun sen amacın ne?Önyargılarının tutsağı olmayı neden seçtin?Hayatta ne için varsın?Hayat gerçek mi?Sen ne kadar gerçeksin?Söylediklerimi oku hazmet bir daha videoyu seyret sonra ayağa kalkabilir misin kalkamaz mısın onu cevapla loser.

ne içtin kardeşim? cidden bunların gerçek dövüş olduğunu mu düşünüyorsun?
    ayrıca kuyruğuna bastım galiba...

• quote:

quote:

quote:

Adam dövüş dememişki...Hem ayrıca bunun gerçek olmadığı ap açık ortada fakat adamlar bunu kurguluyor.Ona bakarsan bir dizide kurgu.Sanki gerçekmi.Bir eser olarak görebiliriz bence

• quote:

quote:

quote:

kusura bakma ama yazdıklarında martılara atılcak kadar zeka kırıntısı göremedim.Tam bir trolsün.Ve okuduğunu anlamama gibi bir durum gözlemledim sende.

• quote:

Orijinalden alıntı: İstiyorsanGitSev

quote:

quote:

quote:

Adam dövüş dememişki...Hem ayrıca bunun gerçek olmadığı ap açık ortada fakat adamlar bunu kurguluyor.Ona bakarsan bir dizide kurgu.Sanki gerçekmi.Bir eser olarak görebiliriz bence

Hoşgeldiniz sizi locamıza alalım.Artık en keyifli şovlar bir tık uzağınızda

• vay Kevin Nash yani namı değer eski Big Sexy'yi görünce eski anılarım depreşti
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: exerion

sacma sapan seyler,coluk cocugu kandırıyorlar iste boyle

Ya moruk ben nabıyorum ya Benim yapmaya çalıştığım bir bitkiye dört işlem yaptırmak gibi birşey.Siz ne anlarsınız sanattan zatenOt gibi yaşayın.

Aynen bıraktım tiyatroyu sinemayı müziği sanatla buluştum tekrar! Merhaba Amerikan Güreşi

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.