Şimdi Ara

BIKTIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar, sanki kendimi sınav sonrasi bir boslukta gibi hissediyorum. Lakin sinvan once sinav bir gecsin bak neler yapacagim diyordum ama bilsyar oynayip yatmaktan baska hareketlilik getirecek bir seyim yok ve bundan cok sikilmaya basladim. Bunun getirdigi olumsuz sonuclardan biri ise daha daha da agresiflesmye basladim. Acaba nasil kurtulurum bu sıkıntıdan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dt2mhc64 -- 5 Temmuz 2015; 2:29:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynen:(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dt2mhc64 D kullanıcısına yanıt
    Bu günleri arıcaksın bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dt2mhc64

Arkadaslar, sanki kendimi sınav sonrasi bir boslukta gibi hissediyorum. Lakin sinvan once sinav bir gecsin bak neler yapacagim diyordum ama bilsyar oynayip yatmaktan baska hareketlilik getirecek bir seyim yok ve bundan cok sikilmaya basladim. Bunun getirdigi olumsuz sonuclardan biri ise daha daha da agresiflesmye basladim. Acaba nasil kurtulurum bu sıkıntıdan?

aynen hocam ben de sınavdan önce PC ye ekran kartı alacam,PS4 alacam, telefon alacam diye sürekli internette araştırma yapardım.sınav sonrası yaklaşık 3 hafta geçtiği halde bunların hiçbirini almadım ve almak da istemiyorum.
    bence tükenmişlik sendromu işte bu!
    edit:sınavdan önce yazın GTA5 oynayacağım diye GTA5 videoları izlerdim.sınavdan hemen sonra oyunu aldım.yaklaşık 1 saat oynadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TohtorNeBilir -- 5 Temmuz 2015; 2:50:31 >

• Suan steamden gta4 indiriyorum

• Tuyuh kullanıcısına yanıt
    Neden?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.