Şimdi Ara

Bıktım Artık Bu Servisten

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yaa 2 hafta önce kaza yaptım a4 ile bilenler vardır arabayı geçen hafta pazartesi verdik doğuş otoya hala çıkmadı bi bagaj kapağı değişecek bi tanpon değişeden bide stoplar yenilencek abi bunların 3 2 haftada sürermi yaa artık çok aksatıyorlar işi doğuş oto pazar düğün vaar aradım cumartesi çıkarmış sıkıldım artık bu servisten başka servise gidicem nereye gideyiim audi özel servis yada yetkili olarak neresi var bilenler yardımcı olabilirmi şimdiden teşekkürler

• Bir Doğuş klasiği daha...

Özellikle aracın Gümüş rengiyse ve boyanacak parçası varsa iyi kontrol et...

Yada renk cümbüşüne hazırlıklı ol...
  • quote:

Orjinalden alıntı: erischman

Bir Doğuş klasiği daha...

Özellikle aracın Gümüş rengiyse ve boyanacak parçası varsa iyi kontrol et...

Yada renk cümbüşüne hazırlıklı ol...

öle bi olasılık yok sanırım arabanın rengi mavi ama sanmam çünkü yapılacak işlerin hepsi yeni parçadan
  • way be şunabak olur mu be sinirlenmemek eldedeğil
  • Sana TOYOTA al servis açısından çok memnun kalırsın diye bir geyik yapmıyacam. :)) .Ama en azından AUDI nin gazetelerde, servis mantığıyla ilgili bol bol vaadler vermesini kendine silah olarak kullanabilirsin..ki AUDI gibi kaliteli bir markanın böyle servis vaadlerinede ihtiyacı yok.bir standart tuttursun yeterli..

BU ARADA DOĞUŞ KLASİKLERİDE BAYA Bİ ÇOĞALIYOR
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Android den bıktım artık
    12 yıl önce açıldı
    Bıktım her şeyden
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.